הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוזי שומן גבוהים

• פותח/ת השרשור PoPo
  • פורסם בתאריך

PoPo

משתמש מתחיל
122
1
נק' מוניטין:
163
122
1
גובה שלי 173 שוקל 93-95 יש לי אחוז שומן גבוה לערכתי 22%-25% וגם מסה שריר גבוה.
שנה שעברה הצלחתי להוריד 18 ק"ג בשלושה חודשים מ100 ל82 בעזרת דיאטה דלת פחמימות וקפאין.חשבתי להתחיל דיאטה תחילת שנה הבאה(פברואר) ולנסות להוריד לכ-10-11% אחוז שומן עד יולי אוגוסט. חשבתי חודשיים שלושה הראשונים לרדת כמו בשנה שעברה אם קפאין ותזונה ושלושה חודשיים הבאים להוסיף אפדרין,קלן,OXY.(לא את שלושתם יחד)
מה אתם אומרים ממליצים.?
תודה.

מתי שתגיע לאחוז שומן נמוך תשתמש ביהומובין עד אז אין לך מה לקחת אולי חוץ מקפאין+אפדרין, ואפדרין גם לא בטוח שכידאי אם אתה אומר שאתה יורד יופי גם בלי

יש לי חבר שקל 100 קילו על 174 על 18 אחוז שומן בערך,היום לאחר 4 חודשים של חיטוב הוא שוקל 73 על 8 אחוז שומן ופשוט נראה מדהים,הוא לא לקח שום דבר חוץ מאבקת חלבון פשוט עשה המון אירובי ומשקולות וכמובן שתזונה מעל הכל תזונה ברזל,מה שאני מנסה להגיד לך זה שגבר,בלי קיצורי דרך יותר מדי תהיה במאזן קלוריות שלילי תאכל נכון אתה תרד במשקל ותשמור על מסת שריר,והכי חשוב זה סלבנות כי הרבה אנשים נשברים באמצע כי אין להם סבלנות כבר ורוצים לראות תוצאות מהר.בהצלחה.

אתה יכול לקחת אפדרין/קלן. זה לא כזה ביג דיל. אם אתה בנאדם בריא בהחלט ללא שום מחלות כרוניות אין שום בעיה. רע זה לא יעשה אם תשתמש נכון. לקלן יש גם אפקט אנאבולי (לא משהו שהייתי מסתמך עליו, אבל עדיין), ככה שאם אתה מתכנן חיטוב ארוך זה יכול ללכת יופי עם קטוטיפן.
אולי בתור התחלה הייתי משתמש רק בקפאין, אבל אחרי חודש ככה יכול ללכת טוב אפדרין/קלן.
כשתגיע לאחוז שומן נמוך (12-13) תוכל גם לשלב יהומבין (לא ביחד עם קלן/אפדרין כן?).
לדעתי מנפחים את החומרים האלה סתם כ'חומרים מסכני חיים', שימוש נכון לא יעשה שום נזק.
כמובן שלפני כל שימוש בכל חומר אתה ח י י ב לעשות מחקר מעמיק על איך החומר עובד, מה עושה וכו'.
מצד שני, לקחת אנאבוליים זה לא משהו שהייתי ממליץ עליו.
בהצלחה שיהיה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לקחת אפדרין/קלן. זה לא כזה ביג דיל. אם אתה בנאדם בריא בהחלט ללא שום מחלות כרוניות אין שום בעיה. רע זה לא יעשה אם תשתמש נכון. לקלן יש גם אפקט אנאבולי (לא משהו שהייתי מסתמך עליו, אבל עדיין), ככה שאם אתה מתכנן חיטוב ארוך זה יכול ללכת יופי עם קטוטיפן.
אולי בתור התחלה הייתי משתמש רק בקפאין, אבל אחרי חודש ככה יכול ללכת טוב אפדרין/קלן.
כשתגיע לאחוז שומן נמוך (12-13) תוכל גם לשלב יהומבין (לא ביחד עם קלן/אפדרין כן?).
לדעתי מנפחים את החומרים האלה סתם כ'חומרים מסכני חיים', שימוש נכון לא יעשה שום נזק.
כמובן שלפני כל שימוש בכל חומר אתה ח י י ב לעשות מחקר מעמיק על איך החומר עובד, מה עושה וכו'.
מצד שני, לקחת אנאבוליים זה לא משהו שהייתי ממליץ עליו.
בהצלחה שיהיה.

הבנתי אותך תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית