הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע האמת על מחלות לב וכלי דם - מאמר חדש בפורטל!

• פותח/ת השרשור Avocado
  • פורסם בתאריך

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
האם יש קשר בין צריכה של כולסטרול או שומן רווי למחלות לב? מהי טרשת עורקים וכיצד ניתן למנוע או להאט אותה? איך נמנע ממחלות לב על ידי תזונה נכונה? מדוע רופאים רבים טועים ומטעים? כל זאת במאמר הבא.

האמת על מחלות לב וכלי דם

תהנו 😃

**😍 מי שעדיין לא נרשם/ה לניוזלטר שלנו, מוזמן/ת בצד ימין של האתר (קילוגרם), מתחת ל-"עידכונים בדואר אלקטרוני" 😍**

אתה לא חייב לחיות על 0 גרמים של פחמימות עד סוף חייך: אפשר לבחור בפחמימות הטובות יותר, כמו בטטות, ירקות ירוקים (מצליבים) וירקות אחרים ומדי פעם אפשר גם לאכול קצת לחם, או עוגה.

אני אוכל לפי התפיסה הזו (לא רק) כבר למעלה משנה ואני לא רואה את עצמי חוזר אחורה.

כמעט כל מי שאני מכיר שהתנסה בסגנון תזונה כזה מתמיד בו.

למה בטטה זה פחמימה טובה?

יש לי שאלה -
האם הייתם ממליצים לי להחליף את הטונה בשמן שיש לי בתפריט לטונה במים+שמן זית/קוקוס מעל?

יש לי שאלה -
האם הייתם ממליצים לי להחליף את הטונה בשמן שיש לי בתפריט לטונה במים+שמן זית/קוקוס מעל?

בריאותית כן. מעשית, יצא לך בטעם של קקי.

זה בדיוק מה שאני עושה: מנקז היטב את המים מהקופסה ומוזג מלמעלה שמן זית. טעים מאוד.

שים 1-2 כפיות, סביר להניח שאחרי 2 כפיות זה יהיה נזולי מידי. מה גם שאם הולכים בצורה הקפדנית ביותר, אתה לא באמת אוכל את כל השמן זית שאתה מוזג מלמעלה ונשאר בסופו של דבר הרבה מאוד בתחתית. תפסיקו לספור שטויות כאלו.

תעשה ניסיון עם זיתא. השמן שלהם מצוין לטעמי.

נ.ב. הגיעו היום כמה קופסאות סופרים מאמריקה. טעים מאוד

במקרר זה תמיד מתקשה יותר מידי ויהיה לך ממש אלסטי. בערך כמו ביף ג'רקי כזה.
אבל האמת שאת החטיפים האלה לא ניסיתי לשים במקרר אז אתה יכול לנסות.

אתה צודק בנוגע למרקם, אבל האלט' של להשאיר כמה קופסאות כל הקיץ בארון גם לא הכי אטרקטיבית.
וכמעט שכחתי, תודה על הרעיון. לא הכרתי את המותג הזה

שים 1-2 כפיות, סביר להניח שאחרי 2 כפיות זה יהיה נזולי מידי. מה גם שאם הולכים בצורה הקפדנית ביותר, אתה לא באמת אוכל את כל השמן זית שאתה מוזג מלמעלה ונשאר בסופו של דבר הרבה מאוד בתחתית. תפסיקו לספור שטויות כאלו.

אל תהיה אנורקס, משה. 1-2 כפיות זה לילדות. האמן לי שאפשר לשים הרבה יותר לפני שיהיו עודפים בתחתית הקופסה.
אתה יודע מה, בשבילך אני אנסה למדוד כמה שמן אני מוזג על הטונה.

אל תהיה אנורקס, משה. 1-2 כפיות זה לילדות. האמן לי שאפשר לשים הרבה יותר לפני שיהיו עודפים בתחתית הקופסה.
אתה יודע מה, בשבילך אני אנסה למדוד כמה שמן אני מוזג על הטונה.
זה תלוי איך אתה אוהב את הטונה שלך. אם אתה רוצה לאכול משהו בטעם של שמן זית נטו אז כן תשפוך חצי בקבוק, אבל אני רוצה להרגיש גם את הטעם של הטונה ביחד עם השמן זית ולא להרגיש רק משהו אחד.
2 כפיות של שמן זית = 80 קל', אם אתה שומר על מאזן קלורי שלילי, לשים 5 כפות של שמן זית לא יהיה יעיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית