הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות בנוגע להתקדמות שלי ב SS

• פותח/ת השרשור Berk0
  • פורסם בתאריך

Berk0

משתמש מתחיל
192
0
נק' מוניטין:
131
192
0
ככה אני כבר שבוע בתוכנית ה SS. היו קצת עיכובים בדרך (מחלת הנשיקה לא נחמד), אבל עכשיו הכול כרגיל, יש עלייה במשקלי עבודה, עולה בכוח, עליתי במשקל יחד עם הקריאטין המון נוזלים גם עלו, אבל בסדר מאסה זה מאסה, מרגיש סבבה לגמרי.

הנה לוג שמפרט את שלושת האימונים הראשונים מאז שחזרתי, עולה במשקלי עבודה בין אימון לאימון, הטכניקה בהכול השתפרה, סקוואט ממש טוב, מילטרי מעולה, בנץ גם, במתח גם התחזקתי ומאמין שעוד חודש כבר אעבור למתח רגיל, עם תוספת משקל.

רק ככה אתמול באימון שמתי 60 קילו סקוואט, והמשקל היה דיי כבד, 2 חזרות אחרונות כבר הייתי צריך ממש להתאמץ לגמור אותם, שלא נזכיר את זה שהרגשתי את הגב תחתון עובד גם בבמהלך הסקוואט, ובוא נגיד ככה שפשוט הטכניקה יצאה קצת מלוכלכת, דבר שאני לא רגיל אליו, לרוב הכוח עובר ישר מן הרגליים והסקוואט יוצא נקי, הפעם התלכלכתי והרגשתי עומס על הגב.

האם למחר לאימון לעלות במשקל או להשאר במשקל הזה?

מה אתם חושבים בכללי האם עשיתי עליה מהירה מדי במשקלי עבודה?

http://img90.imageshack.us/img90/6572/screenshotdv0.png
screenshotdv0.png

ההתקדמות היא דבר אינדיבידואלי, אם אתה מרגיש שזה בסדר לעלות תעלה, אם לא אז תשאר או תוריד, אין כאן חוקים כתובים.
בקשר לסקוואט אני מציע לך לצלם את עצמך כי יותר קל להעביר ביקורת כשרואים מה קורה.

העלת 10 קילו מאימון לאימון זה הרבה תעלה 5.
זה קרה לי גם אימון אחד היתבלבלתי והעלתי 7.5 קילו בסקוואט ועד היום הרגליים לא סולחות.. נאלצתי לעשות דילאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית