עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע לא נעים לי, אני נוהג לכבד קשישים, אבל בכל זאת אני מצפה למינימום של הגיון. דיי קשה לנהל דיון בלי זה.
תשמע הבחור רק רוצה לשמור על כושר לתת דגש לשרירי "core" אז מה תגיד לו תעשה סקוואט כבד?
זה לא שהוא עושה כולכך שטיות לאימון בחוץ זה סבבה ולמטרות שהוא אמר
דבר ראשון זה קשור מאוד כי זה סוגי אימונים שונים ולזה התכוונתי - יש כאלה שעושים אירובי יש כאלה שעושים אנאירובי ויש כאלה גם וגם => סוגי אימונים שונים.אז יש לנו מזל גדול שהפורום לא מנוהל על ידך, אחרת היו לנו כתבות אקזוטיות ולא מזיקות בקילוגרם בסגנון "כל הסיבות לשלב אימוני פיטבול מלאים", "ארוחה לפני ואחרי האימון – כן מה שחשבתם", הכתבה על צמידי פאוורבאלאנס היתה הפוכה, ו-"מישהו שאל אתכם?" היה הופך ל"כולנו שואלים אתכם: פינת השאלות השבועית לפרופ' קרסו". לא מזיק.
מה קשור עכשיו אירובי ואנאירובי? גם אני רץ, אז? (רק שאצלי זה לא משהו מטומטם כמו "6 ק"מ כל יום").
ממש הרגע לקחתי על עצמי את האחריות בדיון גם בפורום אחר כאן איתך.
מודה ששכחתי מי ומה אתה שאחרת לא הייתי מבזבז גם מעט זמן עליך. תמשיך לכבד ולהשקיע, מין הסתם יש כאן כאלו שיעריכו את זה
וידאתי שאתה לא חושב משום מה שיצאו פה סתם נגד האירובי בכללי שהוא עושה, בסדר. anyway, מה שאמרת לא קשור לכלום. מה המטרות שלו? לשכב על פיטבול 5 דקות בלי ליפול?דבר ראשון זה קשור מאוד כי זה סוגי אימונים שונים ולזה התכוונתי - יש כאלה שעושים אירובי יש כאלה שעושים אנאירובי ויש כאלה גם וגם => סוגי אימונים שונים.
מה קשור עכשיו שאתה גם רץ? זה מעניין לי בידיוק תקצה של ביצה השמאלית.
ומי אמר לך שזה מטומטם לרוץ 6 ק"מ כל יום ? (לא שאני עושה את זה אבל אני מכיר כמה שכן רצים בסביבות ה5 קמ + ביום ולהם זה אחלה)
א) כן, אני אגיד לו לעשות סקוואט.
ב) מה זה כושר?
ג) לא מעניין אותי מה הוא עושה, אבל הוא מדבר שטויות וחבל שהן מתפרסמות.
המטרות שלו זה להיות בכושר אם היית קורא את מה שהוא כתב."פורום אחר כאן"? מה????
וידאתי שאתה לא חושב משום מה שיצאו פה סתם נגד האירובי בכללי שהוא עושה, בסדר. anyway, מה שאמרת לא קשור לכלום. מה המטרות שלו? לשכב על פיטבול 5 דקות בלי ליפול?
מי אמר לי שזה מטומטם לרוץ 6 ק"מ כל יום? אני אמרתי לעצמי.
אז הוא הציב לעצמו יעד של ס1ס מט1רף לשכב על בוסו 4.5 דקות והוא התחיל מחצי דקה. אתה קורא לזה להיכנס לכושר?המטרות שלו זה להיות בכושר אם היית קורא את מה שהוא כתב.
ואם תשים לב הוא גם מצליח.
זה שאתה חושב שכל דבר אחר חוץ ממה שאתה עושה הוא נכון זה יותר מטומטם מלרוץ 6 ק"מ תיהיה בטוח 😃
אגב, אני מקווה שתוכל להסכים שכל סוג של ספורט או תכנית כושר עדיפה מלשבת בבית.
אז מה אכפת לך מה עושים אחרים?
שוב,מה אכפת לך ? אם כולם היו יודעים את ה"סוד" כולם היו ס1סים 😉אז הוא הציב לעצמו יעד של ס1ס מט1רף לשכב על בוסו 4.5 דקות והוא התחיל מחצי דקה. אתה קורא לזה להיכנס לכושר?
ולא אני לא מסכים עם הגישה הזאת של "עדיף מכלום"... אם אדם צעיר ילך לשיעור עיצוב וחיטוב של זקנות בנות 70, יבזבז על זה שעה וחצי, זה עדיף מלשבת בבית?
לא מעניין אותי איך אדם ספציפי מתאמן וממש לא אכפת לי, מתי כן מתחיל להיות אכפת לי? כשמפרסמים דברים כאלה בשלטי חוצות עד שכבר כל מה שהאוכלוסיה הכללית נחשפת אליה זה גימיקים שטויות ומיתוסים.
כל כך נכון... משפט לחיים.שוב,מה אכפת לך ? אם כולם היו יודעים את ה"סוד" כולם היו ס1סים 😉
והוא עושה כושר יחסית בסדר.. זה לא פילטיס וכל השטויות האלה שזה בעצם סוג של ריקודים.אבל זה גם לא אתלטיקה או משהו בסגנון.
אני פעם הייתי כמוך - מנסה להסביר לכולם את הדרך הנכונה אבל אז גיליתי כמה המשפט : "כדי להראות לבנאדם שהדרך שלו שגויה תן לו לעשות אותה" נכונה .
כי זה סתם מביא עצבים שאח"כ מתווכחים על דברים שאתה יודע שאתה צודק.