הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אינטרקטיב קרם עוגיות- חוות דעת.

D__Muyal

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
48
84
1
טוב אחרי מאמצים רבים קניתי היום את האבקה ב********* כ"ס. פחדתי קצת שבגלל שאני אסחב איתה באוטובוסים בשמש זה יתקלקל לי.. אבל שמתי בתוך תיק ולא קרה כלום.
קודם כל אני רק אציין שהריח של האבקה (לבד, לא של המשקה המוכן) מטורף, עושה חשק להוריד איזה שלוש חפיסות אוריאו.
בקיצור-
עם מים:

ערבוב: לא פרפקט, אבל גם לא נוראי.. חוץ מטיפטיפה גושים, בעקרון אחרי 10-15 שניות של ערבוב טוב זה היה סבבה. אבל לא כמו דימטייז לדוגמא. בקיצור 7.5/10
ריח: לא משהו... מרגיש די מלאכותי ולא עושה יותר מדי חשק 5/10
טעם: סביר+-.. לא כמו שחשבתי שיהיה מהתגובות של מי ששותה את האבקה הזאת, סביר ודי נחמד אבל ממש לא יותר מזה. 6.5/10

6/10
עם חלב:

ערבוב: התערבב בתכלס יותר טוב, היה גם יותר קצף מן הסתם כי זה חלב, אבל לי זה לא מפריע, להפך. 9/10.
ריח: כבר הרבה יותר טוב.. לא מדהים, אבל כבר עושה חשק לשתות 7/10
טעם: וואו! הפתיע אותי ממש אחרי המים! טעם מעולה, שמתי 250 מ"ל חלב מלא וזה היה בול במדיקות בשבילי, למרות שיש כאלה שיגידו שצריך לשים יותר כי זה מתוק מדי (שמתי כמות דומה גם עם המים). מה שכן, אני עדיין לא בטוח לגמרי כי עם חלב שתיתי פעם אחת אבל גם כאן מרגישים טיפה טעם מלאכותי. 9.5/10.

9/10

בקיצור, אפשר להגיד שטיפה ביאס אותי כי ציפיתי לטעם יותר טוב עם מים (גם די בגלל זה קניתי אותה). אבל לא נורא, אחלה מחיר ועם חלב היא מצויינת. בגדול אני ממליץ עליה, במיוחד למי שהולך לשתות את זה עם חלב.

😃

אבקות חלבון עם מים זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש..רק חלב, יש הבדל גדול בין לבין
לפני תחרות ובחיטוב דל ,גם עם מים הכול הולך עיקר הכוונה ולא הטעם פה.

גם אני הייתי שם תמיד 250 מ''ל מים עם סקופ אבקה(לא משנה הסוג) ומתפלא למה זה לא טעים!

עד שמישהו בחדר כושר הראה לי אחרת.
נסה לשים פחות מים לסקופ חלבון,100-150 מ''ל(לכיוון ה100 עדיף),לא יותר!
תערבב חזק,אל תמהר לשום מקום,אם תערבב גם 20 שניות לא יקרה כלום.

נסה את זה ותעדכן מה דעתך!

הטעמים היחידים שזורמים עם מים אלו טעמי פירות כמו תות או בננה. יש חברות שגם שוקולד טעים עם מים, אבל קרם עוגיות אצל אף חברה לא הולך עם מים.

• פותח/ת השרשור
גם אני הייתי שם תמיד 250 מ''ל מים עם סקופ אבקה(לא משנה הסוג) ומתפלא למה זה לא טעים!

עד שמישהו בחדר כושר הראה לי אחרת.
נסה לשים פחות מים לסקופ חלבון,100-150 מ''ל(לכיוון ה100 עדיף),לא יותר!
תערבב חזק,אל תמהר לשום מקום,אם תערבב גם 20 שניות לא יקרה כלום.

נסה את זה ותעדכן מה דעתך!

וואלה? חח נשמע כאילו זה יהיה מתוק הרבה יותר מדי.. אבל ננסה. תודה.
ומשה- כן, לפי ההגיון באמת קרם עוגיות ומים לא נשמע יותר מדי טעים, אבל כל האנשים שקנו את הקרם עוגיות של אינטרקטיב והגיבו פה בפורום אמרו שעם מים קרים זה מצויין, אפילו יותר טוב מעם חלב.

כן אני כמו מג'הול (המשתמש שהגיב למעלה) אינטראקטיב קרם עוגיות טעימה יותר עם מים מאשר עם חלב ובהתחלה הטעם היה לי גם די מוזר הייתי רגיל לטעם קרם עוגיות שונה של iss אבל בסופו של דבר אתה תתרגל ויהיה לך די טעים
זה מין טעם נרכש

תודה על הביקורת, מוניטין כמובן.
עריכה:
איזה קטע אני גם מתכנן ללכת לאותו סניף לקנות אינטראקטיב, היו בעיות או משהו?

• פותח/ת השרשור
תודה על הביקורת, מוניטין כמובן.
עריכה:
איזה קטע אני גם מתכנן ללכת לאותו סניף לקנות אינטראקטיב, היו בעיות או משהו?
חחחח כמובן שהמוכר שאל אותי "למה אינטראקטיב ולא סיינטרקס" איזה פעם-פעמיים, אבל בגדול לא.. הכל היה סבבה, ולא עשו בעיות עם השובר.

אפילו לא ניסו להעביר אותי לסיינטרקס פשוט תגיד אם יציעו לך שאתה הולך על מה שיש לך ניסיון איתו וזול לך אל תסתבך

זה יהיה מתוק יותר ועם טעם עשיר הרבה יותר ולא מדולל!
תטעם ואל תשכח לעדכן!😃

הטעמים היחידים שזורמים עם מים אלו טעמי פירות כמו תות או בננה. יש חברות שגם שוקולד טעים עם מים, אבל קרם עוגיות אצל אף חברה לא הולך עם מים.
אתה יכול להגיד שצ'מפיון קרם עוגיות עם מים לא טעים? (אם כן אתה לא אנושי)

משה זה לא נכון. גם אופטימום דאבל וגם דימטייז ISO הולכים עם מים.
אבל לרוב זה באמת יהיו הפירות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית