הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה פיזית לחופש עם התוכנית של ביל סטאר

• פותח/ת השרשור gbguy
  • פורסם בתאריך

gbguy

משתמש מתחיל
174
0
נק' מוניטין:
1
174
0
שלום.

התחלתי לפני 5 שבועות את התכונית של ביל סטאר (5x5 לינארית), הורדתי את הטבלה, אכלתי נכון, ישנתי בהתאם (8 שעות כל יום), ונהנתי מהחיים וכמובן מהתוכנית. הבעיה שאני עובד בחופש (וגם נוסע על האופניים), ומאוד חשובה לי העבודה מאשר אימון כח (כי בסוף החופש אני מתפטר וחוזר להתאמן כרגיל כמו השנה). ביום ראשון היה לי קשה עם הסקוואט, והדדליפט שלי לא היה מושלם (עשיתי 3 חזרות).
הסקוואט במשקל 125 קילו ביום ראשון.
דדליפט במשקל 140 קילו היום.
כמובן שכל האימונים הם בשביל הכיף, ודי גמיש עם תוכנית העבודה.

מה אתם ממליצים לי לעשות: לחזור ל-SS? לעשות תוכנית פשוטה עם משקלים קבועיים עד לספטמבר? או אפילו להישאר ב-5x5 ולפתוח לוג (ושם לספר את הבעיות שלי בתוכנית)?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי איך העבודה שלך מפריעה לאימונים שלך.

עבודה פיזית בשמש, אמנם עבודה לא קשה, אבל הרבה זמן על הרגליים (לכן הבעיה העיקרית זו תרגילי שהרגליים משולבות: סקוואט ודדליפט). נסיעה של 9 ק"מ 3 פעמים בשבוע (כי לא תמיד האוטו אצלי). לכן הגעתי למצב שמאוד קשה לי לעלות במשקלים.

נ.ב
שכחתי לציין כי אני עושה גם מתיחות אחרי האימון.

אתה תתרגל עוד שבועיים, אז בנתיים אל תשתגע. זה לא כ"כ קל, אבל אתה צעיר אז יהיה בסדר. תאכל קצת יותר.

• פותח/ת השרשור
להמשיך כאילו כלום לא קרה? בסדר... אפתח לוג בהזדמנות ששם תוכלו לייעץ לי. תודה.

כל עוד אתה לא מערבב בטון ועובד בבנייה 9-10 שעות ביום אין לך מה להתלונן. כמו שאמרו תאכל קצת יותר ותנוח קצת בין העבודה לבין האימון. וכנראה אתה נתקע בגלל שאתה לא אוכל מספיק, לא בגלל העבודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית