הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגרות בהסטוריה היום בצהריים !

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך

Guyb

משתמש קבוע
1,387
23
נק' מוניטין:
1,521
1,387
23
בגרות בהיסטוריה היום בצהריים, בהצלחה לכל התיכוניסטים ! 😃😣

בהצלחה אני מת לגמור עם זה כבר..
למרות שגם שנה הבאה יהיה היסטוריה.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה אני מת לגמור עם זה כבר..
למרות שגם שנה הבאה יהיה היסטוריה.

בחיים שלי לא שתיתי קפה כמו בשבוע וחצי האחרונים חח הגוף שלי מתחיל לייצר קפה כבר בעצמו..
יאללה ובקטנה שנה הבאה גם הסטוריה אבל בגרות אחרונה לשנה הזאת וחופש חודשיים וחצי !.. שיהיה בהצלחה גבר !😃

---------- התגובה התווספה ב 11:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:24 ----------

לכל הי'ניקים *
וכמובן שיהיה בהצלחה 😃
טעות שלי, ותודה 😃

• פותח/ת השרשור
הכי מצחיק שדווקא היסטוריה ב' העלתה לי את הציון הסופי בהיסטוריה , הלך בןןןן זונה! משהו מפחיד חח

• פותח/ת השרשור
הכי מצחיק שדווקא היסטוריה ב' העלתה לי את הציון הסופי בהיסטוריה , הלך בןןןן זונה! משהו מפחיד חח

חחח מה אתה גנוב? 😳 אז לך תעשה הסטוריה א' שוב !

נערך לאחרונה:
כן הא בגרות אחרונה ויאללה חופשש כמה חיכיתי לזה..
חבל שהחיטוב הורס לי ת'חופש חחחח אבל אני עוד מעט מסיים (אני מקווה)
יאללה עפתי ללמוד עוד קצת אני לחוץ חבל על הזמן

---------- התגובה התווספה ב 17:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:24 ----------

ישששששששששששששששש סיימתייי עם זה סוף סוף!!!
הלך לי מעולה

כן היה סבבה לגמרי..
אנחנו למדנו בנושא השני בית שני גם אתם? כי היה שם עוד נושא..

הייתה לי בוחנת שגילתה לי בערך את כל התשובות:161bd:
למרות שדיקלמתי לבד איזה 7 דפים על כל תשובה...
C- YEAH!!!! 😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
אתם לא מבינים איך דפקו אותי...
אני לומד באקסטרני, עכשיו נכון בחלק השני היה לאינטרניים בחירה בין פרק 3 (בית שני) ל4 (בגדד ופראג).
אז לאקסטרניים לא הייתה בחירה הם חייבים לעשות פרק 3- ואיפה שאני לומד לימדו אותי רק את פרק 4 !
בקיצור הכשילו אותי.. ובחלק הראשון הוצאתי איזה 50 מתוך ה60 והייתי יכול לעבור בקלות ראיתי את השאלות של פרק 4 וידעתי את כולם אבל לא נתנו לי לעשות אותם.. דפקו לי תצורה

---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:03 ----------

ופה הפתרונות למבחן דרך אגב, מי שרוצה לבדוק:
http://fgcl16.s1.gns.co.il/bagrut/2011/historyA_2011_summer_A_A.pdf

חחחחח אתה לא אמיתי ... למה לא ביקשת ללכת למורה שלך? היא הייתה מתלוננת

אתם לא מבינים איך דפקו אותי...
אני לומד באקסטרני, עכשיו נכון בחלק השני היה לאינטרניים בחירה בין פרק 3 (בית שני) ל4 (בגדד ופראג).
אז לאקסטרניים לא הייתה בחירה הם חייבים לעשות פרק 3- ואיפה שאני לומד לימדו אותי רק את פרק 4 !
בקיצור הכשילו אותי.. ובחלק הראשון הוצאתי איזה 50 מתוך ה60 והייתי יכול לעבור בקלות ראיתי את השאלות של פרק 4 וידעתי את כולם אבל לא נתנו לי לעשות אותם.. דפקו לי תצורה

---------- התגובה התווספה ב 19:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:03 ----------

ופה הפתרונות למבחן דרך אגב, מי שרוצה לבדוק:
http://fgcl16.s1.gns.co.il/bagrut/2011/historyA_2011_summer_A_A.pdf

לנו נתנו כאילו בחירה אפשר לעשות 3 או 4 אבל לא לימדו את 4

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית