הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לדחוף עד אימון או לא?

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
אני עובד כרגע פיצולים abc והסדר שבוע הולך כך abcxab
השאלה שלי זה כמה ימי מנוחה לדחוף אחריי הab האחרונים?
כי אם אני נותן רק יום אחד אז השריר שעבד בa נח רק 48 שעות וגם לא מנוחה מוחלטת.

שאלה שניה היא שאם בריא לדחוף עוד אימון c שהוא רגליים כתפיים ואז יצא abcxabcx וכך הלאה

בגדול ABC זה 6 פעמים בשבוע, אם אתה כבר בוחר בתכנית כזאת שהיא די עמוסה אז לפחות שהאימון C שלך יהיה רק רגליים למשל, זה לא יהיה חכם במיוחד לעבוד על מפרק הכתף 6 פעמים בשבוע- אתה לא תתאושש מזה ואתה יכול להפצע בסוף.

• פותח/ת השרשור
בגדול ABC זה 6 פעמים בשבוע, אם אתה כבר בוחר בתכנית כזאת שהיא די עמוסה אז לפחות שהאימון C שלך יהיה רק רגליים למשל, זה לא יהיה חכם במיוחד לעבוד על מפרק הכתף 6 פעמים בשבוע- אתה לא תתאושש מזה ואתה יכול להפצע בסוף.

אז אתה אומר לעבוד כתף פעם בשבוע עם הרגליים בc הראשון ולדחוף עוד c שהוא רק רגליים ויהיה רק יום אחד מנוחה טוטאלית?

אני בכלל לא מבין איך אתה יכול לחשוב על לדחוף עוד אימון. אני די משוכנע שאתה לא עובד כמו שצריך.

לא, אני אומר שאם כבר אתה עושה את זה, אז תעשה ABC ותלך למכון 6 פעמים בשבוע, באימון C תעשה רק רגליים, כדי שמפרק הכתף לא יעבוד כל אימון.
שאני מתכוון מפרק הכתף זה אומר כל תרגיל שאתה עושה בפלג גוף עליון,חזה, גב וכו'.
לדוגמה:
A-חזה,יד אחורית ובטן
B-גב, כתף ויד קדמית
C-רגליים.
קח בחשבון אבל שזאת תכנית עמוסה וקשה להתאושש ממנה, אם אתה רק בהתחלה אל תעשה אותה.

לא, אני אומר שאם כבר אתה עושה את זה, אז תעשה ABC ותלך למכון 6 פעמים בשבוע, באימון C תעשה רק רגליים, כדי שמפרק הכתף לא יעבוד כל אימון.
שאני מתכוון מפרק הכתף זה אומר כל תרגיל שאתה עושה בפלג גוף עליון,חזה, גב וכו'.
לדוגמה:
A-חזה,יד אחורית ובטן
B-גב, כתף ויד קדמית
C-רגליים.
קח בחשבון אבל שזאת תכנית עמוסה וקשה להתאושש ממנה, אם אתה רק בהתחלה אל תעשה אותה.

לפי דעתי אם עושים תוכנית כזאת צריך לחלק את הכתף ולעשות כתף קידמית בA
וכתף אחורית בB.
כי אימון B יהיה מאוד עמוס.

לפי דעתי אם עושים תוכנית כזאת צריך לחלק את הכתף ולעשות כתף קידמית בA
וכתף אחורית בB.
כי אימון B יהיה מאוד עמוס.
אני לא רואה צורך לבזבז זמן על כתף אחורית(עובדת כבר בגב) וכתף קדמית(עובדת בחזה)
שיתרכז בלחיצת כתפיים זה מספיק, אם רוצה שיוסיף אבל כבר עדיף לסיים את זה באותו אימון.

• פותח/ת השרשור
לי יש שאלה אחרת אליך, מה משקלי העבודה שלך שאתה מתאמן ב ABC?

מספיק גבוהים אחי אני לא בא להשוויץ פה אני רק מנסה למצוא פתרון טוב לעוד אימון c

---------- התגובה התווספה ב 18:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:23 ----------

בגלל זה עושים את זה abcxabx cabxcax והלאה. אתה בטוח שאתה יודע מה אתה עושה?

וזה שהשריר שעובד בa נח בפעם השניה רק 48 שעות וזאת גם לא מנוחה טןטאלית זה יספיק??

---------- התגובה התווספה ב 18:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:25 ----------

אני בכלל לא מבין איך אתה יכול לחשוב על לדחוף עוד אימון. אני די משוכנע שאתה לא עובד כמו שצריך.

אחי למה לקפוץ למסקנות כזה מהר?
אני עובד בסדר גמור וכולה רציתי לדעת אם לדחוף עוד c- רגליים או לנוח יומיים רצוף אחרי הab השני

---------- התגובה התווספה ב 18:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:27 ----------

חברים עזבו אתכם כתפיים עכשיו... עוד אימון רגליים שכולל סקוואט תאומים ואולי נרביץ איזו ריצה קטנה בסוף יהיה סבבה?

זה רק מוכיח לי שאתה לא עובד טוב אם אתה חושב על ריצה. אני אחרי הABC (פלוס הסקוואט הדפוק שלי ) לא יכולתי לזוז. (וותיקים פה זוכרים - כמו חיים)

• פותח/ת השרשור
אתה יודע מה? אני עושה 6 סטים סקוואט אחרי חימום ומגיע ל175 קילו בסט האחרון ל6 חזרות ולפעמים גם ממשיך ל180 ו185 ועדיין יש לי כוח לרוץ אז אולי אני לא אחד החזקים פה אבל אין מה לעשות לא כל מה שכולם חווים פה באימון חייב לחול על כולם... אז בחייאת אחי שאלתי שאלה תן לי תשובה לעניין... יש תחומי ספורט הרבה יותר קשים ולא נתפסים מבחינת יכולת אנושית ככה שריצה קלה אחרי סקוואט זה לא איזו משימה בלתי אפשרית*

אתה יודע מה? אני עושה 6 סטים סקוואט אחרי חימום ומגיע ל175 קילו בסט האחרון ל6 חזרות ולפעמים גם ממשיך ל180 ו185 ועדיין יש לי כוח לרוץ אז אולי אני לא אחד החזקים פה אבל אין מה לעשות לא כל מה שכולם חווים פה באימון חייב לחול על כולם... אז בחייאת אחי שאלתי שאלה תן לי תשובה לעניין... יש תחומי ספורט הרבה יותר קשים ולא נתפסים מבחינת יכולת אנושית ככה שריצה קלה אחרי סקוואט זה לא איזו משימה בלתי אפשרית*

קודם כל עושים אקרוסים (לא כולל חימום) ומגבילים את זה המנוחה בין הסטים נגיד 90 שניות לשריר גדול ו60 לשריר קטן.

פרט את התוכנית שלך כאן.

• פותח/ת השרשור
קודם כל עושים אקרוסים (לא כולל חימום) ומגבילים את זה המנוחה בין הסטים נגיד 90 שניות לשריר גדול ו60 לשריר קטן.

פרט את התוכנית שלך כאן.

נו סבבה זה בידיוק מה שאני עושה...

A
בנצ' 6 סטים 8 חזרות
עליון 5 של 8
מקבילים עם משקל 3 של 12

B
מתח עם משקל 4 של 8
דדליפט 5 של 5 ואם יש כוח אז עוד 2 סטים כבדים מאוד של 3
BOR 3 של8
בטן

C
סקוואט 6 של 6 (בסטים שנספרים)
תאומים 3 של 8 כבדים ו3 של 12 יותר קלים -הכל בעמידה
כפיפת ברך במכונה 3 של 12
לפעמים אני מוסיף אחרי התאומים עוד 2 סטים של מכונת רגליים.

ופעם ב...יוצא לי שאחרי אימון C יש לי עוד אימון MMA אז בגלל זה אני אומר ריצה בקטנה כזה...אני אומנם גמור אבל כשהריצה מיד אחרי האימון אני לא באמת מרגיש ת'DOMS

אפשר גם להוסיף עבודה על הידיים אבל זה בקטנה.

אם זה קל תעלה את המשקלים כל שבוע. אני מקווה שברור לך שוב שהסטים הם אקרוסים. כלומר משקל קבוע וגבוה. כלומר אם הבנתי לפי המקרה שלך אתה מבצע סקוואט 175 6 חזרות שישה סטים עם 90 שניותץ הפסקה.

• פותח/ת השרשור
אפשר גם להוסיף עבודה על הידיים אבל זה בקטנה.

אם זה קל תעלה את המשקלים כל שבוע. אני מקווה שברור לך שוב שהסטים הם אקרוסים. כלומר משקל קבוע וגבוה. כלומר אם הבנתי לפי המקרה שלך אתה מבצע סקוואט 175 6 חזרות שישה סטים עם 90 שניותץ הפסקה.

לגבי העבןדה על הידיים שכחתי לציין לחיצה צרפתית והמקבילים עם משקל גם עובד אחורית
קדמית- מוט אולימפי אחיזה רחבה- כל זה בקטנה כי באמת עבדה חזק במורכבים
לגבי הסקוואט כן אני עושה עליות שבועיות קבועות אבל לפעמים בא לי לבדוק תצמי בעוד טיפה משקל

לגבי האקרוסים- 4 סטים של ״חימום״ לפני עם 80 אחוז משקל יהיה סביר?
וכתפיים אני עושה מילטרי 5 של 8 וחתירה 4 של 8*

נערך לאחרונה:

מזל טוב, יש לך שבועיים להוכיח את הסקוואט.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14689

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחח עליי...
ולמה רשמו 175 ל5?
אני אמור לפרסם את זה פה או באשכול חדש?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית