נק' מוניטין:
58,703
- 103,264
- 12,426
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
NY Post לא יפרסמו קישקושים. יכול להיות שיש לו הרבה יותר כסף מזה, ומה שיש לו בעו"ש זה למען שעשוע. מצד שני, יש מצב שהוא רק קיבל את הכסף ועוד לא החליט/סגר מה עושים איתו.😲
מי משאיר כזה סכום בעובר ושב. זה קשקוש מטורף.
בארה"ב זה לא מציג את ה BALANCE שלך כשאתה מוציא כסף מכרטיס אשראי. מה גם שזה נקרא CASH ADVANCE, לוקחים לך בערך 25% אם אתה מוציא כסף מכ.א בכספומט. הכרטיס שלו זה בנקט (DEBIT CARD שזה גם כ.א אבל קשור לחשבון עו"ש שלך). אפשר לראות את זה לפי העמלה שלקחו לו ולפי ה BALANCE שזה מציג שם.זה 100 מיליון דולר, זה לא עובר מזומן בהעברות בנקאיות סתם ככה. או שזה כרטיס אשראי של חברה (וזה הגיוני בהחלט, זה לא סכום גבוה לעובר ושב במקרה הזה) או שזה סתם.
זה 100 מיליון דולר, זה לא עובר מזומן בהעברות בנקאיות סתם ככה. או שזה כרטיס אשראי של חברה (וזה הגיוני בהחלט, זה לא סכום גבוה לעובר ושב במקרה הזה) או שזה סתם.
למה שיטרילו ב NY POST?זו לא פעם ראשונה שאני רואה פירסום של משהו כזה. הטרלה
למה שיטרילו ב NY POST?
בזמנו (ממש מזמן) עבדתי בחברה מסוימת ואני זה שהיה מסתובב עם כרטיס אשראי שמחובר לעו"ש. היו לפחות פעמיים שניגשתי לכספומט עם חבר והשארנו את ה slip בשביל לראות תגובות של אנשים
(לא 100 $ אבל גם לא רחוק מזה)
זה לאו דווקא הפוסט עצמו, אולי חבר'ה כלשהם שמחפשים בידור..
ואולי בכ"ז העיתון עצמו (כי צריך להודות שזה די מגניב)
בזמנו (ממש מזמן) עבדתי בחברה מסוימת ואני זה שהיה מסתובב עם כרטיס אשראי שמחובר לעו"ש. היו לפחות פעמיים שניגשתי לכספומט עם חבר והשארנו את ה slip בשביל לראות תגובות של אנשים
(לא 100 $ אבל גם לא רחוק מזה)
נו, ומישהי רדפה אחריכם הביתה בשביל "להשיב את האבידה"?
מה רצית שיחטפו אותך ?
כל אחד והסטייה שלו...
אתה זוכר באיזה תוכנית זו הייתה או משהו?זה אמיתי. והראו אתמול בערוץ 10 למי זה שייך.