הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בסקוואט

• פותח/ת השרשור IdaNP
  • פורסם בתאריך

IdaNP

משתמש מתחיל
100
1
נק' מוניטין:
-14
100
1
לפי מה שאני רואה:
עומק מיותר שכנראה גרם לגלישת הברכיים, ירידה קצת מהירה מדי בחלק מהחזרות. אולי נראה כאילו חסר קצת באונס מהתחתית אבל אני מרגיש אותו, פשוט קצת קשה לעלות אחרי אז זה לא קורה מהר מדי.
המשקל בעיקרון קצת קל (112.5) כי זה סט שני ביום של "נפח", אני בחיטוב אז אני עושה בסקוואט אימון אחד 2-3 סטים של 5 ואימון אחד סט אחד של 5. בנוסף לזה גם קנו לי חגורה לא מזמן אז אני עדיין מתקדם, למרות החיטוב.

בקיצור, יש עוד עצות לשיפור חוץ ממה שאמרתי?

תתחילו לראות מ0:40, אין טעם לחכות סתם.

תודה מראש למי שיגיב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין לך שום "עומק מיותר". אתה שובר מקביל סה"כ. אני מציע לך להפסיק עם ההרגל המגונה של ה"ג'רק" עם הברכיים לפני הירידה. ברכיים גולשות אבל אני לא מצליח לראות את הסיבה ממה שהסרטון מאפשר לראות.

אני לא מצליח לראות בבירור משהו אחר שאפשר להגיב עליו.

• פותח/ת השרשור
אין לך שום "עומק מיותר". אתה שובר מקביל סה"כ. אני מציע לך להפסיק עם ההרגל המגונה של ה"ג'רק" עם הברכיים לפני הירידה. ברכיים גולשות אבל אני לא מצליח לראות את הסיבה ממה שהסרטון מאפשר לראות.

אני לא מצליח לראות בבירור משהו אחר שאפשר להגיב עליו.
שובר אבל בדי הרבה, לא?
מה הכוונה ב"ג'רק"? בעיקרון אני מנסה לחשוב על להוציא קצת את הברכיים קודם לפני שאני יורד, נראה לי שלזה אתה מתכוון, באמת זה לא נראה כל כך טוב. אני אנסה לשפר.
סורי על האיכות הגרועה של הוידאו אבל זה מה יש, בסך הכל אני צריך להגיד תודה שיש לי פלאפון שאני יכול להעמיד על ספסל במכון מבלי שיפול לי (למרות שגם זה קורה לפעמים, בגלל זה יש פה רק סט אחד)

לא, בחזרה הראשונה אפילו השבירה די גבולית לפי דעתי למרות שפשוט קשה לראות כי זה חשוך ומטושטש. ודיברתי על הקפצת הברכיים קדימה. אל תעשה את זה ותרד בצורה מבוקרת.

• פותח/ת השרשור
קשה לראות פה, אבל שרואים באיכות יותר טובה קצת אפשר לראות שאני שובר בדי הרבה. גם פה בחלק מהחזרות רואים שאני הרבה מתחת למקביל. אימון קודם שעשיתי 120 לחמישייה הייתי ממש טיפה מתחת למקביל וזה היה נראה יותר טוב, אם אני אמצא את הוידאו אז אני אעלה גם.
וכן, אני מסכים שצריך לרדת בצורה יותר מבוקרת. לא שמתי לב לזה כל כך באימון הזה, אני אנסה פעם הבאה. כל הקטע זה שאני מנסה לממש את הבאונס מהתחתית כמה שיותר.

קשה לראות פה, אבל שרואים באיכות יותר טובה קצת אפשר לראות שאני שובר בדי הרבה. גם פה בחלק מהחזרות רואים שאני הרבה מתחת למקביל. אימון קודם שעשיתי 120 לחמישייה הייתי ממש טיפה מתחת למקביל וזה היה נראה יותר טוב, אם אני אמצא את הוידאו אז אני אעלה גם.
וכן, אני מסכים שצריך לרדת בצורה יותר מבוקרת. לא שמתי לב לזה כל כך באימון הזה, אני אנסה פעם הבאה. כל הקטע זה שאני מנסה לממש את הבאונס מהתחתית כמה שיותר.

אפשר לתת ביקורת רק על בסיס מה שאפשר לראות בסרטון, וזה מה שראיתי.

הבאונס בתחתית תלוי במתיחת ההאמס ולא במהירות או בצורה שבה אתה יורד. אם תשב אחורה כמו שצריך ותקבע את הברכיים שלך ההאמס יימתחו ויתנו לך באונס למעלה קצת אחרי שבירת המקביל, תלוי בגמישות שלך.

• פותח/ת השרשור
אפשר לתת ביקורת רק על בסיס מה שאפשר לראות בסרטון, וזה מה שראיתי.

הבאונס בתחתית תלוי במתיחת ההאמס ולא במהירות או בצורה שבה אתה יורד. אם תשב אחורה כמו שצריך ותקבע את הברכיים שלך ההאמס יימתחו ויתנו לך באונס למעלה קצת אחרי שבירת המקביל, תלוי בגמישות שלך.
כן. לקבע את הברכיים אף פעם לא היה הצד החזק שלי בסקוואט. אפשר לראות פה שאני מתיישב יחסית די הרבה אחורה וגם אני מוציא חזק את הברכיים לצדדים וזה עדיין קורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית