הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו שכח את הקבלה אחרי שהוציא כסף מהכספומט ;)

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
atm-receipt-with-a-balance-of-99-million-dollars-5462-1309453001-107.jpg

http://www.nypost.com/p/news/local/slip_up_reveals_mil_balance_0eFxDLfXlz1xkKiB6NnHkL#ixzz1RFA1VfYI

• פותח/ת השרשור
😲
מי משאיר כזה סכום בעובר ושב. זה קשקוש מטורף.
NY Post לא יפרסמו קישקושים. יכול להיות שיש לו הרבה יותר כסף מזה, ומה שיש לו בעו"ש זה למען שעשוע. מצד שני, יש מצב שהוא רק קיבל את הכסף ועוד לא החליט/סגר מה עושים איתו.

זה 100 מיליון דולר, זה לא עובר מזומן בהעברות בנקאיות סתם ככה. או שזה כרטיס אשראי של חברה (וזה הגיוני בהחלט, זה לא סכום גבוה לעובר ושב במקרה הזה) או שזה סתם.

• פותח/ת השרשור
זה 100 מיליון דולר, זה לא עובר מזומן בהעברות בנקאיות סתם ככה. או שזה כרטיס אשראי של חברה (וזה הגיוני בהחלט, זה לא סכום גבוה לעובר ושב במקרה הזה) או שזה סתם.
בארה"ב זה לא מציג את ה BALANCE שלך כשאתה מוציא כסף מכרטיס אשראי. מה גם שזה נקרא CASH ADVANCE, לוקחים לך בערך 25% אם אתה מוציא כסף מכ.א בכספומט. הכרטיס שלו זה בנקט (DEBIT CARD שזה גם כ.א אבל קשור לחשבון עו"ש שלך). אפשר לראות את זה לפי העמלה שלקחו לו ולפי ה BALANCE שזה מציג שם.
לסיכום, הכסף הזה 100% בעו"ש, זה בחשבון SAVINGS שלו (ששם מקבלים 0.00X% אבל זה עו"ש לכל דבר, סתם מפצלים את זה בארה"ב ל2 חשבונות שונים).

אז זה יכול להיות בנקט של חברה. קשה לי להאמין שלמישהו יש כל כך הרבה מזומן בעו"שׁ, גם אם באותו יום השתחררה לו הקרן. אבל אולי אני טועה, זו אמריקהההההההה.

WHAT THE FUCK!

הייתי פעור פה לכמה שניות ברצינות...

מעניין מי זה, בדרך כלל כאלה שיש להם סכומים כאלה הם דיי מפורסמים בדרך כלשהי

זה כרטיס אשראי של חבר קיבוץ בארץ.

אתם מבינים, זו התוצאה של מסחר בפורקס ע"י ניתוח טכני. ( אם זה לא ברור: 🤡 )

זה אמיתי. והראו אתמול בערוץ 10 למי זה שייך.

למה שיטרילו ב NY POST?

זה לאו דווקא הפוסט עצמו, אולי חבר'ה כלשהם שמחפשים בידור..
ואולי בכ"ז העיתון עצמו (כי צריך להודות שזה די מגניב)

בזמנו (ממש מזמן) עבדתי בחברה מסוימת ואני זה שהיה מסתובב עם כרטיס אשראי שמחובר לעו"ש. היו לפחות פעמיים שניגשתי לכספומט עם חבר והשארנו את ה slip בשביל לראות תגובות של אנשים
(לא 100 $ אבל גם לא רחוק מזה)

בזמנו (ממש מזמן) עבדתי בחברה מסוימת ואני זה שהיה מסתובב עם כרטיס אשראי שמחובר לעו"ש. היו לפחות פעמיים שניגשתי לכספומט עם חבר והשארנו את ה slip בשביל לראות תגובות של אנשים

נו, ומישהי רדפה אחריכם הביתה בשביל "להשיב את האבידה"?

זה לאו דווקא הפוסט עצמו, אולי חבר'ה כלשהם שמחפשים בידור..
ואולי בכ"ז העיתון עצמו (כי צריך להודות שזה די מגניב)

מה רצית שיחטפו אותך ?
כל אחד והסטייה שלו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית