הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אינטרקטיב קרם עוגיות- חוות דעת.

D__Muyal

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
48
84
1
טוב אחרי מאמצים רבים קניתי היום את האבקה ב********* כ"ס. פחדתי קצת שבגלל שאני אסחב איתה באוטובוסים בשמש זה יתקלקל לי.. אבל שמתי בתוך תיק ולא קרה כלום.
קודם כל אני רק אציין שהריח של האבקה (לבד, לא של המשקה המוכן) מטורף, עושה חשק להוריד איזה שלוש חפיסות אוריאו.
בקיצור-
עם מים:

ערבוב: לא פרפקט, אבל גם לא נוראי.. חוץ מטיפטיפה גושים, בעקרון אחרי 10-15 שניות של ערבוב טוב זה היה סבבה. אבל לא כמו דימטייז לדוגמא. בקיצור 7.5/10
ריח: לא משהו... מרגיש די מלאכותי ולא עושה יותר מדי חשק 5/10
טעם: סביר+-.. לא כמו שחשבתי שיהיה מהתגובות של מי ששותה את האבקה הזאת, סביר ודי נחמד אבל ממש לא יותר מזה. 6.5/10

6/10
עם חלב:

ערבוב: התערבב בתכלס יותר טוב, היה גם יותר קצף מן הסתם כי זה חלב, אבל לי זה לא מפריע, להפך. 9/10.
ריח: כבר הרבה יותר טוב.. לא מדהים, אבל כבר עושה חשק לשתות 7/10
טעם: וואו! הפתיע אותי ממש אחרי המים! טעם מעולה, שמתי 250 מ"ל חלב מלא וזה היה בול במדיקות בשבילי, למרות שיש כאלה שיגידו שצריך לשים יותר כי זה מתוק מדי (שמתי כמות דומה גם עם המים). מה שכן, אני עדיין לא בטוח לגמרי כי עם חלב שתיתי פעם אחת אבל גם כאן מרגישים טיפה טעם מלאכותי. 9.5/10.

9/10

בקיצור, אפשר להגיד שטיפה ביאס אותי כי ציפיתי לטעם יותר טוב עם מים (גם די בגלל זה קניתי אותה). אבל לא נורא, אחלה מחיר ועם חלב היא מצויינת. בגדול אני ממליץ עליה, במיוחד למי שהולך לשתות את זה עם חלב.

😃

• פותח/ת השרשור
זה יהיה מתוק יותר ועם טעם עשיר הרבה יותר ולא מדולל!
תטעם ואל תשכח לעדכן!😃
בואנה, הפתיע אותי לגמרי! זה עדיין היה קצת פחות טעים מעם חלב, אבל הרבה יותר טעים מכמות יותר גדולה של מים. שמתי בערך 150 מ"ל, פעם הבאה אני אנסה עם 100.
לא הבנתי איך אבל יצא טעים בכלל, חשבתי שעם כמות כל כך קטנה של נוזל זה ייצא מתוק ברמות מחרידות. אבל אני לא מתלונן.
תודה על הרעיון גבר 😃

שלום.
אני שמח שאהבת את אבקת החלבון שלנו.
טעם קרם עוגיות הוא טעם שמתאים יותר לשתייה עם חלב,לכן הוא פחות טעים במים.
מקווה שתהנה ממוצרי אינטראקטיב גם בקנייתך הבאה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

אתה יכול להגיד שצ'מפיון קרם עוגיות עם מים לא טעים? (אם כן אתה לא אנושי)
אני לא אוהב קרם עוגיות אצל אף חברה, לדעתי זה טעם מגעיל באבקות חלבון, אבל אני לא ממש דוגמה. סה"כ עניין של טעם אישי. אני מאוד אוהב בננה, שוקולד וכו'.

טעמתי בננה אופטימום ורציתי להקיא, בהתחלה זה היה נחמד (לא יותר) אחרי זה קצת סבלתי וממש רציתי לגמור את האבקה.
טעמי פירות פשוט לא נשמעים לי כמשהו טעים.(אבל שוב זה רק אני)

קניתי שלשום את הקרם עוגיות של האיטרקטיב בהתחלה שתיתי את זה עם חלב 1% (250מ''ל)
והיה לי מתוק ברמות מטורפות הוספתי מים וזה היה פשוט מחריד כל שלוק הבא לי חשק להקיא.
ואז יום אחרי הכנתי את זה עם חלב 3 % רגיל עם 300 מ''ל וזה היה פשוט טעים !
היום בבוקר ניסיתי לשתות את זה כמו שהבחור למעלה כתב עם 100-150 מ''ל מים קרים (פחדתי בהתחלה מודה !)
אבל זה יצא ממש מעולה קשה להגיד את זה אבל יצא יותר טעים מחלב ! (שאפו לבחור שהביא תרעיון)
עם זאת הייתה בעיה קטנה עם המים - זה פשוט לא התערבב כמו שצריך נשארו גושים גדולים של אבקה דביקה בשייקר ולא משנה כמה זמן וכמה חזק ערבבתי זה פשוט לא התערבב - יש למישהו פתרון ?

---------- התגובה התווספה ב 20:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:23 ----------

אז אני מבין שלכולם האבקה לא מתערבבת טוב עם מים נכון ?

אני מערבב את זה עם שייקר של חברת אינטראקטיב
איזה באסה מה אתם שמים את המים \חלב קודם או אחרי ?

אני לא סובל באופן כללי את הקרם עוגיות - היה לי פעם של מטרקס וגם של אופטימום - היה סבל לשתות זה את זה. יכולתי רק עם חלב.

הבננה והשוקולד הכי טעימים לטעמי. (של אינטראקטיב הבננה פשוט מעולה)

חברה שלי חזרה מחו"ל והביאה לי את האופטימום טופי-קרמל. הטעם פשוט מטורף. 1 ל1 מה שמשה כתב בזמנו בביקורת.

נערך לאחרונה:
דווקא אני תמיד שם את האבקה קודם ובחיים לא היו לי גושים אצל אף חברה. תנסה להשתמש ברשת הזאת שמגיעה עם השייקרים, ששמים מתחת למכסה, זה אמור לפרק גושים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית