הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פשוט לא ניתפס..

• פותח/ת השרשור Guyb
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור

כן טמבל. כמה שזה עצוב הוא פשוט דביל

ברגע שהוא מת הוא נהיה מטוהר, מה אתה לא יודע?

הוא צודק, למרות שהוא ציני. זה שהוא מת לא הופך אותו, או את המעשה שהוא עשה לחכם...
ואם הוא היה דורס מישהו? עדיין היית מחשיב אותו ל"טהור"?

Cure For Stupidity: Remove all warning labels and let the problem fix itself

לא אמרתי שזה מעשה חכם, אף לא עלה בדעתי פעם אחת הרעיון, להפך יש לי 16 בספטמבר והחלו מריבות עם ההורים בקשר רישיון לאופנוע ליפני בערך חודש.. ועכשיו בחיים אני לא יאמר להם את המילים רישיון ואופנוע ביחד.
לצערי מרבית חברי הכירו את הבן אדם, ולא היה אחד שלא יצאו לו המילים מהפה הבן אדם היה בן אדם זהב, בכל מקום שעבר גרם לאנשים לחייך ואנשים לא יכולים להבין איך זה קרה לו.
כן המעשה היה מאוד לא חכם, פעם אחת בחיים שלו עשה טעות וזה הספיק..
אבל הוא איננו עוד. אז אני מבקש.. קצת לכבד.. טיפה של כבוד..
"טמבל" נקודה
זה מרתיח אותי ..

---------- התגובה התווספה ב 22:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:38 ----------

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=809430&TypeID=1&sid=126

לא יודע אם אפשר לקרוא לו "טמבל", פשוט מתוך כבוד למת.
אבל המעשה שהוא עשה הוא אידיוטי, היה גם באזור שלי 2 שמתו שנסעו באוטו בלי רישיון .. זה היה ממש ידוע אם מישהו זוכר.
מה לעשות, כשמשחקים רולטה רוסית - בסוף מישהו יאכל תכדור....

גיא אתה גם מירושלים? הרבה חברים שלי הכירו אותו ושיחקו איתו בקבוצה. סיפור עצוב מאוד, למרות שאני נאלץ להסכים עם כולם- המעשה הוא מעשה טיפשי, מרגע של לעשות פוזות לחברים הוא גמר חיים גם של עצמו וגם של משפחה שלמה.

• פותח/ת השרשור
גיא אתה גם מירושלים? הרבה חברים שלי הכירו אותו ושיחקו איתו בקבוצה. סיפור עצוב מאוד, למרות שאני נאלץ להסכים עם כולם- המעשה הוא מעשה טיפשי, מרגע של לעשות פוזות לחברים הוא גמר חיים גם של עצמו וגם של משפחה שלמה.

אמרתי גם שהמעשה הוא מעשה טיפשי.. אבל אנשים באים בתגובה "טמבל."..
בלי כבוד בלי בושה לנער שהלך לעולמו..
וזהו שאני ירושלמי במקור וליפני שנה וחצי שנתיים עברתי מירושלים.. והוא עבר בידיוק לאיפה שלמדתי.. אז כל החברים הכי קרובים שלי הכירו אותו, למדו איתו, וגם שיחקו איתו כדורסל חלק.. אמרו שהוא היה שחקן מבטיח, את האמת אני זוכר אותו מכיתה ח' ליפני שנתיים ששיחקנו נגד הקבוצה שהוא היה בא עוד ששיחקתי כדורסל..
חברים שלי חזרו לו מזמן מההלוויה נשפכים לי.. כואב הלב.. באמת שכן..

בסדר, אנשים אוהבים לשפוך פה את המרמור שלהם זה לא חדש לי.
גם אני שמעתי מאנשים שראו אותו אפילו רק 2 פעמים בחיים שהוא בן אדם מיוחד ונדיר.

• פותח/ת השרשור
בסדר, אנשים אוהבים לשפוך פה את המרמור שלהם זה לא חדש לי.
גם אני שמעתי מאנשים שראו אותו אפילו רק 2 פעמים בחיים שהוא בן אדם מיוחד ונדיר.

אני לא ראיתי אותו פעם אחת ואתה לא יודע איך זה השפיע עליי.. בהחלט בן אדם מיוחד ונדיר כנראה, בעיקר אחרי הסיפורים שכל החברים סיפרו לי עליו היום...

ת.נ.צ.ב.ה. יהי זכרו ברוך.

מעשה מאוד טיפשי, ומה שלא תוכל לדבר עם ההורים שלך על רישיון?
כי בנאדם אחד מת מזה בגלל שעשה שטות?
אז גם לא תבקש מההורים שלך לעשות רישיון מאוטו כי כול יום נהרגים אנשים?

לי יש רישיון לאופנוע, וגם יש לי אופנוע
לא הייתה פעם אחת שנסעתי בלי קסדה..

זה שהוא מת לא אומר שאי אפשר לבקר את מעשיו. בסופו של דבר - דארווין בא לידי ביטוי.
דארווין בא לידי ביטוי גם אצל מי שנוהג בהאמר משוריין אם הוא נוסע כמו אידיוט.

מסכנים ההורים והמשפחה של הילד אף אחד לא חושב עליהם כל החיים שלהם נהרסו לעולם לא תוכלו להבין כאב של אב או אם שאבדו בן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית