הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סרטון חשוב קשור לתוספים ותזונה הבחור צודק!

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
אני לא יודע עם זה קשור לפה עם לא אני מצטער אבל הבחור מדבר כמה דברים חשובים כדאי להקשיב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נחמד. הוא אומר שהוא אוכל 25-30 גרם כל ארוחה, והוא אוכל 5 ארוחות, אבל איכשהו הוא מגיע ל220 גרם חלבון ביום. מעניין איזה תוסף הוא לקח שמחק לו תאים אפורים במוח.
חוצמזה, יש לו בייספס מוזר.

זה נחמד. הוא אומר שהוא אוכל 25-30 גרם כל ארוחה, והוא אוכל 5 ארוחות, אבל איכשהו הוא מגיע ל220 גרם חלבון ביום. מעניין איזה תוסף הוא לקח שמחק לו תאים אפורים במוח.
חוצמזה, יש לו בייספס מוזר.

הוא אומר 25-50 חלבון כל ארוחה
תקשיב שוב 2:50

סרטון נחמד,אבל שוב פעם בוא נגיד שזה שהבחור נראה מדהים אין ספק אבל כמובן שהוא לא מחדש לנו שום דבר.תוספים זה עוד כלי עזר וכמובן שהדיאטה כלומר משטר תזונה מעל הכל.אני אומר אומר עזבו אותכם משקולות עזבו אתכם סייקלים 10 גרם קוק לפי האימון יעשה את העבודה.

• פותח/ת השרשור
סרטון נחמד,אבל שוב פעם בוא נגיד שזה שהבחור נראה מדהים אין ספק אבל כמובן שהוא לא מחדש לנו שום דבר.תוספים זה עוד כלי עזר וכמובן שהדיאטה כלומר משטר תזונה מעל הכל.אני אומר אומר עזבו אותכם משקולות עזבו אתכם סייקלים 10 גרם קוק לפי האימון יעשה את העבודה.

כן אהה:bananaparty:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית