חוות דעת תפריט ואימונים

• פותח/ת השרשור Bambi
  • פורסם בתאריך
כשאתה כותב לי עקיצה ברמה נמוכה כמו שכתבת זה אישי לחלוטין ואף פוגע.
אם אתה רוצה לדעת במה טעית בעיקר בגישה שלך כלפי אנשי מקצוע מתחום התזונה והזילזול בהם. לכן לא רציתי לכתוב כי וואלה עם גישה כזו זה לכתוב לקיר והאמת יש לי דברים חשובים יותר לעשות.
אני עניתי לבחורה בכיף ואם היא תרצה היא תפנה לאיש מקצוע זה פורום נשים.
אכתוב שוב פעם
את כותבת שאת לא יודעת אבל את יודעת שאני לא יודע זה לא הגיוני ונעזוב את זה שאת גם לא מכונה לתקן אותי
לא מזלזל באנשי הקצוע אבל כדי להכין תפריט תזונה לא צריך תואר של 4 שנים לא צריך להבין למה צריך 2 גרם חלבון פר קילו מג ולא צריך להבין מה קורה עם החלבון בגוף (מה שלומדים בתואר)

תודה רבה! מה חושבת על התזונה?
שעדיף היה אם היית מוצאת איזון סביב ה1800-2000 קלוריות מאשר סביב 1300.
זה בסהכ מספר אלא שמאחוריו יש השלכות פיסיות, הורמונליות ופסיכולוגיות.

סך הכל זה די ברור פי 2 גרם חלבון ומספיק שומן ופחמימות כמו מ"ג זהו מפה לשמה רוצה לעלות במשקל
זה נטו broscience. נכון בעקרון אלא שמורכב הרבה הרבה יותר (וזה בלי להכנס לאספקטים פסיכולוגיים).

שעדיף היה אם היית מוצאת איזון סביב ה1800-2000 קלוריות מאשר סביב 1300.
זה בסהכ מספר אלא שמאחוריו יש השלכות פיסיות, הורמונליות ופסיכולוגיות.

זה נטו broscience. נכון בעקרון אלא שמורכב הרבה הרבה יותר (וזה בלי להכנס לאספקטים פסיכולוגיים).
(מה שאני כותב זה לגבי גברים)
אשמח לשמוע ממך מה כן נכון אני אומר משהו פשוט יש חוקים הם לא משתנים לא משנה מי מביא אותם ההבדל היחיד בין סתם מישהו מהפורום ודקטור לתזוןנה זה שהוא יודע למה

מה שאני אומרת נכון לגברים ולנשים. אם חיטוב או מסה היו כל כך פשוטים כולנו היינו חטובים.

תפריט הוא יותר מאשר מאזן קלורי. אנשים מגיעים עם סט אפ פיסיולוגי, חוסרים או בעיות רפואיות וסט אפ פסיכולוגי.
לחטב עם תזונאי זה אכן יקר אבל אתה חוסך זמן וטעויות ואתה מצמצם למינימום אובדן שריר. בדרך אתה גם לומד להבחין בין כל מחקרי הבולשיט שמתפרסמים מידי יום מהעובדות.

ללא קשר למה שהבחורה פה כתבה
אבל לדוגמה איש מקצוע לגבי תרפיט למה בדיוק צריך אני לא מבין (הוא למד את הנושא כן והוא יודע למה אוכלים ומה הגוף עושה עם כל דבר )
סך הכל זה די ברור פי 2 גרם חלבון ומספיק שומן ופחמימות כמו מ"ג זהו מפה לשמה רוצה לעלות במשקל תעבור את ה RMR רוצה לרדת תרד מתחת ל RMR
רוצה לקחת אחריות על נזק הורמונלי? על הפסקת מחזור? על פגיעה בפוריות? על פציעה כתוצאה מחוסר התאוששות מאימונים? אתה לא תזונאי, אם אין כסף לפרטי הולכים לתזונאי דרך קופת חולים.

אנשים לא לומדים תואר של תזונאי קליני 4 שנים בטעות, כנראה שזה קצת יותר מאשר פי 2 חלבון ולעבור או לרדת מתחת לRMR.

מה שאני אומרת נכון לגברים ולנשים. אם חיטוב או מסה היו כל כך פשוטים כולנו היינו חטובים.

תפריט הוא יותר מאשר מאזן קלורי. אנשים מגיעים עם סט אפ פיסיולוגי, חוסרים או בעיות רפואיות וסט אפ פסיכולוגי.
לחטב עם תזונאי זה אכן יקר אבל אתה חוסך זמן וטעויות ואתה מצמצם למינימום אובדן שריר. בדרך אתה גם לומד להבחין בין כל מחקרי הבולשיט שמתפרסמים מידי יום מהעובדות.

רוצה לקחת אחריות על נזק הורמונלי? על הפסקת מחזור? על פגיעה בפוריות? על פציעה כתוצאה מחוסר התאוששות מאימונים? אתה לא תזונאי, אם אין כסף לפרטי הולכים לתזונאי דרך קופת חולים.

אנשים לא לומדים תואר של תזונאי קליני 4 שנים בטעות, כנראה שזה קצת יותר מאשר פי 2 חלבון ולעבור או לרדת מתחת לRMR.

כל עוד הבן אדם סך הכל רוצה להתחיל לפתח מסת שריר הוא יכול להמשיך לאכול אותו דבר ולעשות את מה שכתבתי עובדה הוא חי עד גיל XX בלי שום תפריט ובלי נזק הורמונלי
לא מזלזל בתואר במקרה ויש בעיות שדורשות שינוי בתפריט זה לא יבוא בעקבות זה שבן אדם רוצה לפתח מסת שריר כל עוד הוא ממשיך לאכול מה שהוא תמיד אכל (לגוון סלט בשר וכו...)

Back
למעלה תחתית