הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בפרס דדליפט ובנץ

• פותח/ת השרשור emich
  • פורסם בתאריך

emich

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
239
103
0
חזרתי להתאמן היום אחרי שלא התאמנתי כבר שבועיים בגלל הפוטבול, ובגלל השין ספלינט אני חושב שאני יעשה רק גוף עליון עד שהאימונים ייגמרו ואני יטוס לחופשה בארץ
גם לא השקעתי בלאכול הרבה בשבועיים האלה כי גם ככה לא התאמנתי, וירדתי במשקל גוף ובמשקלי עבודה.

דדליפט: (עשיתי 5 חזרות, אבל הצלם הפסיק לצלם אחרי החזרה הרביעית;maeq)

בנץ:

פרס:

תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איפה המכון הזה נמצא?
😳

כלובים.. במות אולימפיות... איזה כיף

בדדליפט הבעיה העיקרית שלך זה שאתה מתחיל עם המוט רחוק מדי ממרכז כף הרגל
כשאתה נכנס לסט-אפ בדדליפט תתחיל עם המוט קרוב יותר לשוקיים שלך ו"תתיישב" יותר אחורה מאשר למטה כדי להגיע לסט-אפ ההתחלתי, השוקיים צריכות להיות ברמת העיקרון מאונכות לרצפה עד כמה שאפשר

בבנץ' אתה בעצם לא ממש עושה כלום עם הניסיון שלך לתפוס קשת בגב כי אתה מאבד אותה, תתחיל עם הרגליים יותר לכיוון המוט וככה תוכל לתפוס קשת טובה יותר בגב
וכמו כן נראה שאתה לא ממש יציב, הרגליים זזות הרבה במהלך ההרמה זה מראה שאין לך בסיס יציב ללחוץ ממנו

בפרס אתה לא מתחיל מסט-אפ נכון המוט סוג של באוויר ולא נח על ה"בשר" של הכתף הקידמית
תוציא את המרפקים יותר קדימה בתחילת התנועה זה יעזור לך לשמור על תנועה אנכית של המוט בלי שיברח לך קדימה

כמה משקל באמת יש בסרטון בכל הרמה?... ואתה צריך לאכול

• פותח/ת השרשור
משקלים (שיאים מלפני ההפסקה הזאתי של האימוני משקולות ואכילה ברצפה ממש (אני כמעט בטוח שהייתי במאזן שלילי):
בנץ 70 ל5
פרס 45 או 47.5 אני לא זוכר בדיוק ל5
דדליפט 120 ל5 (האמת שעשיתי 3 אבל זה היה ממש קל, ולא הצלחתי להמשיך בגלל שהמוט החליק לי מהידיים, אז אני מחשיב את זה כ5)
סקוואט 85 (מתוך ה3 חודשים שעשיתי בהם ss הייתי פצוע חודשיים וחצי ולא יכולתי לעשות סקוואט, אז המשקל בהתאם)

בן 15 משקל 59 מלפני ההפסקה, גובה 1.63
בסרטונים המשקלים יותר נמוכים (דדליפט 110, בנץ 60, פרס 40) אבל אני מאמין שאני יחזור למשקלים האלה מהר מאוד אני רק מחכה שהאימוני פוטבול ייגמרו שאני יוכל לגמור ss כמו שצריך

המכון בריצמונד, קנדה.
תודה על התגובה המפורטת, אני אעבוד על הסט-אפ בדדליפט
בבנץ הייתי בטוח שאני יציב, לא ממש הבנתי איך לשפר את היציבות כמו שאמרת
ובפרס יש לי בעיית גמישות קשה שבגללה אני לא יכול לעשות פאוורקלין אז אני עושה היי פולס מהריצפה, אני לא מצליח להניח את המוט על הכתף ועדיין לאחוז במוט

ולגבי האוכל, זה באמת בעיה קשה אצלי, אבל לא ממש נתקעתי במשקלים עדיין (אולי בגלל שהמשקלים עדיין נמוכים, וההפסקה מפציעות והפוטבול) אז זה מבחנתי זה בסדר בינתיים, למרות שאני מאד רוצה להעלות במשקל

נערך לאחרונה:
וואי איזור נדירר של הכלוביםםם נראה מכוןן אשש..
עברת לשם בשביל הפוטבול?או עבודה של ההורים וכאלה?
בהצלחה אחי

• פותח/ת השרשור
עברתי לשם בגלל ההורים, ותודה.
טכניקה בסקוואט HB:

לא יודע אם רואים את זה בסרטון, אבל יש לי בעיה ביציבות, הרבה פעמים העמידה שלי משתנה ממש שאני יורד למטה. לפעמים רגל שמאל זזה טיפה אחורה, לפעמים רגל ימין זזה, והרבה פעמים שאני נעמד אני מוצא את עצמי על העקבים כמעט נופל אחורה (זה קרה לי בסטים האחרים) מה פוגע לי כל כך ביציבות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית