הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה 😃

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
שלום, זה האשכול השני שאני פותח על מנת שתגידו לי מה אני צריך לתקן בתרגילים הנ"ל:

סקוואט, אני מוציא את התחת כמו איזה זונה... זה בסדר? אני מנסה לעשות את ההיפ דרייב...😵

פרס 😍

פאוור קלין- למרות כל החרישות על הסרטון של ריפטו, שאתה בא מול המוט זה שונה לגמרי ממול המחשב. 😣

בקיצור,, יש עוד הרבה עבודה..
תודה חברים...;susss

נ.ב
האף שלי לא כל כך גדול במציאות- המצלמה של הפלאפון מגדילה אותו.. חחחח...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט הברכיים שלך מתחילות לגלוש בצורה רצינית אחרי החזרות הראשונות. כמו כן אתה לא מחזיק את המוט עם כפות הידיים בצורה ישרה כפי שצריך. חוץ מזה נראה בסדר. כשאתה משלים חזרה תן לעצמך שניה אחת להסתדר מחדש ולשאוף אוויר לא צריך לבצע את החזרות בצורה המשכית ומהירה.

בפרס אתה עושה את זה יותר כמו מיליטרי, אתה לא מוציא מרפקים והאחיזה שלך נראית צרה מדי.

בפרס תשתמש גם בבאונס מהחזה.
בקלין אתה לא מסובב את המרפקים מספיק מהר ותופס את המוט עם מרפקים נמוכים, חוץ מזה חכה למשקולנים של הפורום להערות נוספות.

• פותח/ת השרשור
בסקוואט הברכיים שלך מתחילות לגלוש בצורה רצינית אחרי החזרות הראשונות. כמו כן אתה לא מחזיק את המוט עם כפות הידיים בצורה ישרה כפי שצריך. חוץ מזה נראה בסדר. כשאתה משלים חזרה תן לעצמך שניה אחת להסתדר מחדש ולשאוף אוויר לא צריך לבצע את החזרות בצורה המשכית ומהירה.

בפרס אתה עושה את זה יותר כמו מיליטרי, אתה לא מוציא מרפקים והאחיזה שלך נראית צרה מדי.

תודה, אפשר בבקשה לדעת גם מה דעתך על הפאוור קלין?

אני חושב שזה עדיף להשאיר את הפאוורקלין לאלו שבאמת שולטים בתרגיל כי גם אם אני רואה בבירור מה לא טוב ומה לא נכון, זה לא כל כך פשוט לתיקון כמו בסקוואט.

מסתבר שלא מספיק לראות סרטונים. תקרא את הספר. יש לך טעויות מאוד בסיסיות.
בפרס אתה לא אמור לנוח עם המוט על החזה אחרי כל חזרה, ובקלין הסט אפ לא טוב (הגב שלך מקביל לרצפה כאילו אתה עושה חתירה). בנוסף המרפקים בסיום מעידים על כך שאתה מחזיק את המוט כמו בפרס.

בפאוור קלין תוריד עוד טיפה תתחת לפני שאתה עושה ותשתדל להשאיר את המוט כמה שיותר קרוב לגוף כשה אתה מנתק אותו מהרגליים.
מקווה שהטיפ יעזור 😃

בפרס המוט בכלל לא קרוב לפנים שלך - הוא צריך להיות כמה שיותר קרוב לגוף. אתה גם לא יוצא עם הגוף קדימה מספיק ולא משתמש בבאונס.
בסקוואט נראה קצת כאילו אתה מתרסק למטה. אתה גולש עם הברכיים ויש מצב שלא שובר למרות שקשה לראות כמו שצריך מהזווית הזאת. לגבי האמה הלא ישרה כבר אמרו פה. נראה כאילו אתה עושה HB ולא LB למרות שאמרת שראית את הסרט של ריפטו.
בפאוורקלין כמו שכבר אמרו אין לך סטאפ טוב (לפעמים הגב לא מכווץ לגמרי והוא מקביל לרצפה - זה לא טוב, תעשה סטאפ כמו של דדליפט). אתה תופס את המוט עם הידיים ולא עם הכתפיים - אתה צריך להוציא מרפקים לקדימה וזה יקרה.

בפוואר קלין אתה צריך לשבת יותר (להוריד ברכיים) אבל שהכתפיים עדיין יהיו מעל המוט.
תנסה להיתישר עם המוט עוד הרבה עד שהגב שלך יהיה אנך לריצפה ורק אז תסיים את המשיכה עם הטרפז, התאומים ועם הרגליים.
תחזיק גב יותר ותוציא חזה כמו בדד ליפט.
ובחימום תסים לב שהמוט יעבור בקו ישר צמוד לגוף שלך (אחרי שאתה עובר את הברכיים).
תעלה עוד סרטונים של פוואר קלין.

---------- התגובה התווספה ב 17:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:40 ----------

הסט אפ בקלין צריך להיות אותו דבר כמו בדדליפט?

לא, אבל למי שמתחיל כדאי שיעשה כמה שיותר דומה לדד ליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית