הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הולכת השיטה של ביל סטאר להשתפר במתח?

shablulon

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
-27
29
0
כמה סטים כל אימון, כמה ימים בשבוע?

אני עושה תכנית AB 3 פעמים בשבוע. עכשיו באימון B יש מתח.. (A: חזה רגליים יד אחורית B: גב כתפיים יד קדמית) איך אפשר לשלב את התכנית מתח באימונים? זה לא יפגע לי באימון A?

תודה רבה לעוזרים!http://images.***/smilies2/smile.gif

---------- התגובה התווספה 28-06-2011 ב 12:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה 27-06-2011 ב 22:36 ----------

מישהו?

---------- התגובה התווספה ב 12:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:08 ----------

מישהו?

"עשו 4 סטים, שבכל אחד מהם בצעו מקסימום חזרות שאתם יכולים לאותו סט, ובסוף הרוטינה סכמו את מספר החזרות הכולל שעשיתם בכל 4 הסטים. סביר מאוד להניח שהסט הראשון יהיה החזק ביותר, וממנו והלאה הסטים יחלשו בהדרגה מהירה יחסית; לדוגמה: מספר החזרות שלכם בסטים יכול לעמוד על 10,8,6,4. תמיד היו מודעים לכך שאין זה משנה באיזה טווח חזרות אתם מתחילים. מה שחשוב הוא שבפעם הבאה שאתם עושים מתח, המטרה שלכם תהיה להוסיף חזרה נוספת לסכום הכולל. אם עשיתם 28 בפעם הראשונה, אתם צריכים לעשות בפעם הבאה 29 חזרות לפחות – ואפילו יותר אם אפשרי – אבל הוסיפו חזרה אחת לפחות. החזרה הנוספת יכולה להיות חלק מכל אחד מארבעת הסטים."

ביל סטאר מתוך המאמר שלו על הרחב גבי.

כן, זאת התכנית ואני חושב שאני גם יתחיל אותה. אבל אתה צריך להתקדם איתה
זה לא צריך להיות מסובך כדי שזה יהיה טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית