הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסרטון החדש של המחאה של גלעד שליט

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
יצא לי ליראות בפייסבוק דיי הרבה פעמים אז למי שלא ראה
אם אני לא טועה הם כתבו שזה היה אמור להיות פרסומת בטלויזיה אבל לא עבר צנזורה.

מה אתם חושבים?
אני אישית חושב שהם משחקים עם הרגשות של האדם יעני גורמים לנו ,הצופים, להרגיש רע וככה לגרום לנו לתמוך - התנהגות שלא כ"כ אהבתי.
דבר שני, ברצינות, אתם חושבים שנגיד ותיהיה החלפת שבויים הם יחזירו אותו בחיים? אני לא כ"כ בטוח, גם אני זוכר שהיה פעם דבר כזה .. שהיה הסכם להחזרת שוביים והם החזירו ארונות קבורה, לא?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מה הSMS הזה עושה?
זהו גם אני לא הבנתי כ"כ.
אבל מאחר ואין פה סוג של רווח להם אני מניח שזה מראה כמה תומכים יש לשחרור גלעד שליט.
היו המוןןן פירסומים של הSMS הזה בכל האינטרנט.. מעניין כמה באמת שלחו => תומכים בשחרור שלו בתנאים האלה.
כניראה נדע בקרוב

נו אז? נניח ויש תומכים?
אז שיגידו לעשות לייק בפייסבוק ויקבלו 4 מיליון לייקים. מה התמיכה הזאת נותנת?

מפקירים את הרפואה בארץ ולכן מתים רבים כל יום
ניצולי שואה חיים בעוני ובעליבות
תאונות דרכים בגלל ליקויים בכבישים גורמות למאות הרוגים מידי שנה
גלעד שליט מקבל סיקור נרחב יותר מכל האלפים שנהרגים/מתים במחדלים שהרבה יותר קל לטפל ולמנוע

שואלים בפרסומת "מה המחיר של גלעד?"
יש כבישים שמועדים לתאונות בגלל ליקויים בתכנון שלהם
אבל עד שלא ייהרגו 10 לא ישנו כלום.
מישהו זוכר שם של אחד מהם?
אותם מפקירים, גם הממשלה וגם התקשורת

נערך לאחרונה:
ממש הרבה יותר קל לטפל...
מה יותר קל מלשחרר כמה חצ'קונים אוכלי חינם

• פותח/ת השרשור
נו אז? נניח ויש תומכים?
אז שיגידו לעשות לייק בפייסבוק ויקבלו 4 מיליון לייקים. מה התמיכה הזאת נותנת?
הם,לפי דעתי, רוצים להוכיח לכלי התקשורת והממשלה שיש הרבה יותר תומכים מאשר מתנגדים בארץ ישראל ולפי זאת שיראל מדינה דמוקרטית היא צריכה להתחשב בדעת רוב העם ובלהבלהבלה למרות שאני לא בטוח כמה זה יכול לתפוס מבחינה ביטחונית.

בקיצור, הזמן יעשה את שלו. ואז ניהיה יותר חכמים בנושא.

אז למה SMS?
הרבה יותר קל לקבל 4 מיליון לייקים מאשר הודעות. במיוחד כשזה לא עונה כסף וזה במרחק קליק.

• פותח/ת השרשור
אז למה SMS?
הרבה יותר קל לקבל 4 מיליון לייקים מאשר הודעות. במיוחד כשזה לא עונה כסף וזה במרחק קליק.
יכול להיות שזה העיניין.
זה לא "קליק" שכל אחד בלי מחשבה יכול לעשות (למרות שזה בכלל לא הרבה כסף הSMS גם)
אבל זה יותר נותן סוג של "סלקציה" לפי דעתי.
אולי תשאל אותם ? חחח אני בטוח שמהם תקבל את התשובה הנכונה.

---------- התגובה התווספה ב 19:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:16 ----------

וגם בלייקים אפשר לרמות באופן יותר קל (לעשות הרבה משתמשים) ואפשר גם לגרום לבנאדם לעשות לייק מבלי שהוא יודע (כמו איידאון והורדות.נט וכו) ועוד סיבות הגיוניות

לשאול אותם? אני ויתרתי עליהם שנה אחרי שהוא נחטף.

מפקירים את הרפואה בארץ ולכן מתים רבים כל יום

באמת? כמה אנשים מתים בארץ כתוצאה משביתת הרופאים?

אגב, השביתה הזאת מאוד משמחת אותי. היא מהווה דוגמא מצוינת לכשלון בכל שירות שהמדינה מציעה/כופה על האזרח.

באמת? כמה אנשים מתים בארץ כתוצאה משביתת הרופאים?

אגב, השביתה הזאת מאוד משמחת אותי. היא מהווה דוגמא מצוינת לכשלון בכל שירות שהמדינה מציעה/כופה על האזרח.

לא יודע כמה
אבל נניח היית רופא, היית מוכן לא לשבות בחיים ולקבל שכר נמוך ותנאי עבודה ירודים בלי שתהיה לך מילה?
איזו חלופה יש לך לשביתה?

לא יודע כמה
אבל נניח היית רופא, היית מוכן לא לשבות בחיים ולקבל שכר נמוך ותנאי עבודה ירודים בלי שתהיה לך מילה?
איזו חלופה יש לך לשביתה?

אם אתה לא יודע כמה אז למה אתה זורק טענות באוויר?

ואין לי כאן תלונות על הרופאים. זכותו של כל רופא לשבות אם המשכורת לא מוצאת חן בעיניו. וגם זכותו של כל ארגון לפטר אותו ולהחליף אותו ברופא שכן מוכן לעבוד תמורת המשכורת הזאת. הבעיה היא שכאן זה לא אפשרי כי זו רפואה ממשלתית. המשכורת לא משקפת את רמת הרופא והבעיה הזאת תשאר לנצח.

ואין לי כאן תלונות על הרופאים. זכותו של כל רופא לשבות אם המשכורת לא מוצאת חן בעיניו. וגם זכותו של כל ארגון לפטר אותו ולהחליף אותו ברופא שכן מוכן לעבוד תמורת המשכורת הזאת. הבעיה היא שכאן זה לא אפשרי כי זו רפואה ממשלתית. המשכורת לא משקפת את רמת הרופא והבעיה הזאת תשאר לנצח.

נכון, לפעמים היא גבוהה מדי.

זורק טענות באוויר?
אין מספיק מקום לאשפוז אז משחררים מוקדם אנשים
לכל רופא יש 5 דקות למטופל
משמרות של 26 שעות ואתה צריך להיות אחראי על 70 מטופלים באישפוז

נכון, לפעמים היא גבוהה מדי.

אין ספק שלפעמים היא גבוהה מדי ולפעמים היא נמוכה מדי. זו הבעיה בארגונים שעובדים לפי תקנים. אי אפשר לשלם בהתאם לרמה. בדיוק כמו בבתי ספר.

זורק טענות באוויר?
אין מספיק מקום לאשפוז אז משחררים מוקדם אנשים
לכל רופא יש 5 דקות למטופל
משמרות של 26 שעות ואתה צריך להיות אחראי על 70 מטופלים באישפוז

אלה בעיות מלאכותיות. זה מה שנקרא you get what you pay for.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית