הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון כח ישרוף שומן?

• פותח/ת השרשור tchvi5
  • פורסם בתאריך

tchvi5

משתמש מתחיל
76
0
נק' מוניטין:
0
76
0
אני שוקל 59.5 בגובה 168 ויש לי שומנים (לא משהו רציני אבל זה לא שטוח ולא יפה) כי פעם הייתי בעודף משקל. אני מתאמן בעיקר אירובי ובכוח אני די מחפף (3 פעמים בשבוע 15 דקות משקולות 3 קילו, אני יודע שזה עלוב אז לא צריך להגיד לי) אז חשבתי שאולי זה ישרוף לי את השומן ויהפוך לי לשריר. זה נכון או עוד מיתוס?

שומן ורקמת שריר אלה רקמות עור שונות. כך ששריר לא יכול להפוך לשומן, ולהפך.

מה שאתה מתאר כרגע זה עודף עור, מהירדה במשקל כנראה..
במידה והיית מתאמן עם משקולות בצורה רצינית בזמן שירדת היית חטוב יותר ומוצק יותר..פשוט המסת שריר שלך מאוד נמוכה לכן אתה לא חטוב מספיק.

משקולת של 3 קילו זה לא אימון כוח.

קודם אתה צריך לשים לעצמך מטרה חיטוב או מסה לפי הנתונים שלך הייתי הולך על מסה ומתחיל להתאמן כמו שצריך עדיפות לSS ותירשם לחדר כושר נורמאלי בשביל שיהיו לך תוצאות.
אתה לא יכול בו זמנית לבנות שריר ולשרוף שומן.

• פותח/ת השרשור
תודה, אבל רק מי שהיה בעודף משקל 9 שנים יכול להבין שאחרי שהוא הרזה אין מצב שהוא יעלה שוב. יש דרך לעשות את זה בלי עלייה במסה. נגיד להישאר במאזן קלורי ניטרלי ולעשות אימון כוח רציני+ אירובי?

תן לי להבין אותך נכון אתה רוצה אימוני כח בלי להעלות במסה?
אם כן אתה לא תצליח כי בשביל אימוני כח אתה צריך התאוששות שנובעת מצורת אכילה (מאזן קלורי חיובי)
אתה לא תצליח להתקדם בצורה טובה בלי מאזן קלורי חיובי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית