עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשאל כול מפתח גוף מתחרה 20 קילו בבנץ'? או חזה יותר גדול...
עוד לא יודע יש לי בראשון דיבור בלשכת גיוס
אז עדיף להרים 200 ולהיראות כמו בטטה מהלכת?
טוב אחי...
תפסיקו כבר כל היום לבלבל את המוח אני בטוח שכשהתחלתם להיתאמן לא רציתם להראות כמו "בטטה" כמו שאמרו פה
מה זה משנה מה רציתי בהתחלה?
כשהייתי בן 8 רציתי להיות שחקן באולינג מקצועי.
תשובה יפהמה זה משנה מה רציתי בהתחלה?
כשהייתי בן 8 רציתי להיות שחקן באולינג מקצועי.
לא הבנתי
אם התכוונת לזה שהיית מעדיף להרים 20 קילו בנצ' ולהיראות כמו רוני קולמן,מאשר להראות כמו מישהו של 20 קילו בנצ' ולהיות חזק כמו רוני
אני לא יבין את זה,זה שטותי לדעתי
---------- התגובה התווספה ב 03:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:22 ----------
ממתי LBS נהיה מקושרים מה זה טוב אחי?
---------- התגובה התווספה ב 03:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:24 ----------
ולא עדיף להיראות כמו בטטה,כי בטטה יכולה להיראות כמו מישהו שמרים 200 קילו דדליפט
אבל אני מעדיף להיות עם גוף ממוצע ולהיות חזיר מבחינת משקלים,מאשר להראות כמו רוני ולהרים משקלי פדיחה,זאת בושה אמיתית.
לא משנה כמה טפמפם מול המראה עם ורידים ויד 54,אם תעשה דדליפט 100 קילו ל10 חזרות (אנאבולי) עם רצועות ותמות אחרי זה,ואז יבוא שחיף מגעיל וימשוך מאתיים בלי חגורה,גם יד 90 ורגל 140 לא תסתיר לך את הבושה.
"טוב אחי...?
רוני קולמן זו לא דוגמא טובה. הבן אדם בעל גנטיקה מהטובות שיש בעולם בדורות האחרונים והוא גם חזק מאוד.
אחי על הזין אם הוא טבעי או לא הבנאדם נראה פשוט מדהים!!! מה הוא כבר יכול לקחת חוץ מאיזה גיינר או שורפי שומנים??? 😲
אחי על הזין אם הוא טבעי או לא הבנאדם נראה פשוט מדהים!!! מה הוא כבר יכול לקחת חוץ מאיזה גיינר או שורפי שומנים?? 😲
אני חושב שאתה צודק גיינר+שורף שומן = חיטוב !!!
פתחת שאלה על הפחתה באחוזי שומן ועלייה במסת שריר אז אולי תנסה ותיראה כמוהו.
😣😣😣😣😣😣
כן אתה צודק, גיינר וכל זה דופק כליות\כבד\לב ואפילו מפחית את גודל איבר המין, לא מתקרב לזה בחיים:bananaparty:נהההה אחי אני מודה שאני קצת מפחד להשתמש בחרא הזה יותר מדי שמועות רעות על זה.. :/
את מי ניראלך מעניין ה 4 פלאטות האלו?רגליים גם אם 100 קילו אפשר לעשות כמו גזע עץ
יש לו אתלטיות וקורדנאציה ששום חומרים שתיקח בזריקה לא יצליחו לתת לך