הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט לעלייה במשקל

sapir747474

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
ארוחת בוקר :
כוס שוקו
4 פרוסות לחם - 2 עם טוסט, 2 עם חביתה
פירות וירקות ..
ו2 חטיפים גדולים - במבה , ציפס

צהוריים :
כל יום אני אוכלת משו אחר ..
ספגטי ושניצל , עוף ותפוחי אדמה ,אורז ואפונה וגזר, , כל יום אני אוכלת משו אחר . .
100 גרם אגוזי מלך-654 קלוריות

אחרי כמה שעות פיתה עם חומוס

ערב :
ביצה קשה בלחם עם גבינה לבנה
מעדן
2 צנימים עם חמאה ..
פיתה עם נקניק
פופקורן מיקרוגל (שקית) -463

ולפני השינה כף גיינר סופר מאס -640 קלוריות

קיצור אני עושה תתפריט הזה לחודשיים (חופש גדול) לא נראלי שאני ישרוד איתה להרבה זמן חחחחח :D
איך ? כמה כבר אני יעלה בחודשיים עם התפריט הזה ?

---------- התגובה התווספה ב 23:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:58 ----------

???? תגיבו

נערך לאחרונה:
תתעזרי בסבלנות, פתחת את הנושא לפני שעתיים ב 12 בלילה ואת מצפה לקבל תגובות ב 2 בבוקר? במיוחד כשהפורום הזה נעול רק לתגובות של מנהלים.
נראה תפריט מוגזם מאוד למשקל והנתונים הפיזיולוגים שלך, את יכולה לעלות במשקל רב (שומן) עם התפריט. למה שלא תתחילי לעשות אימונים אנאירובים במקביל? תוכלי לעלות במסת השריר, מה שיביא לך מראה יותר "מוצק" במקום לעלות בשומן בלבד.

• פותח/ת השרשור
תתעזרי בסבלנות, פתחת את הנושא לפני שעתיים ב 12 בלילה ואת מצפה לקבל תגובות ב 2 בבוקר? במיוחד כשהפורום הזה נעול רק לתגובות של מנהלים.
נראה תפריט מוגזם מאוד למשקל והנתונים הפיזיולוגים שלך, את יכולה לעלות במשקל רב (שומן) עם התפריט. למה שלא תתחילי לעשות אימונים אנאירובים במקביל? תוכלי לעלות במסת השריר, מה שיביא לך מראה יותר "מוצק" במקום לעלות בשומן בלבד.

נו זה לא טוב לעללות במשקל עם רב שומן ?

נו זה לא טוב לעללות במשקל עם רב שומן ?
טוב זה עניין יחסי. אני אמחיש לך את זה בתמונות:
woman-before-and-after-one-year-p90x-570x286.jpg

צד שמאל זה לעלות בשומן, צד ימין זה לעשות גם אימונים אנאירובים. במקרה שלה היא ירדה במשקל, אבל בעלייה במשקל שהרוב שומן המצב דומה.

• פותח/ת השרשור
טוב זה עניין יחסי. אני אמחיש לך את זה בתמונות:
woman-before-and-after-one-year-p90x-570x286.jpg

צד שמאל זה לעלות בשומן, צד ימין זה לעשות גם אימונים אנאירובים. במקרה שלה היא ירדה במשקל, אבל בעלייה במשקל שהרוב שומן המצב דומה.

חחחח ישלי עוד 32456564 קילו כדי להראות כמוהה בשומן .
אני בסך הכל עשיתי תתפריט הזה רק לחודשיים .

Back
למעלה תחתית