הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פורמולת חנקן חמצני N.O (ללא קופאין)

• פותח/ת השרשור שים
  • פורסם בתאריך

שים

משתמש משקיע
2,294
2,116
נק' מוניטין:
3,084
2,294
2,116
איזה פורמולות של ניטריק קיימות בלי תוספת קופאין (ואם זה קשה , אז מה הפורמולה עם הכי פחות קופאין)

😳

• פותח/ת השרשור
אני לא צריך את הקופאין שלהם , בא לי קופאין אז אני אשתה קפה שחור .. הם שמים כמות גדולה שמפריע כבר לפעילות של הלב וללחץ דם בראש , אם יהיה את הרכיבים של הפורמולה בלי הקופאין אני ימליץ על זה לכולם .. הקופאין זה לא החומר הכי מועיל זה החומר שאתה הכי מרגיש אותו , ואיתו התופעות לוואי הכי גדולות,
בא לי את הפאמפ של הN.O

אוי ואבוי 😣
אני אתעלם ואומר, אם אתה רוצה פאמפ- תקנה ארגנין ותקח לפני אימון.
ומה בדיוק נותן פאמפ?

אני לא צריך את הקופאין שלהם , בא לי קופאין אז אני אשתה קפה שחור .. הם שמים כמות גדולה שמפריע כבר לפעילות של הלב וללחץ דם בראש , אם יהיה את הרכיבים של הפורמולה בלי הקופאין אני ימליץ על זה לכולם .. הקופאין זה לא החומר הכי מועיל זה החומר שאתה הכי מרגיש אותו , ואיתו התופעות לוואי הכי גדולות,
בא לי את הפאמפ של הN.O

אתה סותר את עצמך.

מפריעה לפעילות הלב!!! OMG!
אם ככה גם ריצה מפריעה לפעילות הלב. וגם האימון עצמו!

אוי ואבוי 😣
אני אתעלם ואומר, אם אתה רוצה פאמפ- תקנה ארגנין ותקח לפני אימון.
ומה בדיוק נותן פאמפ?
איזו שאלה, הפאמפ זה בעצם הרחבת כלי הדם והגברת הזרימה בהם וכך עובר כל המזון ואבני הבנייה שדרושים לשריר לשם גדילתו !!! 😆 😆

• פותח/ת השרשור
זה סתם קטילות עדיין אני חושב שהרבה היו רוצים את הפורמולות בלי קופאין .. החברה שמה קופאין שם רק כדי שידלקו על המוצר , לא רציתי לדבר על זה אבל התפתח לי "רגישות" לקופאין עושה לי אי סדרים בפעילות הלב ולחץ דם לא סדיר בראש , אז אם יש מישהו שיודע על פורמולה בלי קופאין , הרבה ישמחו חוץ ממני , באמת אני כמה חודשים בחיפושים אחריי מוצר כזה .. אין לי כוח להרכיב לבד 😛

כנס קצת לפורטל ותקרא מאמרים.
קפאין לא עושה שום דבר רע להפך אם אתה יודע מה השימוש שלו ואיך להשתמש בו הוא מעולה

בדקתי שוב וכן יש שמה

קבצים מצורפים

• rtrthr.PNG
    rtrthr.PNG
    KB 7.5 · צפיות: 184
אותי מעניין איך אתה מודד לחץ דם בראש. אם תענה תכונה קרוב לוודאי שתקבל פרס נובל.

הפורמולות ללא קפאין זה פשוט ביזבוז כסף מוחלט!יצא לי להשתמש בכמה ,ואחרי כמה פורמולות שניסיתי הבנתי שזה שטות!@Ragnorok,ultima ,pump-bol את שלושתם ניסיתי ולא הרגשתי כלום מלבד בעעעעעעע אחד גדול בבטן.המלצה שלי:תחסוך את הכסף לדברים קצת יותר נורמלים כמו : ג'ק,כדורי קפאין,קריאטין וכו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית