הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוצרי חלב וג'ינו

נירו

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
שלום,

בחיים לא היה לי ג'ינו , וגם באחוז שומן גבוה לא היה לי משהו שמתקרב לזה...

לאחרונה אני אוכל המון מוצרי חלב, שותה הרבה חלב, 2 גביעי קוטג ביום, גבינה צהובה ועוד...

פתאום החזה שלי צבר שומן, ומהצד הפטמות ממש שפיציות... יש מצב שזה קשור למוצרי החלב?

• פותח/ת השרשור
לא, זה קשור לזה שפשוט השמנתה בגלל אכילה לא מבוקרת

ב20 אחוז שומן לא היה לי משהו שדומה לגינו (והחלבון בא רק מבשר דגים ואבקה), והיום על 13-14% יש (כאשר אכלתי הרבה מוצרי חלב)...

אני לא אומר שמוצרי חלב משפיעים על כולם, אולי עלי כן, כי אני לא רואה סיבה אחרת...

יש תחליף לסידן שבמוצרי החלב חוץ מתוספי מזון??

ב20 אחוז שומן לא היה לי משהו שדומה לגינו (והחלבון בא רק מבשר דגים ואבקה), והיום על 13-14% יש (כאשר אכלתי הרבה מוצרי חלב)...

אני לא אומר שמוצרי חלב משפיעים על כולם, אולי עלי כן, כי אני לא רואה סיבה אחרת...

יש תחליף לסידן שבמוצרי החלב חוץ מתוספי מזון??

אני לא מבין למה אתה דואג, אין כל קשר בין גינו למוצרי חלב אולי זאת הצטברות נוזלים, או פשוט שומן,
אתה יכול לאכול מוצרי חלב כמה שאתה רוצה, ואם אתה מתעקש בכל זאת אז הינה:
http://he.wikipedia.org/wiki/סידן

אני דווקה דואג שאני אוכל יותר מדי ביצים וזה משפיע לי על הגודל של אשכים. קשור לסידן שבקליפה?

אין שום קשר לחלב ולג'ינו.
אם כבר לפי מה שהבנתי ויכול להיות שתתקנו אותי מוצרי סויה יש בהם אסטרוגן וזה יכול לגרום לג'ינו.

חלב עשיר בהורמונים אולי בגלל זה? גם יש המלצה לכמות מסויימת של מוצרי חלב ליום והוא עובר אותה בהרבה ממה שזכור לי

• פותח/ת השרשור
חלב עשיר בהורמונים אולי בגלל זה? גם יש המלצה לכמות מסויימת של מוצרי חלב ליום והוא עובר אותה בהרבה ממה שזכור לי

זה גם מה שאומרים בפורומים בחו"ל, לא שהם איזה מומחים או משהו אבל יכול להיות... שמתי לב גם שהתפריטים שם (מעבר לים:) ) מבוססים בעיקר על בשר ודגים וכמעט ואין מוצרי חלב..

זה שטויות כל אחד והעדפות שלו..
יש כאן חבר'ה ששותים או שתו 2 ליטר חלב~ ביום ואכלו עוד מוצרי חלב.
שכח מזה אין קשר בין מוצרי החלב לג'ינו ומי אמר שיש לך ג'ינו תפרסם תמונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית