הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע האמת על מחלות לב וכלי דם - מאמר חדש בפורטל!

• פותח/ת השרשור Avocado
  • פורסם בתאריך

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
האם יש קשר בין צריכה של כולסטרול או שומן רווי למחלות לב? מהי טרשת עורקים וכיצד ניתן למנוע או להאט אותה? איך נמנע ממחלות לב על ידי תזונה נכונה? מדוע רופאים רבים טועים ומטעים? כל זאת במאמר הבא.

האמת על מחלות לב וכלי דם

תהנו 😃

**😍 מי שעדיין לא נרשם/ה לניוזלטר שלנו, מוזמן/ת בצד ימין של האתר (קילוגרם), מתחת ל-"עידכונים בדואר אלקטרוני" 😍**

סיימתי לקרוא את המאמר עכשיו.. כל הכבוד, באמת שזה פתח לי את העיניים בצורה משמעותית.
עושה לי טוב על הלב שאני בדל פחמימה עכשיו 😃

רק שזה קצת הזוי לחשוב על אורח חיים ללא לחם ופחמימות למשך שארית חייך....

סיימתי לקרוא את המאמר עכשיו.. כל הכבוד, באמת שזה פתח לי את העיניים בצורה משמעותית.

עושים העמסות..

עושים העמסות..
איך בכלל אפשר לקיים אורח חיים נורמלי ככה?
זה אומר שאף פעם לא תוכל לשתות, לא תוכל לחגוג או לאכול במסעדות אם זה לא נופל על ההעמסה, ואתה תתפס כאובססיבי אצל כולם.

זאת אחלה התחלה להפרעה נפשית אובססיבית.

זה לא יהרג ובל יעבור. אלה קווים מנחים. זה שאתה מסתכל על זה ככה זאת בעיה שלך.
יש גם אפור ולא רק שחור לבן.

זה אומר שאף פעם לא תוכל לשתות, לא תוכל לחגוג או לאכול במסעדות אם זה לא נופל על ההעמסה, ואתה תתפס כאובססיבי אצל כולם.

אתה יוצא לחגוג, שותה, אוכל במסעדות גורמה יותר מפעם בשבוע? אפשר לחיות עם העמסות משישי בערב עד שבת בערב. לרוב האנשים זה מספיק.

אתה יוצא לחגוג, שותה, אוכל במסעדות גורמה יותר מפעם בשבוע? אפשר לחיות עם העמסות משישי בערב עד שבת בערב. לרוב האנשים זה מספיק.
אם לומר את האמת כבר במצב של היום אני נתפס כקצת אובססיבי בעיניי החברים למשרד שלי. רובם אם לא כולם בעודף משקל והם אוכלים במשרד כל היום - פותחים שולחנות עם חומוס פיתות ומה לא.
אז לקחת את זה לרמה גבוהה יותר? ועוד לתמיד?

חוץ מזה, העמסה אצלי זה פעם ב-10 ימים. ועוד זה נופל לי השבוע על שמירה... כל הזין.

אם תשמור בכלליות על תפריט דל פחמימה ותאכל רק בהזדמניות פחמימה, עדיין אתה תאכל פחות פחמימה מ95% מהאוכלוסיה (לא שזה מדד, הנקודה היא שגם במצב הזה יש תועלת גבוהה).

נערך לאחרונה:
אני חושב שזה גם עניין גנטי סבא שלי מצד האמא יש לו בעיה של שומנים בדם וגם לבן שלו שהוא דוד שלי והוא רק בן 30 ואני מבטיח לכם שהוא אכל הרבה פחות זבל מהרבה מאוד אנשים ומנגד קחו את הסבא השני שלי מצד האבא שכל החיים שלו אכל רק זבל ורק במסעדות כל החיים הוא בן 75 ללא שום בעיות. היה לו מין פוליפים כאלה אני לא זוכר בדיוק את השם הוציאו לו את זה לפני 5 שנים והוא חי כמו מלך.

יופי של מאמר. תודה למתרגמים ולעורכים

רגע שאני אבין, זה יופי של מאמר גם לאוכלוסיה הכללית או רק לחברי lbs השמנים?
עם כל הכבוד למומחי הפיזיקה/מתמטיקה/WL/משהו לא קשור אחר כאן, הנחת העבודה שלי היא שעד שלא ימצא מישהו שבאמת מתמצא קצת ברפואה שיבוא ויגיד משהו בסגנון 'אולי בעצם שומן רווי/כולסטרול זה אחלה' - לאוכלוסיה הכללית מומלץ להמשיך ולהקשיב לדעה הרווחת בענין הזה

אגב, איך הבריאות? שמעתי שמאז שהתחלת לאכול קוקוס הטריג' שלך עלו מאוד.

רגע שאני אבין, זה יופי של מאמר גם לאוכלוסיה הכללית או רק לחברי lbs השמנים?

אגב, איך הבריאות? שמעתי שמאז שהתחלת לאכול קוקוס הטריג' שלך עלו מאוד.

אני מודה, טעות שלי. באמת ששכחתי שאתה הדביל שמעניק לי מוניטין שלילי כל פעם שאתה מצליח
לאתר משהו לא מספיק קשוח או הארד קור לטעמך. תמשיך להשקיע בחיפושים ובאופן כללי.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי עמרי
עם כל הכבוד למומחי הפיזיקה/מתמטיקה/WL/משהו לא קשור אחר כאן, הנחת העבודה שלי היא שעד שלא ימצא מישהו שבאמת מתמצא קצת ברפואה שיבוא ויגיד משהו בסגנון 'אולי בעצם שומן רווי/כולסטרול זה אחלה' - לאוכלוסיה הכללית מומלץ להמשיך ולהקשיב לדעה הרווחת בענין הזה

לא חסר כאלה.

• פותח/ת השרשור
אגב אם כבר הזכירו כולסטרול תורשתי, אנשים שסומבלים ממנו לא ירוויחו מתזונה דלת פחמימות?

גם כשאתה מלמד אנשים דברים חדשים שיכולים לשנות את חייהם, הם יתבכיינו שהדרך קשה מידי ולא פרקטית.
בפעם הבאה נכתוב מאמר איך לאכול גליגה ומרגרינה ולחיות עד 120.

אגב אם כבר הזכירו כולסטרול תורשתי, אנשים שסומבלים ממנו לא ירוויחו מתזונה דלת פחמימות?
קשה לענות על זה, לא יזיק להם לנסות. בכל מקרה, פעילות גופנית יכולה לעזור, לעיתים, יותר מתזונה.

כולסטרול תורשתי זה כולסטרול ברמות מאוד גבוהות(מאוד). מטופל בתפריט מיוחד ושימוש בשמני MCT ולפעמים בפרוצדורות רפואיות.

אתה לא חייב לחיות על 0 גרמים של פחמימות עד סוף חייך: אפשר לבחור בפחמימות הטובות יותר, כמו בטטות, ירקות ירוקים (מצליבים) וירקות אחרים ומדי פעם אפשר גם לאכול קצת לחם, או עוגה.

אני אוכל לפי התפיסה הזו (לא רק) כבר למעלה משנה ואני לא רואה את עצמי חוזר אחורה.

כמעט כל מי שאני מכיר שהתנסה בסגנון תזונה כזה מתמיד בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית