תמונה שלושה חודשים חיטוב נשאר עוד חודש וחצי לסיום...

• פותח/ת השרשור elirana
  • פורסם בתאריך

elirana

משתמש מתחיל
53
1
נק' מוניטין:
2
53
1
כל הכבוד נראה מעולה, בהחלט מטרה שלי לחיטוב אבל זה לא יתגשם כנראה.
אני הייתי מפסיק כי אתה נראה אחלה אבל זאת החלטה שלך.
בהצלחה!

כל הכבוד נראה מעולה, בהחלט מטרה שלי לחיטוב אבל זה לא יתגשם כנראה.
אני הייתי מפסיק כי אתה נראה אחלה אבל זאת החלטה שלך.
בהצלחה!

תפסיק להיות פסימי אחי, ההבדל העיקרי זה שעליו יש יותר שריר מאשר מה שיש עלייך, אבל אתה יכול להגיע לתוצאה דומה בהתאם למימדים שלך 😃

• פותח/ת השרשור
תודה חברה...בקשר אליך מלמד זה שטויות הכל עיניין של השקע + תזונה אני שנה וקצת מתאמן עם תזונה נכונה ומתמיד על אימונים , במיוחד בתקופת החיטוב המון אירובי,
ושגיא אני בן 24 עוד 3 חודשים שוקל בסביבות ה68 קילו 1.74

תודה חברה...בקשר אליך מלמד זה שטויות הכל עיניין של השקע + תזונה אני שנה וקצת מתאמן עם תזונה נכונה ומתמיד על אימונים , במיוחד בתקופת החיטוב המון אירובי,
ושגיא אני בן 24 עוד 3 חודשים שוקל בסביבות ה68 קילו 1.74
אם רק תדע כמה אני מתמיד, באמת אני אחד שיש לו אופי ואם אני רוצה להגיע למטרה אני יעשה הכל אבל זה כבר דברים שלא תלויים בי, אני עושה הכל "לפי הספר" אבל עדיין לא מגיע למה שאני רוצה.
שוב יכול להיות בגלל הדיאטה הנוראית שעשיתי בעבר ויכול להיות שאני צריך עוד מסת שריר.

שוב בהצלחה לך!

ממה שרואים אתה חטוב.. תצלם תמונות יותר ברורות.
סחטיין על החיטוב.
מה הנתונים?

• פותח/ת השרשור
עדין לא מדדתי יום ראשון אני עושה מדידות לפני שאני משנה את התפריט , אני יעדכן פה תודה על התגובות 😃

איזה תותח, חיטוב קטלניייייי - כל הכבוד אחי !!!--מעריך אנשים כמוך !👏

כבוד !
אפשר נתונים על סוג הדיאטה ותכנית אימונים שלך ?

• פותח/ת השרשור
תראה ארז מה שאני בדרך כלל עושה בחיטוב זה תוכנית ABC עם שילוב של סופר סטים להעצים את כל נושא השריפת קלוריות , בנוסף סוף אימון בין 55-לשעה אירובי של הליכה מהירה בשיפוע או אופניים, אני בשלבי הסיום לכן אני עושה שעה אירובי, לגבי תזונה אני משתדל כמה שפחות לאכול פחמימות כמה שיותר חלבונים כמובן הכל בהתאם (מאזן שלילי) , ובחודש הזה נמנעתי מנתרן זאת אומרת הורדתי 90% מהמלח שהייתי צורך בדרך כלל, אני כמעט ולא נוגע במלח. או בדברים שמכילים מעל 400 נתרן (שרשום על האריזה)

• פותח/ת השרשור
Abc 4-5 אימונים בשבוע.. עם אירובי 20 דק כל סוף אימון כל חודש החלפתי תוכנית עשיתי עליה של 4 חודשים עליתי 10.5 קילו בתקופה הזאת

אם רק תדע כמה אני מתמיד, באמת אני אחד שיש לו אופי ואם אני רוצה להגיע למטרה אני יעשה הכל אבל זה כבר דברים שלא תלויים בי, אני עושה הכל "לפי הספר" אבל עדיין לא מגיע למה שאני רוצה.
שוב יכול להיות בגלל הדיאטה הנוראית שעשיתי בעבר ויכול להיות שאני צריך עוד מסת שריר.

שוב בהצלחה לך!

אם אתה לא מגיע למטרה שלך, סימן שמה שאתה עושה לא נכון ולא משנה עד כמה אתה חושב שאתה באמת עושה הכל לפי הספר... ורוב הסיכויים שזה תוכנית אימון גרועה שלא מתאימה לך. כמו כן לא חסר מלא סיבות. לכל בנאדם יש מספר קלפים ביד רק צריך לדעת איך להשתמש בהם...

---------- התגובה התווספה ב 17:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:31 ----------

אחלה חיטוב בהצלחה.

תראה ארז מה שאני בדרך כלל עושה בחיטוב זה תוכנית ABC עם שילוב של סופר סטים להעצים את כל נושא השריפת קלוריות , בנוסף סוף אימון בין 55-לשעה אירובי של הליכה מהירה בשיפוע או אופניים, אני בשלבי הסיום לכן אני עושה שעה אירובי, לגבי תזונה אני משתדל כמה שפחות לאכול פחמימות כמה שיותר חלבונים כמובן הכל בהתאם (מאזן שלילי) , ובחודש הזה נמנעתי מנתרן זאת אומרת הורדתי 90% מהמלח שהייתי צורך בדרך כלל, אני כמעט ולא נוגע במלח. או בדברים שמכילים מעל 400 נתרן (שרשום על האריזה)

סיקרנת אותי לגבי הנתרן , מה ההשפעות שלו על הגוף ? יש לך לינק למאמר ?

• פותח/ת השרשור
בידיוק המלח (נתרן ) סופח נוזלים בגוף , בחיטוב עדיף לוותר על זה במיוחד בשלבים הסופיים ..

איזה סוג אירובי עשית אחי? על איזה דופק?
והתמונות זה במצב שאתה עושה שריר או רפוי?
באמת שפצצה אחי..

---------- התגובה התווספה ב 20:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:11 ----------

עוד דבר..
אם אני מפסיק עם מלח ומאכלים עתירי נתרן.. תוך כמה זמן אני רואה תוצאות?
זה משנה אם אני עושה את זה רק מתי שאני רוצה שזה יראה חטוב או לאורך כל החיטוב?
זתומרת.. אם אני נמנע נתרן במהלך כל החיטוב זה עוזר? או שזה רק ויזואלי (ולא עוזר בשריפה של שומן) ואפשר לשמור את זה ממש לסוף החיטוב רק למראה?

אם אתם לא מתכוננים לתחרות אין טעם להתייחס לנתרן, עצם העבודה שהורדתם קלוריות ואתם בגירעון קלורי זה כבר אומר שהורדתם הרבה נתרן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית