הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע בדיקת אחוזי שומן במכשיר ה BOD POD במחיר מוזל

yonizarkh

מנהל פורום פציעות
1,671
696
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,640
1,671
696
שלום לחברי הפורום ,
כאחראי השיווק האינטרנטי של מועדון VIM במערב ראשון לציון , קיבלתי אישור לשווק את בדיקת אחוזי השומן במכשיר ה BOD POD לחברי הפורומים השונים ברשת בעלות נמוכה של 99 ש"ח בלבד.

המחיר זול ב כ 75 אחוז מהמחיר הרגיל לאנשים מחוץ למועדון , והמבצע הוא לזמן מוגבל בלבד.

כל מי שמעוניין לבצע את הבדיקה , מוזמן לפנות אליי במסרים פרטיים.
מצ"ב קישור למי שאינו מכיר את הבדיקה:
http://www.youtube.com/user/lifemeasurement#p/u/3/FoGHJAj32W4

תודה
יוני

אתם בודקים גם לכאלה שלא רשומים בVIM או חובה להיות רשום?
רשום
" המחיר זול ב כ 75 אחוז מהמחיר הרגיל לאנשים מחוץ למועדון , והמבצע הוא לזמן מוגבל בלבד"

משמע, המבצע הוא גם לאלו שאינם חברי מועדון.

נשמע מעניין, BOD-POD ידוע כמכשיר מדויק מאוד.
בעוד חודשיים שאני אסיים את החיטוב יש סיכוי שאני אהיה מעוניין בדיקה שכזו במידה ועדין המבצע יהיה בתוקף.

הוא לא כזה מדויק כמו שאתה חושב. הוא טוב, אבל יש בו סטיות יחסית משמעותיות.

לא יודע. וזה גם תלוי ומשתנה בין מדד למדד. אבל הוא לא גולד-סטנדרט כמו שמציגים אותו.

לכל האנורקסים פה, אפשר להסביר לי למה משנה אם המכשיר אומר שאתה 10 או 14?

פשוט כדי לדעת לאן הגעתי בסוף החיטוב.
נכון שזה די חסר משמעות 9.7 או 9.2 או מה זה לא יהיה
אבל בשביל שיהיה איזשהו ציון דרך כזה לקראת המסה והעליה באחוזים

זה שווה לך בדיקה יחסית מדויקת (חוץ מבדיקה במים או תא אסטרונאוטים או מה שלא יהיה)?
DEXA היום נקרא הכי מדוייק, אחרי זה שקילת תת מימית ואחרי זה BOD POD. העיקרון בבוד פוד זה להיכנס לשם ללא בגדים, רק עם תחתונים ולהוציא כל מתכת שיש עליך (עגילים, שרשראות, וכו' - כי זה יכול להשפיע על תוצאות הבדיקה באופן משמעותי).
סה"כ הבדיקה יחסית מדוייקת, הסטיות הן 10% לערך (מהתוצאה הכללית, אם תקבל 12% זה יכול להיות 11% או 13% לערך).

רוצים לחסוך את ה100 ש"ח והזמן שלכם?

מאוד פשוט, נכנסים לEbay וקונים קליפר במחיר כולל משלוח עד 10-12$.
לומדים להשתמש בו - מודדים במקומות קבועים בגוף (תנסו כל מדידה לעשות כמה פעמים כדי לראות שאת מקבלים את אותה התוצאה. אם מקבלים תוצאה שונה, אתם עושים משהו לא בסדר).
למדוד תמיד במצב קבוע - למשל בבוקר אחרי שאתם קמים, לפני שמכניסים אוכל ושתיה לגוף - זה סופר חשוב!
תמדדו פעם בשבוע-שבועיים ותכניסו לאקסל או סתם תרשמו על דף.

אפילו אם לערך המספרי אין תועלת במיוחד (נגיד והקליפר אומר 13% שומן וזה בעצם 15%), עצם המעקב תראה לכם שינוי ומגמה - ואני מניח שזה מה שכולם מחפשים.
הרי מדידה אחת במכשיר הנ"ל לא תתן כלום, אתם תלכו להמדד שוב, אז זה כבר הרבה יותר מ100 ש"ח...

• פותח/ת השרשור
אהלן ,
מספר הבהרות בהמשך לפניות שקיבלתי :
מחיר בדיקה בודדת הוא 99 ש"ח. הבדיקות מיועדות גם לאנשים שאינם מנויים במועדון (עלות הבדיקות זולה יותר למנויים) .ניתן לרכוש חבילה של מספר בדיקות בעלות זולה יותר פר בדיקה . יהיו לי מחירים גם לחבילות בימים הקרובים.

לשאלות נוספות ניתן לפנות אלי כאמור במייל : [email protected]
תודה,
יוני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית