הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי עצים לפני העמסה בדל-פחמימה

• פותח/ת השרשור Reflect
  • פורסם בתאריך

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
רציתי לדעת האם זה נכון לעשות אירובי עצים (עד סף גבול היכולת), באימון האחרון/יום לפני העמסה, בתפריט דל-פחמימה קיצוני?
המטרה שלי היא לאנוס את המאגרים כמה שאפשר, כי גם ככה מחר אני הולך להכניס 5K קלוריות מפחמימה והגוף גם ככה יתאושש.

פרטים עלי:
בן 19, משקל 69.5, גובה 163 ס"מ, בתפריט דל-פחמימה של כ-15~20 ג' פחמימה ביום על 1650 ק', משלב אימוני FBW בסיסיים 3 פעמים בשבוע, עם 20 דקות ריצה כל פעם.

ההעמסה שלי מחר, והרגע סיימתי אימון עם שעה ריצה, ואני מרגיש טוב. ועייף.

תודה:jester:

אני לא בטוח שזה חכם, גם ככה מאגרים הגליקוגן די מדוללים (כמות פחמימה נמוכה ליום\אימונים עצימים). עצימות נמוכה - בינונית נגיד 65-85 מהדופק המכסימלי שעה יספיק.

אחרי ההעמסה זה כבר משהו אחר.

• פותח/ת השרשור
טוב תקשיבו...

אני מרגיש לא טוב, ממש לא טוב. ממש ממש לא טוב...

אני לא מסוגל לאכול, יש לי הרגשה כללית חרא, סחרחורות, יש לי רפלקס הקאה ואני לא מסוגל לאכול כלום.

אני מנסה לאכול פה כמה פרוסות לחם לפחות להתאושש טיפה.. איזה גאוני זה לעשות שעה ריצה ואז לבוא לשאול.

---------- התגובה התווספה ב 20:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:04 ----------

בבקשה תעזרו לי.. אני סובל כמו שבחיים שלי לא סבלתי.

נסה לאכול קצת פחמימה עם חלבון. זה לדעתי דבר די טפשי לבצע אירובי עצים על מאגרים מדוללים. אני לא סובל את המילה הזאת אבל זה "קטאבולי" מדי.

• פותח/ת השרשור
כמה רצת שעשית אירובי עצים אחרי העמסה?
לפני העמסה. ההעמסה שלי הייתה אמורה להיות מחר.
ורצתי שעה על איזה 10 קמ"ש. 600 קלוריות שאין לי פאקינג מושג מאיפה הגוף לקח.

אין אני פשוט לא מסוגל לאכול. אני רק רואה את החזה עוף שהכנתי ובא לי להקיא. אני מרגיש כאילו פירקתי 2 בקבוקי סמירנאוף על בטן ריקה.

אני לא יודע אם להקיא או לא

• פותח/ת השרשור
בריצה הרגשתי טוב. קצת עייף אבל לא משהו כזה.
ואז כשהגעתי הביתה לאט לאט נהייתי יותר ויותר סמרטוט. חשבתי שזה סתם עייפות רגילה אבל פתאום התחילו הבחילות והכאבי ראש.

בקיצור שתיתי 2 כוסות חלב לפני איזה 20 דקות, עם 100 גרם חלה ו-2 מלפפונים ירוקים, ואני מרגיש יותר טוב.
כמה זה הרס או השפיע על ההעמסה מחר? אפשר לבצע אותה בלי קשר?

אני לא מבין איך אף אחד לא כתב לך את זה עד עכשיו..אבל אתה מגזים בקטע קיצוני ומסוכן..נראה שאתה פוגע בעצמך. עדיף לך שהחיטוב יקח עוד חודש מאשר להגיע למצבים כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית