הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה - פאור קלין דדליפט סנאץ

• פותח/ת השרשור MCV
  • פורסם בתאריך

MCV

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
41
142
0
דדליפט:

יודע טוב מאוד שטכניקה לקויה. גב תחתון עגול, אך פעם קודמת שפירסמתי לא הבנתם מה הבעיה.
רק לשם הבהרה - הבטן לא נכנסת ברגליים, ולא אני לא מרגיש מתיחה בהמסטרינג. לא מרגיש כלום בעצם. העמידה שלי לא צרה מדי ולא רחבה מדי ורגליים פונות מעט החוצה. כבר שבוע עובד על גמישות אגן, המס ועוד.. ולא מרגיש שינוי כלשהו.
כבר חודשים מנסה למצוא דרך לתקן ולא מצליח. בינתיים עובד על סומו דדלפיט שבו אין בעיה.
אם תוכלו לייעץ בכל דרך לשפר טכניקה, להסביר לי מה שורש הבעיה אשמח.
תודה.

פאוור קלין 80 קילו:

לא שיא, סיימתי לפני כשבוע לקחת ראוקוטן מקווה שהמשקל יעלה חזרה.
המוט מוגבה בגלל הסיבה שאני לא יכול להכנס לסט אפ טוב מהריצפה. וגם פה אני חושב שזה לא מושלם.

הנג פאוור סנאץ 50 קילו:

בתקופה של הראוקוטן לא התאמנתי באופן סדיר, אז סתם רציתי ללמוד את התרגיל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה יכול להיכנס כמו שצריך מגובה יותר גבוה?

הייתי בודק שאתה יודע איך מרגיש גב מכווץ, הייתי מבקש ממישהוא שיבוא ויעזור לך.
ידאג שאתה מוציא חזה והכל.

אם אתה עדיין לא יכול תעבד על להיכנס למצב וזקוף את הגב כמה שיותר ולהחזיק ככה.

האמת שיכול להיות שזה מהחולצה, אבל לא נראה לי עקום בצורה זוועתית, רק שאתה משחרר אותו לפני שאתה מושך (מכיר את הבעיה הזאת מצוין). אלה פלטות בקוטר 45 ס"מ?

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להיכנס כמו שצריך מגובה יותר גבוה?

הייתי בודק שאתה יודע איך מרגיש גב מכווץ, הייתי מבקש ממישהוא שיבוא ויעזור לך.
ידאג שאתה מוציא חזה והכל.

אם אתה עדיין לא יכול תעבד על להיכנס למצב וזקוף את הגב כמה שיותר ולהחזיק ככה.
כן עד גובה מסויים יכול להכנס ממש טוב כ 15 ס"מ מעל המקום שאמור להיות המוט, מתחת לזה הגב מתעגל. הוצאת חזה בגובה הרגיל אני עוד יכול אבל לא יותר מדי וגב התחתון בגובה הזה כלום.
וleftyland איתי במכון כבר בדק אותי הוא גם לא בדיוק הבין את הבעיה. הוא אמר לי להעלות פה לעוד דעות. הוא נתן לי כמה מתיחות לעבוד בינתיים.

---------- התגובה התווספה ב 22:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:36 ----------

האמת שיכול להיות שזה מהחולצה, אבל לא נראה לי עקום בצורה זוועתית, רק שאתה משחרר אותו לפני שאתה מושך (מכיר את הבעיה הזאת מצוין). אלה פלטות בקוטר 45 ס"מ?
זאת לא החולצה ניסיתי גם בלי חולצה רואים בבירור. גם מגובה מסויים מרגיש טוב מאוד את הגב התחתון מתעגל. לגבי הפלטות אני יבדוק.
אני דווקא מרגיש טוב מאוד מתי הגוף שלי במנח לא טוב.

אני גם חושב שהגב שלו די ישר וכן, אלה פלטות בקוטר 45 ס"מ.
אמרתי לו להוציא יותר חזה וליישר עוד קצת את הגב התחתון ע"י כיווץ הזוקפים, אבל הוא אמר שזה המקסימום שהוא יכול.

תפתור תבעיה של המוט בורח קדימה עם הורדה נכונה ע''י דחיפה של התחת אחורה שהמוט יירד בקו יישר.
סט אפ נכון לא להוריד תתחת אלא להרים חזה .

אני גם חושב שהגב שלו די ישר וכן, אלה פלטות בקוטר 45 ס"מ.
אמרתי לו להוציא יותר חזה וליישר עוד קצת את הגב התחתון ע"י כיווץ הזוקפים, אבל הוא אמר שזה המקסימום שהוא יכול.

יש לי את אותה בעיה כשאני לא ממש מתרכז (וגם אז זה לא תמיד עובד..). הפיתרון שאני אישית מצאתי זה להעלות טיפה את התחת ושהגב יהיה בזווית טיפה יותר חדה עם הרצפה, ככה אני מצליח להוציא חזה וליישר גב תחתון.

אם אתה באמת מוגבל מבחינת גמישות(או כח) כרגע, הייתי מתחיל מכמה ס"מ מעל פלטה ולאט לאט יורד עד שזה יהיה דדליפט רגיל.

מבחינת גמישות, הכי טוב זה להיכנס למצב ולהחזיק את הגב כשהוא מכווץ לכמה שניות.

• פותח/ת השרשור
יש לי את אותה בעיה כשאני לא ממש מתרכז (וגם אז זה לא תמיד עובד..). הפיתרון שאני אישית מצאתי זה להעלות טיפה את התחת ושהגב יהיה בזווית טיפה יותר חדה עם הרצפה, ככה אני מצליח להוציא חזה וליישר גב תחתון.
תאמין לי שניסיתי כל עמידה אפשרית, עמידה רחבה יותר, צרה יותר, רגליים פונות יותר החוצה, פחות החוצה, תחת למטה, למעלה, אחיזה רחבה, צרה, כיפפתי יותר ברכיים, פחות, עשיתי כל אחד מהדברים האלא בתזוזה של ס"מ כל פעם בתקווה שזה יעזור במשהו, אבל לא. הדבר היחיד שעזר זה אם התכופפתי ממש והורדתי את התחת ממש, מה שאני יודע שזה דבר לא טוב, וגם אז זה לא היה משו.

---------- התגובה התווספה ב 23:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:19 ----------

אם אתה באמת מוגבל מבחינת גמישות(או כח) כרגע, הייתי מתחיל מכמה ס"מ מעל פלטה ולאט לאט יורד עד שזה יהיה דדליפט רגיל.

מבחינת גמישות, הכי טוב זה להיכנס למצב ולהחזיק את הגב כשהוא מכווץ לכמה שניות.
בינתיים עושה סומו דדליפט. עדיף להחליף לרגיל מוגבה? אם אני יעשה זאת בערך 15 ס"מ מעל המקום הרגיל של המוט, זה כבר יהיה כמו rack pulls.
ואין בעיה מבחינת כוח, המשקל היה מאוד קל. בקשר לגמישות זה מה שאני חשבתי אבל בפוסט הקודם היה אחד שאמר שאם בסט אפ אני לא מרגיש מתיחה בהמס, אז כנראה שזאת לא היה הבעיה לפחות בהמסטרינג.

זה לא כזה נורא. תעמוד קצת יותר צמוד, תסובב את כפות הרגליים יותר החוצה ותוציא קצת את הברכיים לצדדים. זה יתן לך את מה שחסר כדי ליישר את הגב.

ואל תמשוך עם אולסטאר. זה כמו לעמוד על פלטה.

• פותח/ת השרשור
זה לא כזה נורא. תעמוד קצת יותר צמוד, תסובב את כפות הרגליים יותר החוצה ותוציא קצת את הברכיים לצדדים. זה יתן לך את מה שחסר כדי ליישר את הגב.

ואל תמשוך עם אולסטאר. זה כמו לעמוד על פלטה.
ינסה אימון הבא וימשוך יחף, יצלם ויעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית