הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה פרונט סקוואט ופרס

nadavr1234

משתמש קבוע
1,376
19
נק' מוניטין:
1,561
1,376
19
החלטתי להחליף ב5X5 ביום של הדדליפט את הסקוואט קל לפרונט סקוואט אז:
70 קילו פרונט סקוואט:

אפשר ביקורת בבקשה? ואם לא מבינים מהסרטון אז תגידו איך לצלם פעם הבאה כדי שכן יראו מה שצריך
פרס יעלה תכף..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמה דברים:
אתה צריך להוציא את הברכיים ולהתיישב אחורה (כמו בסקוואט רגיל, רק שכמובן עם שינוי של הגב). אל תאבד את המתח בגב, תחזיק את החזה בחוץ ותלחץ את המרפקים פנימה. אל תיפול למטה, וכשאתה עולה תשמור על חזה. מסתובב בפורום סרטון הדרכה של ריפ על פרונט סקוואט, כדאי לך לראות אותו.

• פותח/ת השרשור
כמה דברים:
אתה צריך להוציא את הברכיים ולהתיישב אחורה (כמו בסקוואט רגיל, רק שכמובן עם שינוי של הגב). אל תאבד את המתח בגב, תחזיק את החזה בחוץ ותלחץ את המרפקים פנימה. אל תיפול למטה, וכשאתה עולה תשמור על חזה. מסתובב בפורום סרטון הדרכה של ריפ על פרונט סקוואט, כדאי לך לראות אותו.

שמע ראיתי את הסרטון שלו איזה 3 פעמים לפני שעשיתי פעם ראשונה אבל זה מלחיץ להתיישב ככה אחורה כמו בLB,אני פשוט לא רגיל לזה. כואב לי גם כשאני שולח ברכיים לצדדים יותר מדי אז אני משתדל לשלוח לצדדים כמה שאפשר כדי לא לגלוש.
אפשר להגיד אבל שהטכניקה סבירה ואני רק צריך לעבוד על הדגשים שנתת או שהיא על הפנים?

היא לא על הפנים אבל רואים שאתה לא בדיוק יודע איך התנועה צריכה ללכת. פשוט תרד באופן מבוקר. אל תשלח ברכיים לצדדים יותר מדי אבל תוציא אותם החוצה ותתיישב, אחרת מה שיקרה זה שחצי מהעליות שלך יעיפו אותך קדימה ויגרמו לך לכאבים בברכיים.

• פותח/ת השרשור
אני מבין, אני פשוט יראה את הסרטון של ריפ לפני אימון פרונט סקוואט הבא ויצלם שוב,אין מה לעשות.
השאלה היא אם להעלות משקל כמו בתוכנית אימון הבא..

אתה יכול להעלות אבל בזהירות, זה לא נראה כבד רק שאתה לא סגור על הטכניקה ולכן אני אישית הייתי נשאר ומייצב אותה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית