הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סרטון חשוב קשור לתוספים ותזונה הבחור צודק!

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0
אני לא יודע עם זה קשור לפה עם לא אני מצטער אבל הבחור מדבר כמה דברים חשובים כדאי להקשיב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן והפלסטרים בכתף זה מזריקות טטנוס.
האמת שאני עוקב אחריו כבר הרבה זמן, והפלסטרים בכתף זה בגלל ניתוח שהוא עבר, הכל מפורט בבלוג ובאתר שלו (יחד עם לוג אימונים שלו)

לגבי חומרים, הבנאדם בן 50 ומתאמן מגיל 23, אפשר לראות פה את ההתקדמות האיטית אבל התמידית שלו, עם כמעת 30 שנה של אימונים, אפשר להגיע לנתונים כמו שלו גם בלי סטרואידים לפי דעתי...

סה"כ הוא גרמני מוזר בן 50 אבל האתר שלו חינמי לגמרי ואפשר ללמוד ממנו הרבה.

• פותח/ת השרשור
האמת שאני עוקב אחריו כבר הרבה זמן, והפלסטרים בכתף זה בגלל ניתוח שהוא עבר, הכל מפורט בבלוג ובאתר שלו (יחד עם לוג אימונים שלו)

לגבי חומרים, הבנאדם בן 50 ומתאמן מגיל 23, אפשר לראות פה את ההתקדמות האיטית אבל התמידית שלו, עם כמעת 30 שנה של אימונים, אפשר להגיע לנתונים כמו שלו גם בלי סטרואידים לפי דעתי...

סה"כ הוא גרמני מוזר בן 50 אבל האתר שלו חינמי לגמרי ואפשר ללמוד ממנו הרבה.

שולםםםם אחי

סרטון נחמד,אבל שוב פעם בוא נגיד שזה שהבחור נראה מדהים אין ספק אבל כמובן שהוא לא מחדש לנו שום דבר.תוספים זה עוד כלי עזר וכמובן שהדיאטה כלומר משטר תזונה מעל הכל.אני אומר אומר עזבו אותכם משקולות עזבו אתכם סייקלים 10 גרם קוק לפי האימון יעשה את העבודה.

ואז אתה תסדר לך בסוף קצת זמן במעצר ומשפטים ואולי קצת כלא בסוף ובעיקר בעיקר חור ענק בכיס.. שלא נדבר על האיכות הירודה של הנ"ל.
ובסופו של דבר תהיה זוהר ארגוב קטן שגונב מאמא את הטלוויזיה, בשביל עוד מנה.

ואז אתה תסדר לך בסוף קצת זמן במעצר ומשפטים ואולי קצת כלא בסוף ובעיקר בעיקר חור ענק בכיס.. שלא נדבר על האיכות הירודה של הנ"ל.
ובסופו של דבר תהיה זוהר ארגוב קטן שגונב מאמא את הטלוויזיה, בשביל עוד מנה.

תבדוק את ההגדרה לציניות.😃

http://scoobysworkshop.com/gainingMuscle.htm
נשמע כמו הרבה מאוד שטויות...🤡
הקטע הראשון שבו הוא מסביר לירוק כל מה שטעים פשוט מזעזע,איך אנשים מגיעים
לרמות כאילו של אובססיה?מה השלב הבא?לאכול בשר חי בגלל שבישול פוגע בערכים
התזונתיים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית