הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות- סקוואט וכתפיים!!

• פותח/ת השרשור lbs92
  • פורסם בתאריך

lbs92

משתמש מתחיל
176
0
נק' מוניטין:
-33
176
0
1. כשאני מבצע את התרגיל סקוואט חופשי, האם עליי לבצע את הירידות ברצף ללא הפסקה? או שאפשר לקחת כמה שניות בין ירידה לירידה? כי שמתי לב שאם אני מבצע ברצף את הירידות אז אני מצליח פחות חזרות מאשר אם אני מבצע ירידה, נח כמה שניות, ושוב יורד. איך צריך לבצע את התרגיל בצורה הכי אפקטיבית ונכונה?

2. כשאני מבצע אימון חזה-רגליים, אני קודם ניגש לבנץ' פרס, אחר כך מסיים והולך לסקוואט. לוקח לי הרבה זמן לעשות סקוואט, אני גם נח 2 דקות בערך בין סט לסט. ככה שיוצא שאחרי שעשיתי לחיצת חזה, אני 10 דקות מתעסק רק עם הסקוואט ואחר כך חוזר לתרגילי חזה.
האם זה בסדר לעשות כך? האם שריר החזה שעבדתי עליו בהתחלה כבר "מתקרר" בזמן הסקוואטים שאני עושה, ואז כשאני שוב חוזר לחזה העבודה פחות אפקטיבית?

3. לאחר שאני מבצע זמן רב לחיצת כתפיים עם משקולות חשבתי לגוון קצת ולעבור ללחיצת ארנולד. האם התרגיל הזה מומלץ? כמו כן, האם הוא עדיף מלחיצת כתפיים רגילה ולמה?

זהו לבינתיים.

אשמח לתגובות רציניות ממנוסים. 😃

עדיף שתתחיל את האימון מהסקוואט, ואח"כ מה שבא לך. הייתי נשאר עם הלחיצת כתפיים (עדיף בעמידה עם מוט), זה התרגיל הכי טוב לכתפיים לפי דעתי.

1. אפשרי ומומלץ לעצור לשניה למעלה
2. לא מבין למה שתעשה תרגיל חזה ואז רגליים ואז חזה ואז רגליים, מה יוצא לך מזה? ובכללי הייתי מעדיף תמיד לעשות את הסקוואט ראשון כי הוא תרגיל מעולה שיחמם אותך לקראת ההמשך.
3. OHP עדיף.

• פותח/ת השרשור
כבר ניסיתי קודם לעשות סקוואט ואחר כך לחיצת חזה. לא עבד. הייתי ממש מותש, ולחיצת חזה זה תרגיל קשה בשבילי, ככה שאני מעדיף לעשות אותו קודם ואז לגשת לסקוואט.
ולגבי הסקוואט- אז זהו שאני מדבר על כמה שניות של מנוחה בין ירידה לירידה.. אני יורד, עולה, מחכה כמה שניות בודדות ואז שוב יורד. האם זה אפקטיבי ונכון לעבוד ככה?

סקאווט זה תרגיל מאוד מתיש לעומת תרגילים אחרים, עדיף לעשות אותו אחרי החזה או גב, תלוי מה אתה עושה באותו יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית