הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימושיםבכמה תוספים

• פותח/ת השרשור ekoval
  • פורסם בתאריך

ekoval

משתמש מתחיל
38
0
נק' מוניטין:
-68
38
0
אני מתחיל מחר מסה ויש לי כמה תוספים שאני לא בטוחבמינונים שלהם

1.מולטי-ויטמין של אופטימן.
2. אומגה 3 של אלספה.
3.טבליות סידן+מגנזיום+אבץ(נראלי מיותר כיוון שיהיה כנראה עודף מגנזיום)

בעיקרון יש לי תפריטמ מגוון של 3000 קלוריות אבל אשמח לדעת כמה לצרוך ביוםבמיוחד את האופטי-מן

1. תקח 2 כדורים ביום, בתנאי שאתה אוכל כמה ירקות\פירות.
2.תלוי במשקל שלך אבל מקובל לקחת 6 כדורים ביום במינון רגיל
3.מגנזיום אני לוקח 400 ואבץ 50 לגביי סידן לא יודע

• פותח/ת השרשור
1. תקח 2 כדורים ביום, בתנאי שאתה אוכל כמה ירקות\פירות.
2.תלוי במשקל שלך אבל מקובל לקחת 6 כדורים ביום במינון רגיל
3.מגנזיום אני לוקח 400 ואבץ 50 לגביי סידן לא יודע

אתהלוקח גם מולטי ויטמין בתוספת למגנזיום?

לקוח מהפורטל

1.
מולטי-ויטמין/מינרל
ספורטאים, מהסיבה שהם מתאמנים קשה, צריכים לקבל יותר ויטמינים ומינרלים מאשר אדם שלא מתאמן, למרות שהם גם אוכלים יותר מאדם שלא מתאמן וכך צורכים ויטמינים גם מאוכל. בכל אופן, מולטי-ויטמין/מינרל פעם ביום אמור להספיק בתור ביטוח תזונתי זול. זה לא יזיק וזה יכול לסדר או למנוע חוסרים קטנים.
בכל מקרה, אין ממש צורך לקנות כל מני פורמולות יקרות, וספורטאים שאובססיביים לגבי זה יכולים פשוט לקחת שני כדורים (לחלק לבוקר ולערב). חשוב לציין שלגברים, בייחוד לאלו שאוכלים הרבה בשר אדום, כדאי לחפש מולטי שלא מכיל ברזל. לעומת זאת לנשים כדאי לחפש מולטי שכן מכיל ברזל, בשל נטייתן לפתח אנמיה (בעיקר בגלל דיאטות מסויימות ואיבוד דם חודשי).
חשוב להדגיש שבשום פנים ואופן ספורטאי אינו יכול להתעלם מדברים חשובים בדיאטה הכללית שלו תוך ציפייה שהמולטי "יכסה אותם".

2.
למרות שלא נעשו הרבה מחקרים בנושא, צריכה של בין 1.8-3.0 גרם של EPA/DHA ביום היא הגיונית. קפסולה סטנדרטית של שמן דגים בדרך כלל מכילה כ- EPA 180mg ו DHA 120mg – מה שיוצא כ-300 מיליגרם אומגה 3, כך שהצריכה היומית היא בערך 6-10 קפסולות שכדאי לחלק לפחות לבוקר ולערב (עם הארוחות). אם רוצים להפחית במספר הקפסולות ניתן לקנות מוצרים מרוכזים יותר המכילים 600 מ"ג אומגה 3 בכל קפסולה.

3. סידן
צריכה יומית מינימלית של 1000mg היא מומלצת
מגנזיום ואבץ
באופן כללי, צריכה של כ-25mg אבץ עם 400-500mg מגנזיום (עדיף מגנזיום ציטראט)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית