הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פעילות אירובית בתקופת עלייה במסת השריר

בנוני

משתמש פעיל
362
0
נק' מוניטין:
585
362
0
קראתי את המאמר בפורטל וראיתי שכתוב את הדבר הבא בנוגע לתאבון:
תיאבון מוגבר
השפעת פעילות אירובית על תיאבון המתאמנים שונה. אצל חלק מהמתאמנים היא עשויה לעורר את התיאבון ואצל אחרים לדכא אותו. בקרב מתאמנים בעלי קושי לאכול, פעילות אירובי מתונה עשויה לשפר את התיאבון בזמן תקופת הגדילה.
http://www.kilogram.co.il/2202/פעילות-אירובית-בתקופת-עלייה-במסת-השרי/

עד עכשיו התנזרתי מפעילות אירובית כמעט לגמרי (מקסימום פעם בשבוע כדורגל וגם לא קבוע) מפני שאני בחור רזה שמנסה לעלות במסה וממש נאבק על כל קילו נוסף. הבעיה היא שאני לא יודע מה כדאי לעשות כי ראיתי שהמון ממליצים לבחורים רזים לא לעשות אירובי כי עד שהם כבר מכניסים קלוריות אז הם ישרפו אותן וישארו על מאזן נטרלי או אפילו שלילי.

זה תלוי את מי שואלים. בתכלס, 20 דקות אירובי אחרי האימון לא יעשו רע לאף אחד אם זה לא עצים במיוחד, אבל אחרי SS אני לא יודע לכמה אנשים יש זין ויכולת לזה.

כתוב גם

ישנם יוצאים מהכלל – אנשים רזים שמתחילים להתאמן – "שחיפים" או אקטומורפיים – שם כמעט לא נדרשת פעילות אירובית אם בכלל. האקטומורף הקלאסי תיאבונו נוטה להיסתם די מהר, ולכן אם פעילות אירובי תעזור להם לאכול יותר, הרי שזה עשוי להשתלם בסופו של עניין.

• פותח/ת השרשור
אז נראה לי שכדאי לי אולי לנסות ולראות אם זה גורם לי לתיאבון מוגבר ולדאוג שאכניס יותר ממה שאני שורף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית