הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה כלכלית

• פותח/ת השרשור ארי
  • פורסם בתאריך

ארי

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
משהו שלא קשור כלכך, אני עובד במשרה מלאה קורע ת'תחת ועוד לא נשאר לי כסף בשביל לקנות דברים בשביל עצמי.

אני רוצה המלצה על מאיפה כדאי לקחת הלוואה ואו להיות במסגרת אשראי גבוהה מגובה המשכורת שלי.. רק למי שמבין בנושא!

תודה

אתה חושב שאפשר להמציא כסף יש מאין? הכסף שאתה מרוויח זה הכסף היחידי שיש לך. כל הלוואה שאתה תיקח וכל מסגרת אשראי שתחרוג מהמאזן שאתה יכול להרשות לעצמך זה רק חוב שאתה תתחיל לצבור.

תחשוב קצת.

תחפש בעיתונים מקומיים יש מלא מודעות של אנשים טובים שרוצים לעזור הם מציעים הלוואות בריבית ללא תנאים ומביאים לך את הכסף במזומן!!! אנשים טובים, מלאכים, לא כמו הבנקים

קודם כל הלוואה לוקחים רק מהבנק דרכו כל ההתנהלות הכלכלית שלך.
איזה רכישות אתה רוצה לעשות מה המטרה מה גודל ההלוואה שאתה צריך????
הלוואות זה משהוא שצריך להחזיר!!! ואם אתה לא מצליח לסגור את החודש איך תחזיר את ההלוואה?

המלצה אם אתה צריך משהוא ספציפי תמצא עוד עבודה לא חסר עבודות משלימות אומנם זה קריעת תחת ולרוב עבודות שאנו לא אוהבים אבל זה זמני למען מטרה שחשובה לך וכך תימנע ממערבולת של הלוואות.

הלוואה זה טעות מאוד גדולה, וגם הגדלת מסגרת הכרטיס אשראי שלך.
במקום להגדיל את ההוצאות הקיימות שלך, שאתה כבר לא עומד בהן תנסה להקטין אותן וכך תוכל לקנות לעצמך כול מה שאתה רוצה.
הטעות הנפוצה ביותר היום זה להגיד את האשראי לפרק לתשלומים וכו' וכו', אתה תכנס למעגל שנורא קשה לצאת ממנו, רוב האנשים קשה להם לקבל עובדה פשוטה...כשאין כסף לא קונים.
תנסה להבין על מה אתה מוציא כסף, תראה פירוט חודשי ותבין איפה אתה יכול לחסוך ואיפה זה הוצאות מיותרות לחלוטין.

אתה לא מצליח לסגור את החודש אז אתה מחפש עוד מקומות להיות חייב להם כסף.

איפה ההיגיון?

על מה אתה מוציא כסף ?
מה ההכנסות שלך ?

גר אצל ההורים ? שוכר דירה ?
יש רכב ?
לומד וממן את עצמך ?

שמע הייתי בדיוק במקרה שלך יש עוד אנשים שצריכים הלוואות בעולם הזה כנראה.

בכל אופן עשיתי חושבים עם עצמי מה לעשות חקרתי קצת את הנושא, ואם אתה לא בבנק המזרחי אז זה יעזור לך - פתחתי חשבון בבנק המזרחי והציעו לי הלוואה של עד 15 אלף ש"ח ככה שזה התאים לי בול, אני חושב שזה גם יתאים לך. אומנם זה לפתוח חשבון

בקשר למסגרת אשראי נדמה לי שאפשר לבחור בהטבות הצטרפות בין ההלוואה למסגרת אז תחשוב מה יותר טוב בשבילך.😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית