הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספי תזונה במטוס

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
יש לי שאלה קטנה
אני נוסע כידוע לארצות הברית בעוד חודש בערך ואני רוצה לדעת אם אני אקנה משם אבקות חלבון יעבירו לי את זה? (בלי קשר כרגע למשקל) אני מדבר מבחינה בטחונית.

לא רואה סיבה שלא יעבירו לך את זה, מקסימום יפתחו לך את זה או משהו.

לא ציניות, הם מחמירים בבדיקות ויכול להיות שישאירו את המזוודה עוד יום לשיקוף נוסף. קרה לי כבר פעם מישראל לאירופה ולא עושה את זה יותר.

• פותח/ת השרשור
לא ציניות, הם מחמירים בבדיקות ויכול להיות שישאירו את המזוודה עוד יום לשיקוף נוסף. קרה לי כבר פעם מישראל לאירופה ולא עושה את זה יותר.
סליחה.
אבל אם אני לוקח את זה ביד נגיד ולא שם במזוודה, אני מדבר על תיק יד או משהו כזה(הרבה זמן לא הייתי בחו"ל אבל אני זוכר שאפשר לעלות עם דברים למטוס חח)
ובמידה וזה יהיה במזוודה לא יעשו בדיקה במקום? אין לי בעיה שיפתחו את זה

אני טסתי פעם עם מיכל כזה של כמה סקופים של אבקה. מה שהם עשו לי בבדיקה לא הצדיק את הטרחה, עדיף כבר לשלוח נורמלי וזהו.

• פותח/ת השרשור
גם אם אתה עולה עם זה למטוס ולא במזוודה?
נשמע באסה אבל בכל מקרה אני מתכוון להזמין שם בארצות הברית כי המשלוח ממש ממש זול ואני אגמור את החלבון כבר שם חחח
אבל יש מצב שגם לא היה לך מזל לא? כי מילא יפתחו והכל אבל יעבירו אותי עם זה..

כן יכול להיות שנפלתי על מישהי עצבנית, אני בכל זאת נראה כמו מחבל. זה לא חייב לקרות, אבל אם כן, אחרי הבידוק של השיקוף יקחו אותך לחדר צדדי ונחמד ויתשאלו אותך (זה יכול גם להיגמר בשתי דקות).

• פותח/ת השרשור
אין לי כל כך בעיה עם זה.
זה הרבה יותר משתלם שם לקנות את הדברים האלה מאשר משלוח שחיטה לארץ(למרות שעדיין יוצא יותר זול משמעותית מהמחירים שדופקים פה)
אני מקווה שיהיה בסדר, תודה רבה ושוב סליחה על מקודם

דרך אגב כמה קילו יש לכל אחד 23? (למזוודה)

אם אתה עולה עם זה למטוס הבדיקות יהיו יותר קפדניות. יש כאלה שאפילו לא יתנו לך. אחרים יפתחו, יגידו לך לאכול את זה וכו וכו'.
בקיצור, לעלות למטוס זה רעיון גרוע.
לשים את זה במזוודה זה בסדר. המקרה הכי גרוע זה יתעקב ויגיע יום אחרי. אבל אתה כבר בארץ אז זה לא סיפור.
בכל מקרה, מעולם לא שמעתי על עיכוב עד ששמעתי עכשיו מחיים.

וחיים, כנראה שנראית ממש חשוד אם זה קרה לך בארץ 😃 פעם הבאה דבר איתי 😛

יכול להיות שלא יהיה בעיה אבל עזוב לקחת תסיכון הזה, אמריקאים שם הם מרובעים אחושרמוטה הם ישר ילחצו ויש מצב שסתם תסתבך עם זה..
עדיף לשלם עוד 50 שקל מאשר להידפק עם המזוודה.
ואני שם כל שנה ואני לא עושה את זה.

---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:36 ----------

איך יהיה לך גם מקום במזוודה ? אפשר רק שתי מזוודות לבנאדם ולי זה בקושי הספיק חחח
אם כבר אתה טס לארה"ב תעשה קניות של בגדים נעליים מחשב נייד וכל השטויות האלה.. מה אתה תופס חצי מזוודה בשביל פחות 50 שקל

• פותח/ת השרשור
אם אתה עולה עם זה למטוס הבדיקות יהיו יותר קפדניות. יש כאלה שאפילו לא יתנו לך. אחרים יפתחו, יגידו לך לאכול את זה וכו וכו'.
לשים את זה במזוודה זה בסדר. המקרה הכי גרוע זה יתעקב ויגיע יום אחרי. אבל אתה כבר בארץ אז זה לא סיפור.

אם זה ככה אז אני ישים במזוודה וזהו מקסימום יגיע אחרי יום..

כן יכול להיות שנפלתי על מישהי עצבנית, אני בכל זאת נראה כמו מחבל. זה לא חייב לקרות, אבל אם כן, אחרי הבידוק של השיקוף יקחו אותך לחדר צדדי ונחמד ויתשאלו אותך (זה יכול גם להיגמר בשתי דקות).
אם לקחו אותך לחדר הצדדי נראית מאוד חשוד 😃
ותגיד תודה שלא עשו לך בדיקה גופנית.
כמו שאתה מבין, מאוד מאוד חשוב להכיר מישהו שעובר בבטחון 😃

אין לי כל כך בעיה עם זה.
זה הרבה יותר משתלם שם לקנות את הדברים האלה מאשר משלוח שחיטה לארץ(למרות שעדיין יוצא יותר זול משמעותית מהמחירים שדופקים פה)
אני מקווה שיהיה בסדר, תודה רבה ושוב סליחה על מקודם

דרך אגב כמה קילו יש לכל אחד 23? (למזוודה)
אל תדאג. יהיה בסדר. אני במקומך קונה בלי לחשוב פעמיים.
וזה תלוי בחברת תעופה. בדרך כלל זה 23-25 קילו למטען.
אנשים הביאו לי עשרות פעמים ולא קרה כלום. תקנה חברה מוכרת שהס1סים שבודקים את זה יכירו 😃

אתה יודע איך אני נראה, אשכנזי לבן עם משקפיים.. ברור שיעצרו דווקא אותי ויחשבו שזה c4 טחון דק דק.

• פותח/ת השרשור
אם לקחו אותך לחדר הצדדי נראית מאוד חשוד 😃
ותגיד תודה שלא עשו לך בדיקה גופנית.
כמו שאתה מבין, מאוד מאוד חשוב להכיר מישהו שעובר בבטחון 😃

אל תדאג. יהיה בסדר. אני במקומך קונה בלי לחשוב פעמיים.
וזה תלוי בחברת תעופה. בדרך כלל זה 23-25 קילו למטען.
אנשים הביאו לי עשרות פעמים ולא קרה כלום. תקנה חברה מוכרת שהס1סים שבודקים את זה יכירו 😃
הבנתי, אז בקיצור יהיה בסדר כמו שאתה אומר.
עכשיו בנוגע למוצרי אלקטרוניקה נגיד אני מביא אייפון 4 ואני שם אותו בכיס בלי אריזה ובלי כלום כאילו באתי איתו מהארץ יכול לקרות משהו?
או במידה כמו ש VOCALS אמר שאני קונה מחשב נייד יש מצב להתחמק מהמכס?(אני זוכר שאז שהייתי בארצות הברית לפני 10 שנים הצלחנו לעבור את זה, יש סיכוי שגם עכשיו זה יקרה? או ששוב הכל זה מזל?)

דרך אגב ברור שאני קונה כמו של הסוסים אני רוצה את של BSN כי קולמן משתמש בזה ואז אני יהיה כמוהו

וואלה חידשת לי, חבר אחד שלי שטס לשם עם חלבון (יעני היה צריך לעשות את הבדיקות המחמירות שיש בכניסה תמיד) אמר לי שהוא רצה לזרוק את זה לפח וביקש מהם שיזרקו את זה עם כל הזמן שעיקבו אותו חחחח
אני שהייתי בן 16 עשו לי תבדיקות הרנדומליות האלו (שיעני כל כמה אנשים הם רנדומלית עושים חיפוש יותר "אישי" ואפשר לחשוב שהייתי ניראה 'מסוכן' הייתי כולה ילד בן 16 שניראה גם ככה לא כזה גדול ומאיים חח מצאו במזוודה של אבא שלי את המכשיר אינלציה של אחי ולקחו אותו לחדר בצד ושאלו אותו שאלות וחפרו..

קיצרר ניראלי זה עיניין של מזל

אל תקנה BSN. זה סתם יקר. גם שם.
לגבי מכס אני לא יודע. אם רק הייתי מכיר שם מישהו :(

וואלה חידשת לי, חבר אחד שלי שטס לשם עם חלבון (יעני היה צריך לעשות את הבדיקות המחמירות שיש בכניסה תמיד) אמר לי שהוא רצה לזרוק את זה לפח וביקש מהם שיזרקו את זה עם כל הזמן שעיקבו אותו חחחח
אני שהייתי בן 16 עשו לי תבדיקות הרנדומליות האלו (שיעני כל כמה אנשים הם רנדומלית עושים חיפוש יותר "אישי" ואפשר לחשוב שהייתי ניראה 'מסוכן' הייתי כולה ילד בן 16 שניראה גם ככה לא כזה גדול ומאיים חח מצאו במזוודה של אבא שלי את המכשיר אינלציה של אחי ולקחו אותו לחדר בצד ושאלו אותו שאלות וחפרו..

קיצרר ניראלי זה עיניין של מזל
יש הבדל גדול בין להכנס לארה"ב לבין לצאת ממנה.
אם אתה נכנס יאנסו אותך קצת יותר. במיוחד באבקות כלשהן.
ואותי עצרו שוטרים בקנדה ולקחו אותי לתחנה שיש בשדה תעופה. אתה ישראלי, תתרגל 😃
ושוב, יש הבדל בין אם אתה לוקח את זה איתך לבין אם אתה שם את זה במזוודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית