הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דת לא אלימה ושוחרת שלום..

זה מה שקורה שהולכים לקנות קוטג בסוריה.

מה שניקרא חינוך נוקשה, לפי דעתי זאת שיטה טובה לחינוך וכבוד למורים.

אכן. ובנוסף לכבוד, רוב האנשים המשכילים והטופ של האקדמיה בעולם הם אנשים שהכו אותם בילדותם.
אני מהמר שהאיינשטיין הבא יבוא מסוריה.

איך זה עדיף שמורה ירביץ לתלמיד מאשר ההיפך?

אז למה רק להרביץ?
בוא נעקור להם שיניים וציפורניים.

כן זה עדיף מאשר תלמידים שזורקים כסאות על מורים ושמים עליהם זין בפנים(ישראל).

תלמידים שזורקים כסאות על מורים הם עבריינים בדיוק כמו מורים שמרביצים לילדים. אם מורה היה מרביץ לילד שלי הוא היה גומר בבית חולים, ולא משנה מה הסיבה.

תגיד לי דבר 1 בא נגיד ככה שנגיד אתה חוזר אכשיו לילדות שלך ועושה משהו רע נגיד אתה בן 11 וההורים שלך תופסים אותך אם סיגריה אז מה הם עושים?
או שנגיד אתה מתחיל לצעוק אל אמא או אבא מה הם עושים לך בממצב כזה?

תגיד לי דבר 1 בא נגיד ככה שנגיד אתה חוזר אכשיו לילדות שלך ועושה משהו רע נגיד אתה בן 11 וההורים שלך תופסים אותך אם סיגריה אז מה הם עושים?
או שנגיד אתה מתחיל לצעוק אל אמא או אבא מה הם עושים לך בממצב כזה?

להורים יש זכות. למורים אין זכויות על הילדים שלי.

להורים יש זכות. למורים אין זכויות על הילדים שלי.

להורים אין זכות להרביץ לילדים,ברור שהיום גם לא למורים...
מכות זה לא כדי לחנך,זה רק גורם לבן אדם לעשות מה שאתה רוצה שהוא יעשה בלי שהוא באמת יבין למה

להורים אין זכות להרביץ לילדים,ברור שהיום גם לא למורים...
מכות זה לא כדי לחנך,זה רק גורם לבן אדם לעשות מה שאתה רוצה שהוא יעשה בלי שהוא באמת יבין למה

זאת באמת נקודה חשובה מתי ששומעים בחדשות ש"הורה מכה ילד" אתה ישר חושב איך??
אין לו לב אבל לא תמיד הדברים נראים כמו שהם נשמעים, מספיק שילד מתלונן עלייך אתה יכול לגמור בכלא.

---------- התגובה התווספה ב 23:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:59 ----------

אצל הפלסטינים יש זכויות על אנשים אחרים? זה יפה. מעניין מה זה אומר עליך שאתה מסכים איתם.
אולי באמת קצת הגזמתי אבל תסכים איתי שאין מה לעשות בשביל לחנך אתה צריך גם חינוך פיזי.
דוגמא:
יש לי חבר שביסודי בזמנו הוא היה מאוד בלגניסט והיו מעיפים אותו כל פעם מהבית ספר ובגלל שההורים שלו לא עשו לא כלום הוא המשיך אם זה ועד אכשיו ממשיך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית