הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר ללא לקטוז

• פותח/ת השרשור Dag
  • פורסם בתאריך

Dag

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
124
95
6
אני מחפש גיינר ללא לקטוז (או כמות זעירה). חיפשתי קצת בפורום ומצאתי רק אשכולות ישנים (לא רוצה לפספס מוצרים חדשים יותר...) ובאשכולות היותר חדשים, מצאתי רק המלצות לאבקות חלבון נטו.
אני מחפש גיינר שיכיל את ה25-30 גר' חלבון למנה, אך גם יחס יפה של פחמימה.

אשמח להמלצות.

ממה שאני יודע, ואני מדגיש- שאני, יש מוצרים שהם דלים (אך זה לא אומר נקיים לגמרי). כמו למשל הגיינר של דיימטייז שהוא 97 אחוז נקי.
אני לא מכיר 100 אחוז נקי וגם אם נייצרס בסט מייצרים דבר כזה לא הייתי ממליץ לך לקנות מהם כי הם חברה שהאבקות שלה פשוט לא ניתנות לשתייה. זה מגעיל מאוד.

אני כתבתי שלדעתי הוא לא משהו, מצד שני אין לי ניסיון עם הגיינר הזה ספציפית.
בהחלט יש את הדיימטייז עלית שאני יכול לומר עליו מניסיון שהוא גיינר מעולה אך דיי יקר, בכל זאת מהגיינרים המתקדמים בעולם.

אני תמיד בדעה של לקנות אייזולייט ולהתחיל לעשות שייקים בבית עם פירות שוקולדים וסטייקים.

אני תמיד בדעה של לקנות אייזולייט ולהתחיל לעשות שייקים בבית עם פירות שוקולדים וסטייקים.

מסכים 100 אחוז.
אבל לשאלתך הדבר היחיד שאני מכיר בארץ וגם הוא לא נקי לגמרי מלקטוז זה isogainer.
שהוא גיינר דיי איכותי עם תשלובת חלבון, אבל לרגישים ממש גם הוא לא מספיק.
ועוד פעם לדעתי זה בזבוז כסף.
פשוט תקנה איזלוייט כלישהוא -איזו 100, אם אתה לא רגיש ברמה מטורפת אז אינטראקטיב עדיף
(יותר זול) ותוכאל פירות או משהו אחר ותרוויח גם ויטמנים ומינרלים על הדרך

אבל אם כבר גיינר אז זה. ובטח לא דיימטז שבדוק יגרום לך לצרות.

יש לי בטן מצ'וקמקת שרגישה ללקטוז.
העלית מאס של דיימטייז התאימה לי טוב לבטן המעפנה שלי ולא עשתה לי שום בעיות (טעם בננה).

• פותח/ת השרשור
אם אתה כבר מחפש גיינר דל אז דיימטייז זאת בחירה מצויינת

אתם ממליצים על הדיימטייז, אבל כשקראתי את הנתונים הוא לא נראה משהו בכלל בתור גיינר.
יחס חלבון-פחמימה של 1.4 (77 פח', 55 חלבון).
תסתכלו למשל על הסופר מאס גיינר (שהוא לא דל לקטוז) - היחס פחמימה שם הוא כמעט 1:5.

האיזוגיינר טיפה יותר טוב מהבחינה הזאת, אבל אני מבין שהוא לא מומלץ בגלל שהוא לא איכותי?

Nature'S Best Isopure Mass

הגיינר היחיד ללא לקטוז, לא טעים בכלל מהתגובות שאני קורא ברשת.
למה שלא תקנה חלבון אייזולט, לדוגמה אינטראקטיב ISO-Whey ופשוט תוסיף מולטידקסטרין או פחמימות אחרות לשייק? ניסית חלב דל לקטוז? גם הוא עושה בעיות?

עזוב אותך גיינר, קנה אבקת חלבון אייזולט ותערבב בבלנדר עם ארגז קורנפלקס :D (או כל פחמימה אחרת)

• פותח/ת השרשור
Nature'S Best Isopure Mass

הגיינר היחיד ללא לקטוז, לא טעים בכלל מהתגובות שאני קורא ברשת.
למה שלא תקנה חלבון אייזולט, לדוגמה אינטראקטיב ISO-Whey ופשוט תוסיף מולטידקסטרין או פחמימות אחרות לשייק? ניסית חלב דל לקטוז? גם הוא עושה בעיות?

כי כמה זמן ביום אפשר להשקיע בללכת לקנות אוכל, להכין אוכל, לאכול? 😃
אין... אין זמן. אם תגיד שיש משהו פשוט מאוד לעשות וזה פשוט לשפוך כוס קורנפלקס (כמו שREFLECT אמר) לכוס אז זה לא בעיה - כי זה זול, אפשר לקחת בשקית, ולא מצריך עבודה .. (בעצם זה מצריך בלנדר.. לא תמיד יש לי בקרבת מקום בלנדר).
אבל מה שטוב בגיינר, ששופכים חלב (סויה במקרה שלי) מערבבים שותים ומקיאים, זה הכל.. בלי שום עבודה מיותרת.
יש רעיונות ?

ועוד שאלה, קצת לא קשורה - אני בהרבה מקומות המלצה על שיבולת שועל. איך צורכים את זה, ואיך קונים את זה? יש דייסת קוואקר שזה שיבולת שועל מבושלת כבר ורק מערבבים עם חלב. מומלץ?

שלום לך.
לרשותך 10% הנחה על מוצרי אינטראקטיב בארץ,הנחה הניתנת למימוש בכל חנות בארץ.
בין מוצרי אינטראקטיב בארץ ניתן למצוא את אבקת החלבון ISO WHEY ללא לקטוז ו100% חלבון איזולייט איכותי.

לשובר ההנחה ולמידע נוסף לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית