ייעוץ אני לא יודע איך להתחיל לעשות את הדדליפט

elirev4

משתמש מתחיל
99
0
נק' מוניטין:
0
99
0
אני קורא ורואה סרטונים על הדדפליט כבר הרבה זמן ולפני שבוע באתי לנסות אותו ופשוט לא ידעתי איך להתחיל לעשות את התרגיל הזה, בקיצור ניסיתי לעשות את התרגיל ואז אחד שהתאמן לידי אמר לי עזוב אל תעשה את זה אם אתה לא יודע איך, ביקשתי ממנו שיסביר לי איך אבל הוא אמר שהוא מעדיף שלא.
וגם הלכתי למאמנים במכון ביקשתי והם אמרו שהם מעדיפים שלא להסביר איך עושים את התרגיל הזה.

אני לא יודע כבר מה לעשות? איך עושים את התרגיל הזה?

• פותח/ת השרשור
לא אחי תבין זאת לא בעיה של גמישות, מה שאני אומר זה שאני לא יודע אפילו איך להתחיל זה משגע אותי

זה באמת לא כזה מסובך כמו שזה נראה.. להגיד לך את האמת? אני אפילו לא יודע במדוייק מה אני עושה ופשוט התרגלתי לזה לעגל את הגב כזה ולרדת עם התחת.. תנסה פשוט להעתיק את התנועה כמו שהיא בסרטון.

יש בפורטל מאמר על SS שמכיל סרטונים והסברים על הדדליפט, אתה יכול ללמוד משם ולהעלות סרטונים שלך מבצע דדליפט כדי לקבל ביקורת.

מה זאת אומר אתה לא מבין איך להתחיל. אתה אומר שקראת וראית סרטונים, אז מה הבעיה תעשה כמו שעושים בסרטון.
תנסה לעשות כמו שאתה רואה, צלם ניסיון כזה עם משקל קל, ותעלה יגידו לך אם זה בסדר....

אני קורא ורואה סרטונים על הדדפליט כבר הרבה זמן ולפני שבוע באתי לנסות אותו ופשוט לא ידעתי איך להתחיל לעשות את התרגיל הזה, בקיצור ניסיתי לעשות את התרגיל ואז אחד שהתאמן לידי אמר לי עזוב אל תעשה את זה אם אתה לא יודע איך, ביקשתי ממנו שיסביר לי איך אבל הוא אמר שהוא מעדיף שלא.
וגם הלכתי למאמנים במכון ביקשתי והם אמרו שהם מעדיפים שלא להסביר איך עושים את התרגיל הזה.

אני לא יודע כבר מה לעשות? איך עושים את התרגיל הזה?

בDVD של SS ריפטו מסביר איך לבצע את התרגיל (כולל הסט-אפ).

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=3041

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי לעשות את התרגיל אבל מישהו שמבין בזה אמר לי שזה ממש לא נכון איך שאני עושה ביקשתי ממנו שיראה לי איך והוא אמר שהוא מעדיף שלא להראות

אני ניסיתי לעשות את התרגיל אבל מישהו שמבין בזה אמר לי שזה ממש לא נכון איך שאני עושה ביקשתי ממנו שיראה לי איך והוא אמר שהוא מעדיף שלא להראות
תפסיק להקשיב ל"אנשים שמבינים" ותצלם את עצמך מבצע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית