עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי את הציניות..תשאיר את המזוודה לא נעולה ותצפה שיש מצב שהיא תגיע אחריך.
לא הבנתי את הציניות..
סליחה.לא ציניות, הם מחמירים בבדיקות ויכול להיות שישאירו את המזוודה עוד יום לשיקוף נוסף. קרה לי כבר פעם מישראל לאירופה ולא עושה את זה יותר.
אם זה ככה אז אני ישים במזוודה וזהו מקסימום יגיע אחרי יום..אם אתה עולה עם זה למטוס הבדיקות יהיו יותר קפדניות. יש כאלה שאפילו לא יתנו לך. אחרים יפתחו, יגידו לך לאכול את זה וכו וכו'.
בקיצור, לעלות למטוס זה רעיון גרוע.
לשים את זה במזוודה זה בסדר. המקרה הכי גרוע זה יתעקב ויגיע יום אחרי. אבל אתה כבר בארץ אז זה לא סיפור.
בכל מקרה, מעולם לא שמעתי על עיכוב עד ששמעתי עכשיו מחיים.
וחיים, כנראה שנראית ממש חשוד אם זה קרה לך בארץ 😃 פעם הבאה דבר איתי 😛
אם לקחו אותך לחדר הצדדי נראית מאוד חשוד 😃כן יכול להיות שנפלתי על מישהי עצבנית, אני בכל זאת נראה כמו מחבל. זה לא חייב לקרות, אבל אם כן, אחרי הבידוק של השיקוף יקחו אותך לחדר צדדי ונחמד ויתשאלו אותך (זה יכול גם להיגמר בשתי דקות).
אל תדאג. יהיה בסדר. אני במקומך קונה בלי לחשוב פעמיים.אין לי כל כך בעיה עם זה.
זה הרבה יותר משתלם שם לקנות את הדברים האלה מאשר משלוח שחיטה לארץ(למרות שעדיין יוצא יותר זול משמעותית מהמחירים שדופקים פה)
אני מקווה שיהיה בסדר, תודה רבה ושוב סליחה על מקודם
דרך אגב כמה קילו יש לכל אחד 23? (למזוודה)
אם אתה עולה עם זה למטוס הבדיקות יהיו יותר קפדניות. יש כאלה שאפילו לא יתנו לך. אחרים יפתחו, יגידו לך לאכול את זה וכו וכו'.
בקיצור, לעלות למטוס זה רעיון גרוע.
לשים את זה במזוודה זה בסדר. המקרה הכי גרוע זה יתעקב ויגיע יום אחרי. אבל אתה כבר בארץ אז זה לא סיפור.
בכל מקרה, מעולם לא שמעתי על עיכוב עד ששמעתי עכשיו מחיים.
וחיים, כנראה שנראית ממש חשוד אם זה קרה לך בארץ 😃 פעם הבאה דבר איתי 😛
הבנתי, אז בקיצור יהיה בסדר כמו שאתה אומר.אם לקחו אותך לחדר הצדדי נראית מאוד חשוד 😃
ותגיד תודה שלא עשו לך בדיקה גופנית.
כמו שאתה מבין, מאוד מאוד חשוב להכיר מישהו שעובר בבטחון 😃
אל תדאג. יהיה בסדר. אני במקומך קונה בלי לחשוב פעמיים.
וזה תלוי בחברת תעופה. בדרך כלל זה 23-25 קילו למטען.
אנשים הביאו לי עשרות פעמים ולא קרה כלום. תקנה חברה מוכרת שהס1סים שבודקים את זה יכירו 😃
וואלה חידשת לי, חבר אחד שלי שטס לשם עם חלבון (יעני היה צריך לעשות את הבדיקות המחמירות שיש בכניסה תמיד) אמר לי שהוא רצה לזרוק את זה לפח וביקש מהם שיזרקו את זה עם כל הזמן שעיקבו אותו חחחחאנשים הביאו לי עשרות פעמים ולא קרה כלום. תקנה חברה מוכרת שהס1סים שבודקים את זה יכירו 😃
יש הבדל גדול בין להכנס לארה"ב לבין לצאת ממנה.וואלה חידשת לי, חבר אחד שלי שטס לשם עם חלבון (יעני היה צריך לעשות את הבדיקות המחמירות שיש בכניסה תמיד) אמר לי שהוא רצה לזרוק את זה לפח וביקש מהם שיזרקו את זה עם כל הזמן שעיקבו אותו חחחח
אני שהייתי בן 16 עשו לי תבדיקות הרנדומליות האלו (שיעני כל כמה אנשים הם רנדומלית עושים חיפוש יותר "אישי" ואפשר לחשוב שהייתי ניראה 'מסוכן' הייתי כולה ילד בן 16 שניראה גם ככה לא כזה גדול ומאיים חח מצאו במזוודה של אבא שלי את המכשיר אינלציה של אחי ולקחו אותו לחדר בצד ושאלו אותו שאלות וחפרו..
קיצרר ניראלי זה עיניין של מזל