ייעוץ מכון כושר ..

• פותח/ת השרשור DVIRO
  • פורסם בתאריך

DVIRO

משתמש מתחיל
54
1
נק' מוניטין:
2
54
1
אני מתאמן באטלנטיס באשדוד והמאמן לא נותן לעשות סקוואט .. הוא טוען שזה שובר תגב.

יש לכם רעיון מה לעשות ..? כי שמעתי שכמה מתאמנים פה אולי הם יכולים לעזור ..

נתונים: 14
167
62

תטען בחזרה שאתה משלם לו כסף ושאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. אם הוא יגיד שאתה בן 14 ושצריך אישור הורים, תביא לו. אם ההורים לא יתנו לך אישור, תחליף מכון.

• פותח/ת השרשור
התחייבות לכמה זמן אחי .. אמרתי להם שלא חייבו אותי לעשות מה שבתוכנית

אבל לא מפתאום סקוואט? תרגיל מסוכן שהורס תגב

אני מתאמן באטלנטיס באשדוד והמאמן לא נותן לעשות סקוואט .. הוא טוען שזה שובר תגב.
מי המאמן? בוריס?
אם זה הוא - אז לדעתי הוא אמר לך שסקוואט כמו שאתה עושה אותו שובר לך את הגב, כי הוא בד''כ מלמד סקוואט בלי בעיה, אפילו את הדודות.
תבקש שילמד אותך טכניקה נכונה (הוא מלמד HB בד''כ ועד מקביל) ותעשה כמו שהוא אומר תקופה מסוימת, עד שהוא יבין שאתה יודע מה אתה עושה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שנרשמתי לפניי חודשיים לא ידעתי כלום כמעט.

והמאמן הוא סבבה כזה הוא מלמד דדליפט ( יותר גדולים .. ) ועוזר

אבל שזה מגיע אליי סקוואט אסור . ואיך הוא אמר שהטכניקה שלי שוברת תגב אם הוא אפילו לא נתן לי?

שנרשמתי לפניי חודשיים לא ידעתי כלום כמעט.

והמאמן הוא סבבה כזה הוא מלמד דדליפט ( יותר גדולים .. ) ועוזר

אבל שזה מגיע אליי סקוואט אסור . ואיך הוא אמר שהטכניקה שלי שוברת תגב אם הוא אפילו לא נתן לי?
אם ככה, אז לדעתי תבקש ממנו שוב ללמד אותך. תגיד שאתה ממש רוצה ללמוד סקוואט נכון, ושתעשה בהתחלה רק תחת השגחה שלו.

יש מצב גם (זו רק השערה שלי) שיש איזו הוראה של בעל המכון לא ללמד סקוואט מתחת לגיל מסוים (עד כמה שאני מכירה את הקטעים שלו, זה יכול לקרות) - ואז אין לך ברירה לדעתי, חוץ מלבוא אליו ולהגיד שאתה מבטל את המנוי אם לא יסכימו ללמד אותך.
אבל תנסה אצל המאמן קודם. קשה לי לדמיין שהוא יסרב ללמד סקוואט, אפילו אם אתה צעיר.
תגיד לו שיש הרבה ילדים משקולנים שעושים סקוואט ועוד לא נשבר להם הגב 😆

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הוא לא רוצה ללמד או לבדוק אם הטכניקה טובה

וכן יש מצב הבעלים אמרו

אמרתי לו שדברתי עם מומחה לכוח לילדים ובעל קמפוס ברק ירוחם .. הוא אמר לי למסור לו ד"ש

הוא לא מוכן ללמד או שאני אעשה

הוא לא רוצה ללמד או לבדוק אם הטכניקה טובה

וכן יש מצב הבעלים אמרו

אמרתי לו שדברתי עם מומחה לכוח לילדים ובעל קמפוס ברק ירוחם .. הוא אמר לי למסור לו ד"ש

הוא לא מוכן ללמד או שאני אעשה
אם זה מה שהוא אמר - כמעט בטוח שזה בא מהבעלים.
במקרה כזה תצטרך לדבר איתו ולנסות לשכנע לתת לך צ'אנס. הבנאדם קשה.
אתה יכול לאיים שתבטל את המנוי כי באת בגלל ששמעת שהמכון מתמחה באימוני כוח ואין לך סיבה להשאר אם לא מלמדים אותך מה שאתה רוצה. אבל במקרה כזה יש סיכוי שהוא יגיד לך אין בעיה, תעזוב .
תחלס אין לך הרבה מה להפסיד, תנסה לדבר איתו.

ותבדוק בחוזה שלך ליתר בטחון מה התנאים של עזיבה לפני סוף תקופת ההתחייבות (כנראה קנס כלשהו).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דברתי כבר עם הבעלים - לא הלך

ברור שהוא יגיד אין בעיה תעזוב .. יש אצלהם תשלומים של איזה 1000 ומשהו שקל .. ולא נראלי שהם כ"כ יירצו להחזיר ..

הוספתי קצת באיחור בתגובה הקודמת שלי - תבדוק בחוזה שלך מה התנאים של עזיבה לפני סוף תקופת ההתחייבות (כנראה קנס כלשהו).
אמורה להיות אופציה כזאת.

תטען בחזרה שאתה משלם לו כסף ושאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה. .

הוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה כי יש סעיף שמחייב אותו להתנהג לפי כללי המכון או משהו בסגנון.
וכללי המכון בגדול זה מה שהבעלים מחליט.

• פותח/ת השרשור
אמרו לי שיש פה כמה שמתאמנים שם אז אני שואל פה D:

מאיפה אני משיג תחוזה הזה?

ובטוח זה רק קנס? אם כן מצויין ... נעוף משם ונברר איפה אפשר לעשות דדליפט וסקוואט :D

אמרו לי שיש פה כמה שמתאמנים שם אז אני שואל פה D:

מאיפה אני משיג תחוזה הזה?

ובטוח זה רק קנס? אם כן מצויין ... נעוף משם ונברר איפה אפשר לעשות דדליפט וסקוואט :D
אני ו- Satan-Shor מתאמנים שם.
החוזה זה הדף הירוק הגדול שחתמת עליו כשנרשמת - מאחורה יש שם תקנון. תקרא אותו, אמורים להיות רשומים שם התנאים של המנוי.
לא בטוחה שזה קנס, תקרא שם.

• פותח/ת השרשור
אה את מנוייה שם ?

טוב אימון הבא ( מחר ) אני אגיד למאמן שיביא לי תתקנון כדאי שאני אבדוק תסעיפי יציאה

קנס פחות מ 300 ככה אני הולך לעוזיאל ( כמעט בטוח ..)

נראה אימון הבא אני בא ב 5 ככה מחר .. ננסה לעשות סקוואט לא ייתן נעזוב כבר... אלא אם כן

אין דרך לקבל תכסף וזה יהיה בעייתי ...

נערך לאחרונה:
אין לך מה לדבר על זה עם בוריס, הוא לא מחליט בנושא.
תדבר עם פליקס. תדרוש את שלך בנחישות (סקווט או לעזוב) , אגב,רוב הסיכויים שתצא עם מוח מלא זיבולים וקנס.
אין מצב שהוא יחזור בו , מניסיון.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן שניסיתי שוב הוא הלך לבעלים והבעלים דיבר איתי .. קשה כמו אבן

אבל זה משגע אותי שאני עושה לא ילד מעל בשנתיים הוא מלמד אותו דדליפט .. זה מחרפן

מחר כבר ננסה לעשות לא נותן אני אבקש פגישה עם ההורים ואנסה לטוס משם

וההורים תומכים בזה והם יודעים שזה תרגיל חיוני . ככה שהזיוני שכל של הבעלים לא יעזרו

וזה מעצבן כמה סוסים ענקיים יש במכון הזה אבל לא מוכנים לעזור בגרוש..

אה את מנוייה שם ?

טוב אימון הבא ( מחר ) אני אגיד למאמן שיביא לי תתקנון כדאי שאני אבדוק תסעיפי יציאה

קנס פחות מ 300 ככה אני הולך לעוזיאל ( כמעט בטוח ..)

נראה אימון הבא אני בא ב 5 ככה מחר .. ננסה לעשות סקוואט לא ייתן נעזוב כבר... אלא אם כן

אין דרך לקבל תכסף וזה יהיה בעייתי ...
בהצלחה!

היינו מנסים לעזור לך, אבל פליקס (הבעלים) דרש מאיתנו שלא נעזור לנוער בדברים שהוא לא מסכים עליהם. לא יכולים לריב איתו על זה.

• פותח/ת השרשור
זה ברור שזה הוראה מפליקס

כי רואים שהמאמן לא חרא פשוט הבעלים אמר לו ...

איזה מבאס..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית