הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האבולוציה מוכיחה את קיומו של אלוהים

מצב
השרשור נעול
זה שהבנת מהמשפט הזה שכל מי שלומד ביולוגיה הוא דביל זה אומר דרשני.
כמובן שזה לא מה שאמרתי שכן גם אני לומד ביולוגיה.
אני לא מבין מה קורה פה. כולם במחזור? אחרי כל הויכוח הזה ואתה חושב שאני בדעה שכל הביולוגים דבילים?

ראיתי שאתה קצת בלחץ וניסיתי לצחוק איתך קצת. lighten up 😃

אני לא בלחץ (מתלוצצים ויקטור).
לעומת אנשים אחרים שמנסים להדליק פה אש.

ריפוי בעיסוק.

הרי לך רשימות הקורסים של ריפוי בעיסוק:
http://health.tau.ac.il/schedule/occu-schedule.html
הזכרת שלמדת גנטיקה וביותא?זכור לי גם שראיתי אותך במולקולריות.
אתה רואה שם איזה הזכר לזה? חוץ מקורס 1 אין בריפוי בעיסוק קורסים בביולוגיה, בפעם האחרונה שבדקתי יש רק תוכנית אחת ברפואה שבה לומדים כלכך הרבה קורסים בביולוגיה והיא לא נחשבת הרבה יותר מביולוגיה. אבל אל תשכח אני! השקרן.

קולדפייר EMZ העלה פה את תחרות השוואת הגדלים תנאי הקבלה והציונים
אני מודה שירדתי לרמה שלו אבל אני שוחט אותו גם שם וזה ממש משעשע. ולא הבנת אותי ,אני קורא פה כי הפורום הזה באמת מצחיק אותי (ממש לא מבחינה מזלזלת) יש פה כמה נושאים אדירים באוף טופיק.

ולא שזה מעיד על משהו (אבל מאחר ו EMZ פתח את הנושא בכזה בטחון חסר ביסוס כמו הרבה הצהרות שהוא מפיץ פה בפורום),אני לומד תואר עמוס מאוד שהוא תואר במדעים המדוייקים עם מעט ביולוגיה. בתואר שלי אין אפילו 10 אנשים והציונים שלי בו טובים ואפילו טובים מאוד בשתי הפקולטות (ומיותר לציין אבל אולי בכל זאת רק בשביל EMZ שלחלק הביולוגי של התואר אני בקושי מגיע לשיעורים).

טוב מצטער EMZ הייתי נשאר לשחוט אותך עוד קצת ( למרות שזה הפך טיפה מאוס כי עם התקדמות הפוסטים נתן לראות שאתה עושה את העבודה לבדך) ,אבל יש לי מבחן בנושא שאי אפשר ללמוד אליו כמו תוכי ממדעי החיים\רפואה. ולכל אלה שבטוחים שהם יודעים מי אני אל תהיו כלכך בטוחים כי משום מה יש לא מעט אנשים שלא אוהבים את EMZ( כמו שהוא טרח לציין בעצמו).

וואו איזו שחצנות. :bad:

,אני לומד תואר עמוס מאוד שהוא תואר במדעים המדוייקים עם מעט ביולוגיה. בתואר שלי אין אפילו 10 אנשים והציונים שלי בו טובים ואפילו טובים מאוד בשתי הפקולטות

במקום לזיין את השכל, מה אתה לומד?

לא מבין למה לריב על שטויות, לכו לקרוא את הספר ''הסוד'' ותתחילו לחשוב חיובי.

כן, אם חושבים חיובי זה משפיע על המציאות.

גם הוא חושב חיובי על המציאות:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שהוא זה שפתח את הפוסט על הספר המופלא הזה בעבר.

אתה כל כך טיפש שבאמת חשבת שאני לומד ריפוי בעיסוק. הצלחת להצחיק אותי 😃
יאללה אתה הכי גבר והכי חכם והכי יודע להסיק מסקנות! לך שתה קזאין בשלוקים קטנים לפני השינה ותחבר מי גבינה לוריד עם טפטוף של 3 מ"ל בשעה (אם אתה יודע מה זה וריד). בהצלחה במבחן!

אין על הסוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
האמת שאני לא ציני, קראתי את הספר הזה לפני שבועיים ומאז אני מנסה לפעול על פי זה.
קודם אני יחשוב על כסף ואחרי שאני ישיג את המיליונים אני יחשוב על שרירים.

אם אני אחשוב שפמלה אנדרסון יורדת לי - זה יהפוך לאמת? 😆

חח, אם תתמיד בזה ואיך שהוא תיפגש איתה אז אולי כן.

האמת שאני לא ציני, קראתי את הספר הזה לפני שבועיים ומאז אני מנסה לפעול על פי זה.
קודם אני יחשוב על כסף ואחרי שאני ישיג את המיליונים אני יחשוב על שרירים.

קודם תחשוב על איות.

חחח אני רואה שמתרבים מהר במשפחה של אמיר2000.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית