הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט וחתירה

BambaBuilder

משתמש פעיל
334
74
נק' מוניטין:
629
334
74
סקוואט, 137.5 (PR):

סט 1:

סט 2:

מה שיפה ב-SS זה שגם מיתרי הקול שלי מתחזקים 😆

בסט השלישי האידיוטים מהמכון הפילו לי תפלאפון. למה לעבוד על יד קדמית במתקן של לחיצת כתפיים עם מוט בישיבה?!?! ועוד עם מוט ריק?!?!

חתירה, 65 (PR):

סט 1:

סט 2:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט נראה בסדר גמור. אמנם יש איזה חזרה או שתיים גבוליות ונראה שאתה לא תמיד מנצל את הבאונס, אבל יש מתיחה והכל עובד.
גם החתירה סבבה, שים לב רק שאתה לא מקפל את המפרק של היד קרוב לבטן ושהוא נשאר ישר לאורך כל התנועה, זה מתכון בטוח לכאבים באמות.

• פותח/ת השרשור
אז אתה אומר שצריך לקפל את מפרק כף היד כשהמוט מתקרב לבטן?
אני חדש לתרגיל החתירה אז אני לא סגור על הטכניקה.

יש לי בעיה של גנגליון קטן בגב המפרק של כף יד ימין. שמתי לב שאם אני עושה תרגילים של משיכה או דחיקה כמו דחיקת חזה ואני נותן למפרק כף היד להתקפל אז יש לי כאבים במפרק יד ימין לכמה ימים. אני לא רופא אבל לדעתי זה בגלל לחץ על המפרק כי הגנגליון מתחכך שם עם המפרק או משהו...

לא, לא לקפל את מפרק היד, לנסות להשאיר כמה שיותר ישר. אחרת זה מפעיל לחץ על המפרק וזו הזמנה לכאבי אמות או לבעיות גידים. בקשר לגנגליון אין לי מושג, נחכה למישהו שמבין יותר ממני. אבל זו עוד סיבה טובה להשאיר את המפרק ישר עד כמה שאפשר (ולא רק בחתירה, גם במתח, עבודה עם משקולות חופשיות וכו').

בסקוואט הברכיים שלך קורסות פנימה, תדחף אותם החוצה חזק כל הזמן אבל בעיקר בבור ובעלייה

• פותח/ת השרשור
מר לטיסימוס, כנראה לא הבנתי אותך נכון מקודם.
עכשיו זה יותר הגיוני, אני באמת מיישר את כף היד עם האמה כמה שיותר.

moo, אתה צודק.
המשקל כבד לי ובגלל זה זה קורה אחרת אני לא הייתי מצליח לעלות.

אין לי מה להוסיף למה שאמרו למרות שלא ראיתי חזרות גבוליות לדעתי. רק רציתי לומר כל הכבוד על ההתקדמות במשקלים ועל ההקפדה על הטכניקה. תמשיך ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית