הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוספי תזונה במטוס

זה נבדק בכניסה ולא בקופה?

יכול להיות שבשתיהן... בכניסה אני זוכר בוודאות שביקשו ממני... לגבי הקופה ברוב הפעמים הצטרפתי להורים שלי לקניות והם שילמו אז אני לא ממש זוכר

---------- התגובה התווספה ב 17:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:49 ----------

אני אהיה באזור ניו יורק ואשמח לשמוע על אאוטלטים טובים.
ואני רוצה להגיע ל COSTCO בשביל מזון לא בשביל אלקטרוניקה ובגדים כי לזה יש קניונים..
אני חייב למצוא דרך להיכנס חחח אני גם רוצה לקנות משם דברים באריזות ענק.

יש את וודברי - הוא הכי מפורסם, נסיעה של איזה שעתיים או יותר מהעיר, אני כבר לא זוכר בדיוק. לא תמיד הכי זול, זה מאוד משתנה בין האאוטלטים... לרוב הם אותו דבר פלוס מינוס אבל יש פתאום מציאות במקום אחד או במקום אחר. המקום בנוי כמו עיר קטנה עם הרבה מבנים שכל אחד מהם הוא חנות או שתיים של חברה אחרת.

http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=7

טנגיר -
http://www.tangeroutlet.com/deerpark

יש להם כמה בניו יורק, לדעתי דיר-פארק היה הכי סבבה.

אליזבת' מול -
http://www.jerseygardens.com/

קודם כל, קח בחשבון שללכת לאאוטלט לוקח יום שלם ולפעמים גם זה לא מספיק. דבר שני, לרוב המקומות כשאתה מגיע יש מכונה אוטומטית שאתה יכול לקנות בה פנקס קופונים - הוא עולה בד"כ 5 דולר ויש לך אחלה הנחות שם אז שווה לבדוק.

• פותח/ת השרשור
וואו תודה רבה...
בקשר לאליזבת' מול זה בדיוק מקום שמצאתי היום שהמשכתי לחפש מקומות ששווה ללכת !
את הקופונים האלה יש במקומות שאמרת לי?
בקשר לזמנים זה בסדר אני נוסע לשלושה שבועות בערך יהיה לי זמן.. והבנתי שבאאוטלטים הכי שווה לקנות.
אתה עדיין גר בארצות הברית?
בקשר ל COSTCO יש לך רעיון? או שאין מה לעשות בלי הכרטיס המפגר הזה?

וואו תודה רבה...
בקשר לזמנים זה בסדר אני נוסע לשלושה שבועות בערך יהיה לי זמן.. והבנתי שבאאוטלטים הכי שווה לקנות.

אני אומר לך בוודאות, אין לך מה לעשות בקוסקו בלי הכרטיס חבר.

זה נבדק בכניסה ולא בקופה?
נבדק בכניסה רק אבל נבדק מאה אחוז אין מצב בלי זה להכנס , ממה שאני זוכר לפחות, מן הסתם הם לא נותנים לך להכנס ולמלאות עגלה ובקופה תקבל את "ההפתעה" הזאת..

----
אני לא יודע עד כמה זה בטוח אבל מקסימום תלך ותבקש או תעשה כאילו אתה עם מישהו שיש לו כרטיס למרות שאני לא מבין מה מעניין אותך בזה, זה כמו ללכת לשופרסל רק הרבה יותר גדול.
תלך לוואלמטר אותו "חוויה".

כמה הם מקפידים על זה שהתמונה תראה כמוך? יש לי של חבר רק שהוא נראה אחרת לגמרי.

כמה הם מקפידים על זה שהתמונה תראה כמוך? יש לי של חבר רק שהוא נראה אחרת לגמרי.
אני לא ממש בטוח, גם אפשר לומר שזה של אח שלך או משהו
אבל אני לא מכיר את המדיניות שלהם בנוגע למצב כזה...מה שכן זה שאם אתה הולך בגלל המחירים - בוולמארט או יותר זול או אותו מחיר וזה בדוק.

אני לא ממש בטוח, גם אפשר לומר שזה של אח שלך או משהו
אבל אני לא מכיר את המדיניות שלהם בנוגע למצב כזה...מה שכן זה שאם אתה הולך בגלל המחירים - בוולמארט או יותר זול או אותו מחיר וזה בדוק.

אבל בוול מארט יותר זול כי הוול מארט פונה לקהל יותר ממוצע ומטה.

• פותח/ת השרשור
בקוסקו כמו ש 5HTT אמר יש דברים באריזות ענקיות ואני חושב שיש שם גם הרבה יותר דברים מאשר ב וול מארט..

אבל בוול מארט יותר זול כי הוול מארט פונה לקהל יותר ממוצע ומטה.
זה לא קשור, הם מתחייבים להיות הכי זולים שיש .
בגלל זה באים הממוצע ומטה..

בקוסקו כמו ש 5HTT אמר יש דברים באריזות ענקיות ואני חושב שיש שם גם הרבה יותר דברים מאשר ב וול מארט..
קנה הרבה ותארוז חחח מזה משנה...
ותאמין לי בוולמארט יש הכל.. אני לא אתפלא אם תמצא שם עז למכירה

---------- התגובה התווספה ב 19:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:15 ----------

באוכל אני זוכר שיש שם גם חומוס פיתות
בגדים לא הייתי קונה משם , קניתי בוולמארט רק גופיות וקפוצונים של אנס ופרוט אוף דה לום כי זה זול אחושרמוטה ועוד בישראל מוכרים ב300 שקל קפוצון חחחחח

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור, הם מתחייבים להיות הכי זולים שיש .
בגלל זה באים הממוצע ומטה..

קנה הרבה ותארוז חחח מזה משנה...
ותאמין לי בוולמארט יש הכל.. אני לא אתפלא אם תמצא שם עז למכירה

---------- התגובה התווספה ב 19:18 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:15 ----------

באוכל אני זוכר שיש שם גם חומוס פיתות
בגדים לא הייתי קונה משם , קניתי בוולמארט רק גופיות וקפוצונים של אנס ופרוט אוף דה לום כי זה זול אחושרמוטה ועוד בישראל מוכרים ב300 שקל קפוצון חחחחח
אתה מדבר על וולמארט?
אני בטוח אלך לשם אבל אני חייב גם לבקר בקוסקו חחח שמעתי על זה כל כך הרבה

נערך לאחרונה:
אתה מדבר על וולמארט?
אני בטוח אלך לשם אבל אני חייב גם לבקר בקוסקו חחח שמעתי על זה כל כך הרבה
בטוח אחי.
הייתי לפני חצי שנה (לא בניו יורק אבל) .
עשית לי חשק ליסוע עכשיו מכל הדיבורים על ניו יורק! חחח

וואו תודה רבה...

בתאכלס ברוב האאוטלטים יש כמעט אותן חנויות, המבצעים משתנים בהתאם לחודשי השנה, חגים, הסטוקים שנשארים לכל חנות וכו'... ככה שאין "אאוטלט הכי טוב" כי זה דינאמי. המחירים והמבצעים יהיו סך הכל דומים אבל לפעמים אתה מוצא משהו שממש מוצא חן בעיניך ודווקא במידה שלך לא יהיה כי זה סטוקים אחרונים ובמקום אחר אולי כן יהיה.
קופונים - ממה שאני זוכר בטגניר ובוודברי בטוח יש... לגבי אליזבת' אני לא בטוח.

אני כבר לא גר בארה"ב , עברתי להונגריה...
בקשר לקוסקו - יש הרבה חנויות אחרות עם אותם מוצרים פחות או יותר. זה לא יהיה כזה הפסד בכל מקרה אתה לא גר שם ולא מתכנן להביא איתך מכולה לארץ אז מה זה משנה. אני יודע שיהיה קשה למצוא חנויות ומה לקנות בארה"ב אבל לאני סומך עליך שתסתדר עם זה 😆
אם יש משהו ספציפי שאתה צריך תגיד ואני אנסה לעזור...

כן יכול להיות שנפלתי על מישהי עצבנית, אני בכל זאת נראה כמו מחבל. זה לא חייב לקרות, אבל אם כן, אחרי הבידוק של השיקוף יקחו אותך לחדר צדדי ונחמד ויתשאלו אותך (זה יכול גם להיגמר בשתי דקות).
במקרים נדירים זה נגמר בככפות על ידיים ופיסוק רחב:jester:

• פותח/ת השרשור
בתאכלס ברוב האאוטלטים יש כמעט אותן חנויות, המבצעים משתנים בהתאם לחודשי השנה, חגים, הסטוקים שנשארים לכל חנות וכו'... ככה שאין "אאוטלט הכי טוב" כי זה דינאמי. המחירים והמבצעים יהיו סך הכל דומים אבל לפעמים אתה מוצא משהו שממש מוצא חן בעיניך ודווקא במידה שלך לא יהיה כי זה סטוקים אחרונים ובמקום אחר אולי כן יהיה.
קופונים - ממה שאני זוכר בטגניר ובוודברי בטוח יש... לגבי אליזבת' אני לא בטוח.

אני כבר לא גר בארה"ב , עברתי להונגריה...
בקשר לקוסקו - יש הרבה חנויות אחרות עם אותם מוצרים פחות או יותר. זה לא יהיה כזה הפסד בכל מקרה אתה לא גר שם ולא מתכנן להביא איתך מכולה לארץ אז מה זה משנה. אני יודע שיהיה קשה למצוא חנויות ומה לקנות בארה"ב אבל לאני סומך עליך שתסתדר עם זה 😆
אם יש משהו ספציפי שאתה צריך תגיד ואני אנסה לעזור...
אז איזה עוד חנויות אחרות עם אותם מוצרים אתה מכיר פחות או יותר? (חוץ מהוול מארט)
בקשר לשאר הקניות, אני מאמין שאני כן יסתדר עשיתי גם שיעורי בית 😃

מה ההגיון לסחוב דליים של 2.3 ק"ג או 5 ק"ג בשביל לחסוך 100 שקל?

• פותח/ת השרשור
מה ההגיון לסחוב דליים של 2.3 ק"ג או 5 ק"ג בשביל לחסוך 100 שקל?

קודם כל דליים של 2.3 ק"ג
דבר שני המשלוח בארצות הברית הרבה יותר זול, דבר שני אני גם אשתמש בהם שאני ישהה שם, זאת אומרת זה לא יהיה כל כך הרבה משקל על המזוודה בדרך חזרה.
ועוד דבר יכול להיות שאני אקנה יותר חטיפי חלבון מאשר דליים כי זה יוצא יותר משתלם.
דרך אגב משה אתה בארצות הברית אתה בטח מכיר מקום כמו קוסקו לא?(חוץ מהוול מארט)

אז איזה עוד חנויות אחרות עם אותם מוצרים אתה מכיר פחות או יותר? (חוץ מהוול מארט)
בקשר לשאר הקניות, אני מאמין שאני כן יסתדר עשיתי גם שיעורי בית 😃

וולמארט ודומיו זה חנויות כלבו כאלה.. יש בהן מכל תחום כמעט. אתה צריך להיות יותר ספציפי... איזה תחומים מעניינים אותך?

מוצרי אלקטרוניקה מנסיוני אפשר למצוא באינטרנט ולהזמין ביותר זול מהחנויות אבל אם אתה בכל זאת מסתובב בעיר אני ממליץ לך לקפוץ לB&H חנות של דוסים במנהטן (רשי התיבות של "בעזרת השם"). יש להם מחירים טובים והם נתנו לי שירות ממש מעולה. קניתי מצלמה, השתמשתי בה כמה ימים ולא הייתי מרוצה, איכשהו המסך גם נשרט לי ולמרות שהם ראו את זה הם נתנו לי זיכוי מלא וקניתי דגם אחר.

---------- התגובה התווספה ב 13:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:02 ----------

אה עוד דבר... נזכרתי שתמיד לקראת הקיץ ברשת חדרי הכושר של new york sports club עושים כל מני מבצעים להביא חברים חדשים, פעם זה היה שבועיים חינם לא מותנה בכלום אז שווה לבדוק אם אתה רוצה להתאמן בחופשה.

• פותח/ת השרשור
וולמארט ודומיו זה חנויות כלבו כאלה.. יש בהן מכל תחום כמעט. אתה צריך להיות יותר ספציפי... איזה תחומים מעניינים אותך?

מוצרי אלקטרוניקה מנסיוני אפשר למצוא באינטרנט ולהזמין ביותר זול מהחנויות אבל אם אתה בכל זאת מסתובב בעיר אני ממליץ לך לקפוץ לB&H חנות של דוסים במנהטן (רשי התיבות של "בעזרת השם"). יש להם מחירים טובים והם נתנו לי שירות ממש מעולה. קניתי מצלמה, השתמשתי בה כמה ימים ולא הייתי מרוצה, איכשהו המסך גם נשרט לי ולמרות שהם ראו את זה הם נתנו לי זיכוי מלא וקניתי דגם אחר.

---------- התגובה התווספה ב 13:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:02 ----------

אה עוד דבר... נזכרתי שתמיד לקראת הקיץ ברשת חדרי הכושר של new york sports club עושים כל מני מבצעים להביא חברים חדשים, פעם זה היה שבועיים חינם לא מותנה בכלום אז שווה לבדוק אם אתה רוצה להתאמן בחופשה.

אני מחפש גם מוצרי אלקטרוניקה אבל בנוגע למה שאני מחפש בקוסקו וכל אלה זה המזון אז אני מחפש מקומות דומים (שיהיו גדולים ויהיה הכל מהכל)
בנוגע למוצרי אלקטרוניקה זה בטח גם אבא שלי ירצה אתה מכיר אולי עוד מקומות? או אתרי אינטרנט?(למרות שאני מעדיף מקומות כי ככה אני רואה את זה מוחשי)

איזה מוצרי מזון אתה כבר מתכנן להביא איתך לארץ? ממתקים וכאלה אתה תמצא בכל מקום...

לגבי מוצרי אלקטרוניקה - אתה יכול לראות מוחשי בחנות ואז להזמין מהאינטרנט...
אני ממליץ לבדוק את
www.deal2buy.com
יש שם קופונים לכל מני חנויות ומבצעים שווים.

• פותח/ת השרשור
איזה מוצרי מזון אתה כבר מתכנן להביא איתך לארץ? ממתקים וכאלה אתה תמצא בכל מקום...

לגבי מוצרי אלקטרוניקה - אתה יכול לראות מוחשי בחנות ואז להזמין מהאינטרנט...
אני ממליץ לבדוק את
www.deal2buy.com
יש שם קופונים לכל מני חנויות ומבצעים שווים.
לא מתכוון רק להביא לארץ אלא גם לעשות קניות בשביל המחייה שם, אני לא מתכוון לתת לדוד שלי לשלם עליי גם אוכל.
אני יודע שזה קצת מפגר אבל זה די חוויה להיות בסופרים הענקיים האלה כי יש להם פשוט הכל מהכל בגלל זה.

---------- התגובה התווספה 02-07-2011 ב 11:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה 01-07-2011 ב 15:41 ----------

תגיד יש מצב אתה מכיר עוד חנויות אלקטרוניקה בניו יורק/פילדלפיה/ניו ג'רזי?
ממה שאני זוכר מהביקור האחרון היינו ב BEST BUY אתה מכיר אולי עוד מקומות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית