הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת מסת שריר בחזה וברגליים

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
יש לי בעייה (יש אנשים שהיו מחליפים איתי בכיף) של גוף רחב
מאז מתמיד היה לי מסת שריר גבוהה גם מבלי להתאמן ומבנה בכללי רחב
עכשיו הבעיה היא שאני נמוך ואני לא אוהב את המראה הנפוח הזה כמו שרואים בתמונה :
http://imageshack.us/photo/my-images/585/img0501dk.jpg/

אני כרגע בתקופת חיטוב שבה ני נמצא במאזן קלורי שלילי של 400 קל' לערך.
מבחינת אימונים בגלל חוסר נגישות לחדר כושר אני מבצע אותם בבית ע''י משקל גוף (ידוע שלא מועיל להירטרופיה) זו בערך התוכנית שלי
5-6 סטים של שכיבות שמיכה של 20-30 חזרות כל סט בצורה שונה (רחב ,יהלום , עכביש, רגיל , ובשיפוע שלילי להגברת הקושי)
לאחר מכן מבצע 5-6 סטים של בטן :
30 חזרות - רגיל עם דגש על סטטי (לא מניח את הכתפיים על הרצפה אלא נשאר באוויר)
60 חזרות - אופניים
30 חזרות - פינגווין
ועוד 2 סטים של 30 חזרות שאני לא יודע איך להסביר בכתב אחד עובד אל האלכסוני ואחד על הרוחבי
ולבסוף דקה סטטי .

ביום שאחרי אני מבצע מקבילים על שולחן + סקוואט ללא משקל (משקל גוף)

בכללי זה כל האימון שלי , עכשיו השאלה איך אני יכול להוריד במסת השריר בחזה וברגליים כד שיתאים לגוף שלי, אני יודע בעצם העובדה שאני בחיטוב יכולה לעזור לי בגלל שאני לא יכול להעלות של מסת השריר כרגע.
מה דעתכם ?

זה מבנה גוף רחב? LOL
מבנה גוף לא רזה מדי וטוב שכך. אל תהיה אנורקס.
לא מבינה למה גבר נמוך רוצה להיות רזה.. כדי שבחורות ירגישו חזקות לידך?

• פותח/ת השרשור
זה מבנה גוף רחב? LOL
מבנה גוף לא רזה מדי וטוב שכך. אל תהיה אנורקס.
לא מבינה למה גבר נמוך רוצה להיות רזה.. כדי שבחורות ירגישו חזקות לידך?

לא התכוונתי לרחב של באדיבילדר אבל בשביל אחד שכולה גובה 1.61 זה רחב (לא רואים הכל בתמונה אל תשכחי)..

ובקשר לאנוקס-- אני רחוק מזה שנות אור !!

אני מצטרף לדעת המנהלת, בקשה מוזרה. אתה לא נראה בכלל מסיבי בתמונה. אלה אם יש לך תמונות נוספות או נתונים נוספים לשפוך אור.

אבל כמו שאמרת אתה יכול להתחטב ולצמצם קצת מימדים ע"ח שומן ולא שריר

לא התכוונתי לרחב של באדיבילדר אבל בשביל אחד שכולה גובה 1.61 זה רחב (לא רואים הכל בתמונה אל תשכחי)..

ובקשר לאנוקס-- אני רחוק מזה שנות אור !!
לדעתי גבר נמוך ורחב זה גברי מאד (ויש לי אחד כזה בבית 😃 ). לעומת זאת גבר נמוך ורזה/ילד קוביות נראה שברירי וחלש.

נערך לאחרונה:
יש מספר דברים שאתה חייב לעשות, הנה פתרון מערכתי לבעיה:
1)להפסיק כל פעילות גופנית ודחוווווף להרשם לזומבה. בבוקר אתה חייב לעשות פילאטיס.
2) שינוי הרגלי האכילה: להפסיק כל צריכה של חלבון מן החי, לאכל עלי רוקט, ארוגולה, סרפד ולבבות דקלים.
אחרי כל ארוחה יש להקיא את המזון לפני שיספיק להתעכל. בשלב זה עליך להתחיל לאכול כריות.
*) להיות נמוך וחלש זה הרבה הרבה יותר טוב מאשר נמוך וחזק. רק כך הבחורות ירצו להסתובב איתך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש מספר דברים שאתה חייב לעשות, הנה פתרון מערכתי לבעיה:
1)להפסיק כל פעילות גופנית ודחוווווף להרשם לזומבה. בבוקר אתה חייב לעשות פילאטיס.
2) שינוי הרגלי האכילה: להפסיק כל צריכה של חלבון מן החי, לאכל עלי רוקט, ארוגולה, סרפד ולבבות דקלים.
אחרי כל ארוחה יש להקיא את המזון לפני שיספיק להתעכל. בשלב זה עליך להתחיל לאכול כריות.
*) להיות נמוך וחלש זה הרבה הרבה יותר טוב מאשר נמוך וחזק. רק כך הבחורות ירצו להסתובב איתך.

לקחתי לתשומת ליבי אני יישים את זה שבוע הבא ..
עכשיו נימה רצינית יותר אתם חושבים שחיטוב יספיק?

אהבתי שאתה שומר על קור רוח גם כשמסתלבטים עליך..
בכל אופן, אני מניח שאתה יודע על מה אתה מדבר ושאתה באמת רחב לגובה שלך עפ"י שקשה לראות את זה בתמונה וזה קצת בעיה "לכווץ" את המימדים כי זה נשמע כמו עניין גנטי.
חיטוב יכול לעזור קצת אבל גם לא כל כך הרבה כי מה שיקרה זה שאתה כביכול תקטן אבל אתה תיראה יותר גדול בגלל שאתה חטוב.
מאין אשליה כזאת.
פשוט תחיה עם איך שאתה ותגיד תודה שאתה לא נמוך ושמן.
יש לך אחלה פוטנציאל

גם לדעתי אתה לא כ"כ רחב, אבל זה עניינך.

לגבי התכנית - כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן? כל כך הרבה סטים וחזרות לבטן זה מאוד מיותר. אל תבצע מקבילים יום אחרי שכיבות סמיכה, אתה לא נותן לשרירים שלך מנוחה. תתחיל לשלב מתח, אתה עובד בצורה מאוד לא סימטרית (רק לחיצות, אין משיכות ואין עבודה על הגב).

אגב, מזה שכיבות סמיכה "עכביש"?

• פותח/ת השרשור
גם לדעתי אתה לא כ"כ רחב, אבל זה עניינך.

לגבי התכנית - כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן? כל כך הרבה סטים וחזרות לבטן זה מאוד מיותר. אל תבצע מקבילים יום אחרי שכיבות סמיכה, אתה לא נותן לשרירים שלך מנוחה. תתחיל לשלב מתח, אתה עובד בצורה מאוד לא סימטרית (רק לחיצות, אין משיכות ואין עבודה על הגב).

אגב, מזה שכיבות סמיכה "עכביש"?

לגבי מתח שחכתי להוסיף ואני דווקא עבד על מתח יפה משהו כמו 5 סטים של 10

מבחינת אימונים אני מבצע - abxabxx

לגבי שכיבות סמיכה ״עכביש״ זה תרגיל אני חולה עליו אתה ממש מרגיש את שרירי החזרה כי זה עובד על העצירה של המשקל שלך . אתה מכיר את השכיבות שמיכה שאתה מקפיץ את הפלג גוף עליון ומוכה כף ? אז במקום זה אתה לוקח יד אחת רחוקה ויד אחתקרובה לגוף מבצע ירידה ואז מקפיץ את הפלג גוף העליון ומחליף ידיים ואז יוצא לך צורה כמו של ספיידרמן כזה ..

אימון B זה "מקבילים על שולחן + סקוואט"? איך אתה מבצע מקבילים "על שולחן"?

אל תבצע מקבילים יום אחרי שכיבות סמיכה, אין לשרירים מספיק זמן להתאושש.

• פותח/ת השרשור
כן אימון b זה מקבילים + סקוואט + מתח
מקבילים על שולחן ז''א שאני מניח את הידיים צמודות לגוף מונחות על השולחן כשהגוף פונה כלפי חוץ רגליים ישרות ויורד עד זווית 90 מעלות ..

לגבי לא לעשות מקבילים אחרי שכיבות שמיכה - לקחתי לתשומת ליבי

כן אימון b זה מקבילים + סקוואט + מתח
מקבילים על שולחן ז''א שאני מניח את הידיים צמודות לגוף מונחות על השולחן כשהגוף פונה כלפי חוץ רגליים ישרות ויורד עד זווית 90 מעלות ..

לגבי לא לעשות מקבילים אחרי שכיבות שמיכה - לקחתי לתשומת ליבי

גם אל תעשה מתח יום אחרי יום.

ב"מקבילים על שולחן", אתה מתכוון לתרגיל הזה, נכון?

http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/WtBenchDip.html

עיקר העבודה שם היא של היד אחורית. עדיף שתבצע תרגיל מורכב כמו מקבילים (רגיל) במקום.

האמת שבכלל לא ברור מה המטרות שלך ונראה כאילו ניחשת את כל התכנית שלך... למה בכלל אתה מתאמן אם אתה מנסה להוריד מסת שריר?

• פותח/ת השרשור
גם אל תעשה מתח יום אחרי יום.

ב"מקבילים על שולחן", אתה מתכוון לתרגיל הזה, נכון?

http://exrx.net/WeightExercises/Triceps/WtBenchDip.html

עיקר העבודה שם היא של היד אחורית. עדיף שתבצע תרגיל מורכב כמו מקבילים (רגיל) במקום.

האמת שבכלל לא ברור מה המטרות שלך ונראה כאילו ניחשת את כל התכנית שלך... למה בכלל אתה מתאמן אם אתה מנסה להוריד מסת שריר?

בתכלס אתה צודק כי באמת ניחשתי את התוכנית בגלל שכרגע אני לא מתאמן בחדר כושר ובבית אין לי את הכלים המתאימים וכרגע זה הפתרון היחידי שלי מאשר לא להתאמן בכלל.

במטרה שלי בכללי זה חיטוב כרגע מסה בעתיד (לא משהו רציני- מחפש גוף יפה ולא מפלצתי )

ועוד בעיה שלי זה התזונה אני כרגע מנסה להתחמק מפחמימות ושומנים כמו מאש אני כבר התבלבלתי מרוב המידע שקראתי בשבוע האחרון ..
איזה דיאטה היא המומלצת כרגע ?

בעתיד כשאני יתחיל להתאמן בחדר כושר אני מעוניין לבצע אימון fbw+אירובי
a- fbw
b - אירובי
x- מנוחה
ABAXAXB
או
ABABXXX
נראה לכם סביר ?

ד''א לאחר קריאת המאמר באתר קילוגרם ''כוחם של שרירי הבטן'' הבנתי שאני פשוט לא עובד נכון בכלל.
ואם אפשר עד שאתחיל להתאמן בחדר כושר איזה אימונים אני יוכל לעשות בבית בינתיים על משקל גוף ?

נערך לאחרונה:
בתכלס אתה צודק כי באמת ניחשתי את התוכנית בגלל שכרגע אני לא מתאמן בחדר כושר ובבית אין לי את הכלים המתאימים וכרגע זה הפתרון היחידי שלי מאשר לא להתאמן בכלל.

במטרה שלי בכללי זה חיטוב כרגע מסה בעתיד (לא משהו רציני- מחפש גוף יפה ולא מפלצתי )

ועוד בעיה שלי זה התזונה אני כרגע מנסה להתחמק מפחמימות ושומנים כמו מאש אני כבר התבלבלתי מרוב המידע שקראתי בשבוע האחרון ..
איזה דיאטה היא המומלצת כרגע ?

בעתיד כשאני יתחיל להתאמן בחדר כושר אני מעוניין לבצע אימון fbw+אירובי
a- fbw
b - אירובי
x- מנוחה
ABAXAXB
או
ABABXXX
נראה לכם סביר ?

ד''א לאחר קריאת המאמר באתר קילוגרם ''כוחם של שרירי הבטן'' הבנתי שאני פשוט לא עובד נכון בכלל.
ואם אפשר עד שאתחיל להתאמן בחדר כושר איזה אימונים אני יוכל לעשות בבית בינתיים על משקל גוף ?

אם אתה מתכוון להעלות מסה בעתיד, אז למה אתה מנסה לאבד מסה עכשיו? המטרות שלך לא ברורות לי.

חיטוב=ירידה באחוזי שומן. אתה לא "מעצב" את השריר או משהו כזה על ידי שכיבות סמיכה וכו'.

דומני שיש תפריטים לחיטוב בקילוגרם. בדקת?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון להעלות מסה בעתיד, אז למה אתה מנסה לאבד מסה עכשיו? המטרות שלך לא ברורות לי.

חיטוב=ירידה באחוזי שומן. אתה לא "מעצב" את השריר או משהו כזה על ידי שכיבות סמיכה וכו'.

דומני שיש תפריטים לחיטוב בקילוגרם. בדקת?

לגבי האיבוד מסה - אני התכוונתי הורדת מסה בחזה וברגלים בלבד בגלל הצורה שלא כל מתאימה לצורת הגוף שלי (הבנתי שהפתרון זה חיטוב- תודה)

לגבי העיצוב של השריר אני יודע שאין אפשרות לעשות את זה מכיוון שזה מולד בגנטיקה שלי וזה היה ידוע לי מראש, השכיבות שמיכה אני מבצע כי זה הפעילות היחידה שאני יכול לבצע עכשיו עד שאני יתחיל בחדר כושר.
לגבי תפריט תזונה- קראתי את רוב המאמרים באתר קילוגרם ולא נתקלתי בתפריט מתוכנן לפי ארוחות לתקופת החיטוב . (אם אתה יכול לשלוח לי לינק של מאמר שפיספתי אני אודה לך מאוד )

לגבי האיבוד מסה - אני התכוונתי הורדת מסה בחזה וברגלים בלבד בגלל הצורה שלא כל מתאימה לצורת הגוף שלי (הבנתי שהפתרון זה חיטוב- תודה)

לגבי העיצוב של השריר אני יודע שאין אפשרות לעשות את זה מכיוון שזה מולד בגנטיקה שלי וזה היה ידוע לי מראש, השכיבות שמיכה אני מבצע כי זה הפעילות היחידה שאני יכול לבצע עכשיו עד שאני יתחיל בחדר כושר.
לגבי תפריט תזונה- קראתי את רוב המאמרים באתר קילוגרם ולא נתקלתי בתפריט מתוכנן לפי ארוחות לתקופת החיטוב . (אם אתה יכול לשלוח לי לינק של מאמר שפיספתי אני אודה לך מאוד )

לא ברור בשביל מה אתה מתאמן אם אתה מנסה לאבד מסה ולמה אתה מנסה לאבד מסה אם אתה מתכנן בעתיד להתאמן בחדר כושר במטרה להעלות מסה... נשמע שאתה לא סגור על עצמך...

יש בנעוצים הודעה עם לינקים למידע למתחילים. תתחיל שם. חוץ מזה, יש בקילוגרם מדריך לחיטוב. תפריטים אתה יכול למצוא כאן:
http://www.kilogram.co.il/cat/תפריטי-תזונה/

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית