הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרס הספאמר החודשי

מצב
השרשור נעול

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
Selotep נאבק קשה על הפרס, אחרי שלושת הטרולים של חודש שעבר...
90 הודעות ביומיים זה שיא חדש לא?

Selotep נאבק קשה על הפרס, אחרי שלושת הטרולים של חודש שעבר...
90 הודעות ביומיים זה שיא חדש לא?

אז מגיע לי עוד פרס:)
הקדמתי אותך אם כל-כך קשה לך אני מוכן להתחלק איתך.
ואם תשים לב אין לי שום הודעה של ספאם

בשביל ההגינות, נקודה = 5 הודעות, אז הוא רשם 55

תשימו לב שבכל ריסט מפציע כוכב חדש שלפני כן מעולם לא נהג להגיב בצורה כזאת. לפני הריסט הנוכחי oneo1 הספים בטירוף אבל אז כש-scarface עקף אותו עם הודעות בעלות משמעות הוא פתאום הפסיק להגיב.

בקיצור זה די מגעיל. לא שאכפת לי כי משה לא פראייר ובסופו של דבר זה יגיע למי שמגיע לו.

אני ישמח לראות איפה יש לי הודעות ספאם שבהם עניתי דברים לא קשורים בכלל אולי יש איזה 5 כאלה בסך הכל.
אני יושב בבית אחרי 12 שנות לימוד ופשוט משעמם לי, לפני זה פשוט לא היה לי זמן להגיב הרבה וחוץ מיזה התחרות הזאת נותנת לי מוטיבציה בתור אחד שלא יכול לקנות חלבון כי צריך לחסוך ללימודים באוניברסיטה כי הוא עושה עתודה.

תפסיקו להיות חבורת בכייניות שצריכות ללכת לעשות פדיקור.
מי שרוצה מוזמן לכתוב בפורום. חלאס עם כל הקטע הזה של להיות שוטרים, יש מספיק אנשים שאחראים על הפורום.

עזוב, אין טעם לדוש בזה כי זה לא יוביל אף אחד לשום מקום. פשוט אנשים עם שכל שמים לב לדברים מגוכחים. זה די שקוף מתי מישהו מגיב בכח רק בשביל להשיג נקודות. גם אם טכנית ההודעות שלו הן לא ספאם פרופר.

אני גם לא מבין את היעילות של המערכת הזו...

חלקו פעם בחודש אבקה למי שמפרסם איזה מאמר מושקע או משהוא בסגנון.

זה ברור שמלא ילדים יטרילו, או סתם יכתבו מלא דברים שהם לא היו כותבים אלמלא הפרס.

לא הבנתם מההתחלה שזה מה שהולך להיות?

אני גם לא מבין את היעילות של המערכת הזו...

חלקו פעם בחודש אבקה למי שמפרסם איזה מאמר מושקע או משהוא בסגנון.

זה ברור שמלא ילדים יטרילו, או סתם יכתבו מלא דברים שהם לא היו כותבים אלמלא הפרס.
זה קיים, 2 מאמרים = אבקת חלבון (או משהו בעל אותו ערך).
וכבר איפסנו לאנשים את המונה נקודות, לפני חודשיים זה קרה וחודש שעבר one1 אוזהר וקיבל את זה בצורה יפה.
אנחנו לא עיוורים ויודעים בדיוק מי רושם הודעות סתם ומי רושם הודעות לעניין. בסופו של דבר עד היום, אף משתמש שלא היה צריך לקבל חלבון, קיבל אותו.
אני מכיר את המערכת נהדר ואני לא מהיום הראשון באינטרנט ומכיר את כל השטיקים והטריקים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית