איזה תכלית? והוכח כבר מזמן שיש יצורים שמעלים את כמויות המוטציות שלהם בכוונה במצבי סטרס. זה הופך אותם לאלוהים?
מוטציה זה רק מנגנון אחד, ומנגנון גרוע יחסית...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה תכלית? והוכח כבר מזמן שיש יצורים שמעלים את כמויות המוטציות שלהם בכוונה במצבי סטרס. זה הופך אותם לאלוהים?
קראתי את דוקינס ולמדתי גם ברמה קצת מעבר למדע פופלארי(והדמגוגי) של דוקינס.
אגב איך אתה מגדיר תכלית?
בקיצור גם במיקרו וגם במקרו אם אתה טוען שיש שם מנגונים אחרים.
תכלית=מטרה סופית
לאבולוציה אין מטרה ליצור לך ידיים או אוזניים. עקב לחצים אבולוציונים שפעלו על הגוף שלך הועדפו יצורים בעלי ידיים. באותה מידה גם הייתה יכולה להתפתח לך קרן, הרעיון הוא שאין תכלית\מטרה לאיבר מסוים. יכול להיות שבעוד מאה מיליון שנה בני האדם יהיו בלי ידיים כי זה יתרון שרידותי לאנשים בלי ידיים.
אני לא יודע למה אתה אומר שדוקינס דמגוג, אני אשמח לדוגמאות. יש לו המון נושאים שהוא פשוט מציג כמה תאוריות ולא בוחר אחת נכונה אלה מתאר כול תאוריה עם החסרונות והיתרונות שלה.
כאחד שמגחגך על ביולוגיה בצורה מוגזמת נראה שאין לך יותר מידי רקע או ידע בתחום. (אולי בעצם בגלל זה אתה מגחגך עליה)
מנגנון לאבולוציה הוא תמיד גנטי והוא תמיד מוטציה/פולימורפיזם.
כל מה שאתה מנסה לכתוב פה הן שטויות וזה מראה שאין לך מושג מלבד קריאה בויקיפדיה.
אני עדיין מחכה למנגונים אחרים.
אתה באמת רוצה שאני אסביר לך איך נוצרת מוטציה? מה ההבדל בין פריימשיפט/טרנסלוקציה/סניפים/אינוורסיה/דלישן וכיוצא בזה?
אתה חשוב שאפשר להסביר את זה על גבי פורום בחצי שעה? קורס בביולוגיה של התא זה 6 שעות בשבוע. קורס גנטיקה זה 5 שעות בשבוע. קורס באבולוציה זה 3 שעות בשבוע. אבל היי, אפשר לסכם את הכל בויקפדיה ובתגובה בפורום.
אני אפסיד? אתה אפילו לא יודע מה זה גנום.
אבל בלהעליב ולהטריל אתה הכי טוב- אז כנראה שבזה אני אפסיד. אבוי לי.