סרטון הבחור טבעי או חומרים לדעתכם?

• פותח/ת השרשור ekoval
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תשאל כול מפתח גוף מתחרה 20 קילו בבנץ'? או חזה יותר גדול...
עוד לא יודע יש לי בראשון דיבור בלשכת גיוס

לא הבנתי
אם התכוונת לזה שהיית מעדיף להרים 20 קילו בנצ' ולהיראות כמו רוני קולמן,מאשר להראות כמו מישהו של 20 קילו בנצ' ולהיות חזק כמו רוני
אני לא יבין את זה,זה שטותי לדעתי

---------- התגובה התווספה ב 03:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:22 ----------

אז עדיף להרים 200 ולהיראות כמו בטטה מהלכת?

טוב אחי...

ממתי LBS נהיה מקושרים מה זה טוב אחי?

---------- התגובה התווספה ב 03:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:24 ----------

ולא עדיף להיראות כמו בטטה,כי בטטה יכולה להיראות כמו מישהו שמרים 200 קילו דדליפט
אבל אני מעדיף להיות עם גוף ממוצע ולהיות חזיר מבחינת משקלים,מאשר להראות כמו רוני ולהרים משקלי פדיחה,זאת בושה אמיתית.
לא משנה כמה טפמפם מול המראה עם ורידים ויד 54,אם תעשה דדליפט 100 קילו ל10 חזרות (אנאבולי) עם רצועות ותמות אחרי זה,ואז יבוא שחיף מגעיל וימשוך מאתיים בלי חגורה,גם יד 90 ורגל 140 לא תסתיר לך את הבושה.

"טוב אחי...?

תפסיקו כבר כל היום לבלבל את המוח אני בטוח שכשהתחלתם להיתאמן לא רציתם להראות כמו "בטטה" כמו שאמרו פה

מעניין מה רוני קולמן היה אומר אם הוא היה בדיון הזה...

תפסיקו כבר כל היום לבלבל את המוח אני בטוח שכשהתחלתם להיתאמן לא רציתם להראות כמו "בטטה" כמו שאמרו פה

מה זה משנה מה רציתי בהתחלה?
כשהייתי בן 8 רציתי להיות שחקן באולינג מקצועי.

לא הבנתי
אם התכוונת לזה שהיית מעדיף להרים 20 קילו בנצ' ולהיראות כמו רוני קולמן,מאשר להראות כמו מישהו של 20 קילו בנצ' ולהיות חזק כמו רוני
אני לא יבין את זה,זה שטותי לדעתי

---------- התגובה התווספה ב 03:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:22 ----------

ממתי LBS נהיה מקושרים מה זה טוב אחי?

---------- התגובה התווספה ב 03:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:24 ----------

ולא עדיף להיראות כמו בטטה,כי בטטה יכולה להיראות כמו מישהו שמרים 200 קילו דדליפט
אבל אני מעדיף להיות עם גוף ממוצע ולהיות חזיר מבחינת משקלים,מאשר להראות כמו רוני ולהרים משקלי פדיחה,זאת בושה אמיתית.
לא משנה כמה טפמפם מול המראה עם ורידים ויד 54,אם תעשה דדליפט 100 קילו ל10 חזרות (אנאבולי) עם רצועות ותמות אחרי זה,ואז יבוא שחיף מגעיל וימשוך מאתיים בלי חגורה,גם יד 90 ורגל 140 לא תסתיר לך את הבושה.

"טוב אחי...?

רוני קולמן זו לא דוגמא טובה. הבן אדם בעל גנטיקה מהטובות שיש בעולם בדורות האחרונים והוא גם חזק מאוד.

רוני קולמן זו לא דוגמא טובה. הבן אדם בעל גנטיקה מהטובות שיש בעולם בדורות האחרונים והוא גם חזק מאוד.

מה הקשר,לא התכוונתי שרוני מרים משקלי פדיחה
התכוונתי למשקלי פדיחה בכללי

הכל תלוי במטרה שלך...
יש כאלה שהמראה עושה להם את זה ולא מעניין אותם הכח שיש מאחוריהם
יש כאלה שמעניין אותם הכח ולא המראה
יש כאלה שרוצים את שניהם אבל כמוהם יש מעטים!!!

אחי על הזין אם הוא טבעי או לא הבנאדם נראה פשוט מדהים!!! מה הוא כבר יכול לקחת חוץ מאיזה גיינר או שורפי שומנים??? 😲

אחי על הזין אם הוא טבעי או לא הבנאדם נראה פשוט מדהים!!! מה הוא כבר יכול לקחת חוץ מאיזה גיינר או שורפי שומנים?? 😲

אני חושב שאתה צודק גיינר+שורף שומן = חיטוב !!!
פתחת שאלה על הפחתה באחוזי שומן ועלייה במסת שריר אז אולי תנסה ותיראה כמוהו.
😣😣😣😣😣😣

אני חושב שאתה צודק גיינר+שורף שומן = חיטוב !!!
פתחת שאלה על הפחתה באחוזי שומן ועלייה במסת שריר אז אולי תנסה ותיראה כמוהו.
😣😣😣😣😣😣

נהההה אחי אני מודה שאני קצת מפחד להשתמש בחרא הזה יותר מדי שמועות רעות על זה.. :/

נהההה אחי אני מודה שאני קצת מפחד להשתמש בחרא הזה יותר מדי שמועות רעות על זה.. :/
כן אתה צודק, גיינר וכל זה דופק כליות\כבד\לב ואפילו מפחית את גודל איבר המין, לא מתקרב לזה בחיים:bananaparty:

את מי ניראלך מעניין ה 4 פלאטות האלו?רגליים גם אם 100 קילו אפשר לעשות כמו גזע עץ

דני,
אני מסכים איתך ברוב הדברים שאתה אומר אבל איך בידיוק מה שאמרת פה הגיוני? רק מבחינת הגיון זה לא נשמע נכון.....

אני לא אומר שאתה חייב את המשקלים הכי גבוהים כדי להיות ענק אבל כדי לתת גירוי מספק לשריר כדי שהוא יגדל, לדעתך אם היית עובד בנץ' 100 קילו או סקוואט 100 קילו זה היה מספיק? לא נראה לי.

אני רק מבקש שתסביר כדי שנדע ( ואתה לא חייב לאף אחד הסברים)

תודה;gaaahz

הקטע היפה כאן בווידיאו הוא שהוא קורע לעצמו את התחת והכל בתרגילים עם משקל גוף !!!
אני רוצה לראות מי פה עוד עושה שכיבות סמיכה על עמידת ידיים . . . .

יש לו אתלטיות וקורדנאציה ששום חומרים שתיקח בזריקה לא יצליחו לתת לך

כן אחי. הוא 15 שנה מאמן חדר כושר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית