הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע האמת על מחלות לב וכלי דם - מאמר חדש בפורטל!

• פותח/ת השרשור Avocado
  • פורסם בתאריך

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
האם יש קשר בין צריכה של כולסטרול או שומן רווי למחלות לב? מהי טרשת עורקים וכיצד ניתן למנוע או להאט אותה? איך נמנע ממחלות לב על ידי תזונה נכונה? מדוע רופאים רבים טועים ומטעים? כל זאת במאמר הבא.

האמת על מחלות לב וכלי דם

תהנו 😃

**😍 מי שעדיין לא נרשם/ה לניוזלטר שלנו, מוזמן/ת בצד ימין של האתר (קילוגרם), מתחת ל-"עידכונים בדואר אלקטרוני" 😍**

יופי של מאמר, אבל אני חושב שאנשים שפחות מבינים בנושא או קשורים לנושא יתקשו לקרוא ולהבין את המאמר בצורה מלאה, יש שם המון ביטויים ומילים שקורא רגיל לא יוכל להבין

אבל בכל זאת אחד המאמרים היותר מושקעים וחשובים כיום...המון תודות

ד"א...חשבתי על רעיון קטן, אפשר לכתוב כתבה קטנה על מקורות המידע בנושע תזונה בארץ, על אתרים שהכתבות שממליצות על התזונה, נכתבות ע"י עיתונאים רגילים שהקשר שלהם לתזונה והמידע שנמצא ברשותם הוא אפסי

חבל לי שאני מעביר לאנשים את המאמר ולא לוקחים אותו ברצינות, כי זה לא כתוב ב YNET או מקו

נערך לאחרונה:
יופי של מאמר, אבל אני חושב שאנשים שפחות מבינים בנושא או קשורים לנושא יתקשו לקרוא ולהבין את המאמר בצורה מלאה, יש שם המון ביטויים ומילים שקורא רגיל לא יוכל להבין

אבל בכל זאת אחד המאמרים היותר מושקעים וחשובים כיום...המון תודות

ד"א...חשבתי על רעיון קטן, אפשר לכתוב כתבה קטנה על מקורות המידע בנושע תזונה בארץ, על אתרים שהכתבות שממליצות על התזונה, נכתבות ע"י עיתונאים רגילים שהקשר שלהם לתזונה והמידע שנמצא ברשותם הוא אפסי

חבל לי שאני מעביר לאנשים את המאמר ולא לוקחים אותו ברצינות, כי זה לא כתוב ב YNET או מקו
ואם כתוב ב-YNET שלהיות שמן עדיף על להיות רזה, אנשים יאמינו?

קל להקצין משהו בשביל להוכיח משהו...ואם כתוב שכולסטרול זה לא בריא בכלל, אנשים יאמינו? כן

פשוט הייתה כתבה כזאת בוויינט לפני שבוע. מי שמשתמש בויינט כאוטוריטה עלול להתבלבל די מהר.

ידעתי שאסור לוותר על המאמר הזה לא משנה כמה בעיות הוא עשה.
כמה הייפ והטרלות. יאללה ק1ק1ס.

בשביל אלירן עדכון -
ניסיתי היום טונה במים עם 2.5 כפיות שמן זית וקצת לימון סחוט, יצא מעולה יחסית לשמן סויה.

זה תלוי איך אתה אוהב את הטונה שלך. אם אתה רוצה לאכול משהו בטעם של שמן זית נטו אז כן תשפוך חצי בקבוק, אבל אני רוצה להרגיש גם את הטעם של הטונה ביחד עם השמן זית ולא להרגיש רק משהו אחד.
2 כפיות של שמן זית = 80 קל', אם אתה שומר על מאזן קלורי שלילי, לשים 5 כפות של שמן זית לא יהיה יעיל.

עדכון מארוחת הבוקר היום:

כמו שהערכתי, אני מוזג שמן זית בכמות של 2 כפות ועדיין אפשר להרגיש את הטעם של הטונה.

זה עדיין יותר מידי שמן זית, 240 קל' של שמן זית זה 3 פרוסות לחם = שינוי משמעותי כשאתה מורעב.

זה עדיין יותר מידי שמן זית, 240 קל' של שמן זית זה 3 פרוסות לחם = שינוי משמעותי כשאתה מורעב.

1. אני לא אוכל לחם.
2. אני לא סופר קלוריות (רק מוודא שאני אוכל מספיק בתקופת מסה).
3. אם אני רעב, אני אוכל מזונות משביעים יותר מלחם.
4. אני מעדיף לאכול טונה במים בלי להוסיף שמן זית מאשר לאכול טונה בשמן מכונות.

1. אני לא אוכל לחם.
בגלל זה אתה לא מתקדם בסקוואט.
אני אבל מדבר על חיטוב.
אין מזונות כאלו, הכל אשליה.
אל תאכל טונה בכלל, יש עוד 50 תחליפים.
:hoel

פורסם במקור על ידי leftyland
1. אני לא אוכל לחם.
בגלל זה אתה לא מתקדם בסקוואט. אני דווקא כן מתקדם.
אני אבל מדבר על חיטוב.
אין מזונות כאלו, הכל אשליה. גבנ"צ, שמנת חמוצה 27%, שמנת מתוקה 38%, סטייק, חביתה מיותר מ- 2 ביצים. להמשיך?
אל תאכל טונה בכלל, יש עוד 50 תחליפים. אבל טונה זה טעים.

🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית