הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה ליצן ...

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
עתי שולברג התחיל להתאמן עם מאמן כושר אישי.. תראו מה יש לו להגיד.. חחח
http://www.mako.co.il/men-mirror/fi...31006.htm&sCh=33450a2610f26110&pId=1806317738

עתי קצת יותר מחמיר בכל מה שקשור לחדר כושר: "חדר כושר לטעמי הופך אותך לבעל גוף נוקשה; הרבה אנשים פשוט הולכים לשם, מרימים משקלים, מתנפחים, ובסופו של דבר נתקעים עם גוף של מקרר ולא יכולים להזיז אותו.

ולגבי תוספות חלבון לשרירים - אני חושב שזה אסון, זה לא בריא, זה בדיוק כמו להרים את המשקלים הפסיכיים האלה בחדר הכושר. עדיף לאכול אוכל של אנשים נורמליים".

וכו' וכו'...

למדתי הרבה מהכתבה ללא ספק...

אחלה כתבה. כל מה שיתרום למודעות של אנשים להתאמן/להתעמל/להזיז תתחת יש לו מקום.
ולפחות בתמונות שם הוא נראה ממש לא רע

הוא מתאמן TRX אחי. זה אימון טבעי, לא כמו כל המשקלים הפסיכיים האלה. יש לו C.O.R.E. FITNESS מט1רף, הוא מחזיק פלאנק לפחות 3 שניות.
חוץ מיזה שהוא מאוד בריא, אוכל בשר אד1ם רק פעם בשבוע, ולא נוגע במזון שומני.

אם תהיתם איך נראה אימון הארדק1ר:

KBAD4_c.jpg

לא ברור איך הוא עושה את זה. איזה תרגילים צריך לעשות כדי להגיע ליכולת כזו? לשים ידיים על הראש?

אחלה כתבה. כל מה שיתרום למודעות של אנשים להתאמן/להתעמל/להזיז תתחת יש לו מקום.
😣

חברהה מה יש לכם?ראיתם תמטרות שלו הוא לא רוצה לפתח איזה מסה או לגדול
בכול אופן הוא רק רוצה לשמור על כושר ..בכול אופן האימונים שהוא עושה דיי משרתים תמטרה שהוא התחיל להתאמן..אני לא ציני או משהו בסגנון

😣

הוספתי לך גם פטיש 5 קילו. אם כבר החלטת לנגוח קירות ונזקים עצמיים דומים... : ))

איך אתה יודע שזה 5 קילו? זה יכול להיות חוב לראק!!1.
ותשמע, זה שנמשיך להמציא כלמיני שיטות אימון מטומטמות לאנשים שלא רוצים להשקיע ולהתאמץ ולהזיז ת'תחת שלהם לא באמת יעזור במשהו, רק יגרום להם להיות יותר fatasses. וזה בכלל בלי לגעת בעובדה של הנצחת מיתוסים וקשקושים ע"י הכתבות האלה.

אבל איזה יופי שהגימיקים האלה עובדים מצוין למי שמוכר אותם. הכי קל לפרסם שיטת אימון שבונה כושר מט1רף ע"י כדור ורצועת גומי, אימון טבעי אחי. הרבה פעמים אני מטייל פה ביערות הכרמל, מוצא מלא כדורי פיטבול מפוזרים ככה בשטח. גם לא נראה שהשריפה השפיעה עליהם יותר מידיי. לפעמים אני מתקשר לפקח שיבוא יאסוף אותם אבל הוא אומר לי "עחיי זה בסדר שהם שם, זה טבעי!".

איך אתה יודע שזה 5 קילו? זה יכול להיות חוב לראק!!1.
ותשמע, זה שנמשיך להמציא כלמיני שיטות אימון מטומטמות לאנשים שלא רוצים להשקיע ולהתאמץ ולהזיז ת'תחת שלהם לא באמת יעזור במשהו, רק יגרום להם להיות יותר fatasses. וזה בכלל בלי לגעת בעובדה של הנצחת מיתוסים וקשקושים ע"י הכתבות האלה.

אבל איזה יופי שהגימיקים האלה עובדים מצוין למי שמוכר אותם. הכי קל לפרסם שיטת אימון שבונה כושר מט1רף ע"י כדור ורצועת גומי, אימון טבעי אחי. הרבה פעמים אני מטייל פה ביערות הכרמל, מוצא מלא כדורי פיטבול מפוזרים ככה בשטח. גם לא נראה שהשריפה השפיעה עליהם יותר מידיי. לפעמים אני מתקשר לפקח שיבוא יאסוף אותם אבל הוא אומר לי "עחיי זה בסדר שהם שם, זה טבעי!".

אני באמת לא רוצה לבאס אותך עם ניסיון לחשב איזה שיעור מהאוכלוסיה תכלס מתאמנים עושים
פעילות גופנית כלשהי, בטח ובטח כזו מהסוג שאתה אוהב ומאמין בה.
אז צחוק בצד, אם מנסים לרגע להסתכל 'מלמעלה' כל כתבה בנושא שלא מכניסה לאנשים
לראש רעיונות מזיקים* - אני בעד.

* ולא, עבור האכולוסיה הכללית לא לצרוך אבקת חלבון או לצרוך בשר אדום רק פעם אחת בשבוע,
זה באמת לא נורא מידי

קרה לי פעם. הגעתי בטעות לחדר כושר ויצאתי משם יותר גדול מרוני קולמן. לא יודע עכשיו מה לעשות עם כל המאסה הלא פונקציונלית הזאת.

חברהה מה יש לכם?ראיתם תמטרות שלו הוא לא רוצה לפתח איזה מסה או לגדול
בכול אופן הוא רק רוצה לשמור על כושר ..בכול אופן האימונים שהוא עושה דיי משרתים תמטרה שהוא התחיל להתאמן..אני לא ציני או משהו בסגנון
צודק,
יש כאלו שאוהבים אירובי, יש כאלה אנאירובי וכך הלאה...
הוא עושה מה שהוא אוהב ומשרת את המטרות שלו אז למי אכפת?
זה שהוא בילבל תביצים על החלבונים וכל זה - כל עוד אנחנו יודעים את האמת זה לא משנה.😃

זה לא משרת את המטרות שלו. הוא אפילו לא יודע מה המטרות שלו. הוא עסוק בלזרוק ססמאות באוויר ולשכנע את עצמו שמה שהוא עושה זה הדבר האמיתי.

אני באמת לא רוצה לבאס אותך עם ניסיון לחשב איזה שיעור מהאוכלוסיה תכלס מתאמנים עושים
פעילות גופנית כלשהי, בטח ובטח כזו מהסוג שאתה אוהב ומאמין בה.
אז צחוק בצד, אם מנסים לרגע להסתכל 'מלמעלה' כל כתבה בנושא שלא מכניסה לאנשים
לראש רעיונות מזיקים* - אני בעד.

* ולא, עבור האכולוסיה הכללית לא לצרוך אבקת חלבון או לצרוך בשר אדום רק פעם אחת בשבוע,
זה באמת לא נורא מידי
אז יש לנו מזל גדול שהפורום לא מנוהל על ידך, אחרת היו לנו כתבות אקזוטיות ולא מזיקות בקילוגרם בסגנון "כל הסיבות לשלב אימוני פיטבול מלאים", "ארוחה לפני ואחרי האימון – כן מה שחשבתם", הכתבה על צמידי פאוורבאלאנס היתה הפוכה, ו-"מישהו שאל אתכם?" היה הופך ל"כולנו שואלים אתכם: פינת השאלות השבועית לפרופ' קרסו". לא מזיק.

צודק,
יש כאלו שאוהבים אירובי, יש כאלה אנאירובי וכך הלאה...
הוא עושה מה שהוא אוהב ומשרת את המטרות שלו אז למי אכפת?
זה שהוא בילבל תביצים על החלבונים וכל זה - כל עוד אנחנו יודעים את האמת זה לא משנה.😃
מה קשור עכשיו אירובי ואנאירובי? גם אני רץ, אז? (רק שאצלי זה לא משהו מטומטם כמו "6 ק"מ כל יום").

אז יש לנו מזל גדול שהפורום לא מנוהל על ידך, אחרת היו לנו כתבות אקזוטיות ולא מזיקות בקילוגרם בסגנון "כל הסיבות לשלב אימוני פיטבול מלאים", "ארוחה לפני ואחרי האימון – כן מה שחשבתם", הכתבה על צמידי פאוורבאלאנס היתה הפוכה, ו-"מישהו שאל אתכם?" היה הופך ל"כולנו שואלים אתכם: פינת השאלות השבועית לפרופ' קרסו". לא מזיק.

.

אני קורא בפורום הזה ולא במקומות אחרים בסגנון YNET מאקו וכו' בדיוק כי אני חושב שאופן
האימונים ואיכות המידע שיש כאן הם טובים ובמינון המתאים, בדיוק כמוך.
ניסיתי להסביר לך בעברית פשוטה שעבור רוב האוכלוסיה (שברובה לא מגיעה לקילוגרם, עם כל הצער) כתבות כאלו לא עושות נזק.
וחשבתי שאתה מאלו שפחות מאתוגרים בהבנת הנקרא, נו מילא.

בטח שהן עושות נזק. אחרי זה חצי מהאוכלוסייה חושבת שלהרים משקולות זה חרא, בשר אדום זה חרא ולאונן על בוסו זה הדבר.

אני קורא בפורום הזה ולא במקומות אחרים בסגנון YNET מאקו וכו' בדיוק כי אני חושב שאופן
האימונים ואיכות המידע שיש כאן הם טובים ובמינון המתאים, בדיוק כמוך.
ניסיתי להסביר לך בעברית פשוטה שעבור רוב האוכלוסיה (שברובה לא מגיעה לקילוגרם, עם כל הצער) כתבות כאלו לא עושות נזק.
וחשבתי שאתה מאלו שפחות מאתוגרים בהבנת הנקרא, נו מילא.
שמע לא נעים לי, אני נוהג לכבד קשישים, אבל בכל זאת אני מצפה למינימום של הגיון. דיי קשה לנהל דיון בלי זה.

בטח שהן עושות נזק. אחרי זה חצי מהאוכלוסייה חושבת שלהרים משקולות זה חרא, בשר אדום זה חרא ולאונן על בוסו זה הדבר.

למה נזק? עושות טוב סה"כ.

חצי מהאוכלוסייה חושבת שלהרים משקולות זה חרא => לא צריך להתחלק בכלוב או בבמה.

בשר אדום זה חרא => פחות ביקוש אז המחירים יורדים.

לגבי הבוסו אני לא בטוח מה אמורים באמת לעשות איתו אז אין לי מה להגיב. אולי לאונן עליו זה באמר הדבר LOL

למה נזק? עושות טוב סה"כ.

לגבי הבוסו אני לא בטוח מה אמורים באמת לעשות איתו אז אין לי מה להגיב. אולי לאונן עליו זה באמר הדבר LOL

לשאלתך:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה נזק? עושות טוב סה"כ.

זהו שהקטע עם הבשר לא באמת עובד. כולם מזיינים את השכל שזה חרא, אבל אף אחד לא מסוגל להפסיק לאכול אותו.

לגבי הכלוב אתה צודק. אולי גם לגבי הבוסו, צריך לנסות.

עריכה: אתה בטוח צודק. והנה ההוכחה:

http://www.mefeedia.com/watch/25836083

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית