הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בגרות בהסטוריה היום בצהריים !

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לנו נתנו כאילו בחירה אפשר לעשות 3 או 4 אבל לא לימדו את 4

אני יודע זה מה שאמרתי..

---------- התגובה התווספה ב 19:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:37 ----------

חחחחח אתה לא אמיתי ... למה לא ביקשת ללכת למורה שלך? היא הייתה מתלוננת

המורה שלי יצאה מטומטמת ולא יודעת מה היא עושה.. ועכשיו או שהיא הולכת להחזיר לי את כל הכסף או שהיא מכינה אותי לבגרות חורף חינם..

---------- התגובה התווספה ב 19:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:38 ----------

חחחחח אתה לא אמיתי ... למה לא ביקשת ללכת למורה שלך? היא הייתה מתלוננת

המורה שלי יצאה מטומטמת ולא יודעת מה היא עושה.. ועכשיו או שהיא הולכת להחזיר לי את כל הכסף או שהיא מכינה אותי לבגרות חורף חינם..

איזה סתומה אלוהים...
וכן גם לנו נתנו בחירה אבל לא למדנו את 4.
מקווה לציון טוב יש לי מגן 98

פיהה מישהו פה היסטוריון, כל הכבוד על המגן!🙌

לי היה ב היסטוריה א 98 ובהיסטוריה ב יש לי 100.
ב-א' קיבלתי 81 בבגרות, ככה שזה לא אומר כלום (למרות שהייתה לי מורה דפוקה).
השנה הרגשתי ממש טוב בבגרות, ככה שאני מצפה לטוב. גם היסטוריה ב' זה משהו שאני יותר מוכן לעשות בו מועד ב' מהיסטוריה א'. א'. כל כך משעמם.

זה רבן גמליאל לא ריב"ז

תגיד רגע אם עשית תשאלה עם האיטלקי.. המאפיין שהמורה השתמש בו היה לפי התשובות זה פולקלור ומיתוסים אבל הוא השתמש במאפיין של הטריטוריה בזה שאמר שגדולי אומה גדלו בשטח זה, וגם הרבה חיילים איטלקים נהרגו כדי לשחרר את קליבריה. בעצם זה המאפיין של הלאומיות שהמורה השתמש בו לא??

תגיד רגע אם עשית תשאלה עם האיטלקי.. המאפיין שהמורה השתמש בו היה לפי התשובות זה פולקלור ומיתוסים אבל הוא השתמש במאפיין של הטריטוריה בזה שאמר שגדולי אומה גדלו בשטח זה, וגם הרבה חיילים איטלקים נהרגו כדי לשחרר את קליבריה. בעצם זה המאפיין של הלאומיות שהמורה השתמש בו לא??

מצטער לא עשיתי את השאלה הזו, אני בכלל לא זוכר אותה

• פותח/ת השרשור

תבדוק אחי הבאתי קישור לפתרונות..
http://fgcl16.s1.gns.co.il/bagrut/2011/historyA_2011_summer_A_A.pdf

דרך אגב בקשר לתשובות הם מנוסחות לגמרי אחרת זה לא כמו מתמטיקה שיש תשובה אחת שכולם כותבים, המורות מנסחות את זה בצורה שונה לגמרי..
בכל מקרה הלך לי ממש טוב אני מצפה לפחות ל93+
יאללה חופש חברים אני לא מאמין!!!!!
(דרך אגב כן היסטוריה א' זה משעמם וחומר סיוט..)

אשכרה סיוט שנה הבאה בא לי למות מעכשיו...
צריך להביא שק שינה אנחנו הולכים לישון בבצפר מרוב שעות, בנוסף בגרויות בכל המקצועות.
יב זה שכונה רק בגרויות וחצי מהזמן לא באים לבצפר, אבל תן לעבור תחופש הזה כמה שחיכיתי לו.

תשבע סיימת?
איך אני מקנא בך בחיי אני מוכן לעשות הכל כדי לסיים כבר בצפר ולגמור עם הסיוט הזה
יאפ
אמנם בגורת אחרונה יום חמישי, בפיזיקה
אבל מבחינתי אני את 12 שנות הלימוד שלי, סיימתי

שמע איזה אושר זה בחיי
ביום האחרון של יב אני אהיה הבן אדם הכי מאושר בעולם.
תהנה מכל רגע(אני יודע שאחרי זה יש צבא ועבודה אבל אני מעדיף הכל חוץ מללמוד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית